56

Анонимен

преди 8 години

Реформите на гробарите винаги са в ущърб на хората , как дсойсат на власт и вдигат всичко , само доходите на хората не , дори искат да ги намалят, гласувайте пак за гроб

55

Анонимен

преди 8 години

----бойкобългароубиец глас народен

54

Патриот

преди 8 години

Не мога да разбера какво толкова се дразните на герберастките пътища,нали на следващите избори пак трябва да има нещо за откриване и асфалтиране от ленторежещата тиква!!

53

Българин

преди 8 години

Поредната кражба на управниците от изпосталелия и безкрайно търпелив народ. Неслучайно Васил Левски е написал на последната страница от тефтерчето си: "НАРОДЕ ????" (с 4 питанки). Кой народ е способен да търпи толкова?

52

олигофрени

преди 8 години

този сайт е един провокатор, съчиняват какво ли не , пускат провокации по цял ден, хората коментират, възмощават се , те трият избирателно и дето се вика ни се присмиват.Ама и "утрето"dotbg с тази подмолна стратегия ще изгори по някое време

51

олигофрени

преди 8 години

моеротори ако не знаете какво е , в този сайт е - м0д3рат0ри.За свободата на словото!

50

Анонимен

преди 8 години

Гадни *** де рун ге ли!

49

олигофрени

преди 8 години

а наглите моеротори на днес слагат, махат, и те не знаят вече какво става, само провокациииОставка!

48

Ванчо Михайлов

преди 8 години

Ако ВМОРО съществуваше ГЕРБ нямаше да ги има!

47

ЛИНЧ

преди 8 години

ПАК ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН ЩЕ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ.Защо седмичната и месечната винетка която се ползва от транзитните автомобили е с 20% увеличение, а годишната с 50%? Не е ли по логично те да са по скъпи, поне ще накараме транзитните коли до Турция и Гърция и обратно да плащат повече, за сметка на бедните българи.От друга страна, повече българи биха преглътнали по високите цени, ако от среща имат качествена инфраструктура и се вижда че тия пари не са напразни.

46

Анонимен

преди 8 години

ДОЛУ КРАДЛИВАТА МАФИЯ ГЕРБ! СВОБОДА НА НАРОДА!

45

_

преди 8 години

Елементарната логика казва, че първо идват парите, после пътищата, направени с тях. Разсъждения от типа "за какво да плащам, като няма път" са ***. Винетката е инвестиция в бъдещето. Не такса за минало строене.Дали управлението е компетентно да ефективно да превърне пари в пътища е друг въпрос.

44

Анонимен

преди 8 години

до от чужбинаДа беше тук щеше да видиш кви избори направи Тиквата, затова мнение не давай. Мий си чиниите там и бъди щастлива.

43

От чужбина

преди 8 години

Гласували сте ,туй ви е. Няма да се обжалвате,плюете и виете на умряло ,а бадете доволни на себе си и демократично гладни туй затова сте гласували ,както го казват ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО.

42

Боко към раята

преди 8 години

Момчета, изборите бяха "скъпи"... ако ме разбирате. Как се купуват толкова римляни, пък и българи? Вие знаете ли как сме се охарчили? Все някой трябва да плати сметката... и няма да сме ние от ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 8 години

Не си мислете че парите от винетките ще отидат за ремонт на пътищата. Колкото са отивали досега, толкова и в бъдеще. Да живеят крадците -да крадат и раята - да плаща.

40

ИСТИНАТА

преди 8 години

По-високи данъци, ограничения, нови кредити, ниски доходи и лош живот - гарантирано от ГЕРБ !

39

:)

преди 8 години

Боко е милиардер, точно от подобни кражби. От рекет се правят милиони, от наркотици стотици милиони, но само едри кражби от държавата могат да те направят милиардер. А и какво пискате, като точно вие гласувате за него и точно вие го търпите? В нормална държава, Боко щеше да е Премиер не повече от 2 дни.

38

Анонимен

преди 8 години

Хората са против не защотото им свиди за държавата им, а защото вече не искат да дават доверие на кредит на политиците, защото политиците не си връщат кредитите на доверие на народа. От това повишение ще имат полза само някой фирми. Същото е като с полицаите, вместо да оптимизираме системите по лесно е да *** заплати и да вдигаме данъци.

37

Nick

преди 8 години

Ми ... никога. Колкото и пари да се наливат все ще се открадне голяма част от тях. Винаги ще са некачествени ремонтите и винаги ще се казва че парите не стигат.