69

за България

преди 8 години

Вярваме, че моментът за масови , национални ,спонтанни протести и обществено неподчинение на сбърканата система на държавност е настъпил. Всички да вземеме съдбите си в собствени ръце.

68

Анонимен

преди 8 години

Защо с политически митинги може да се блокират пътища и сгради,а с полицейски- не!Обидно за армията,полицията и народа е вече 26 години държавата да се управлява от предатели и престъпници!Полицаите най-добре знаят кои са престъпниците във властта и техните "дела"!Време е да бъдат изловени и изпратени там,където им е мястото!С нетърпение чакаме полицията да си свърши работата!!!

67

Анонимен

преди 8 години

нямат чест нямат достойнство да ги уволняват всичките

66

мм

преди 8 години

По-добре по 20 заплати на полицай, отколкото по една социална помощ на двайсет души, дето така и не се интегрират.

65

Анонимен

преди 8 години

"За чест и достойнство" ???Хайде де! Честта и достойнството се пазат, когато не спираш личната си кола на място за инвалиди, когато не пиеш по време на служба и когато не вземаш рушвети."Прави се опит да се унищожи системата на МВР, смятат синдикалисти."Ами че точно това трябва да се направи. И да се изгради нова система, защото очевидно старата е скъпа и неефективна.

64

Анонимен

преди 8 години

Който не му харесва заплата в милицията ДА НАПУСНЕ.Работа колкото искаш.Аааааа, ама те НИЩО друго не могат освен да *** и да чакат някой да им бутне.Сори ама МАРШ от там като не сте доволни!!!АУТ!!!

63

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Полицаите нямали право на протест по закон. И понеже немат право на протест - значи им променяш договора както ти е кеф в ноща след изборите.Много хитро еаси.Правим им заплатите по 300 лева и ще спестим от бюджет.Явно управляващите не са чули за термина военна диктатура и са тръгнали с боси крака през тръните.

62

Блокиран в Дневник

преди 8 години

1. Няма толкова глупава власт, която да отреже физическите сили които я крепат.2. Това не е реформа - да орежеш и без това малките пари на полицаите. Реформа е да намалиш администрацията и да се въведат електронни процеси в МВР.3. Полицаите ни взимат колкото чистачка в *** в Германия, а цените са като в Германия.С две думи подкрепям полицаите, те не заслужават тези циркове които им ги разиграват.

61

изнервен

преди 8 години

Грузия, Грузия!

60

Анонимен

преди 8 години

По закон служители на МВР и МНО нямат право на протести. Ако не им хресва да напуснат. А управляващите са длъжни да спазят закона и да накажат всички учасници в #неорганизираните# протести а за Организаторите - под съдебна отговорност !!!

59

Анонимен

преди 8 години

Олов мост най-редовно се превръща в бардак на всевъзможни ***, наркотизирани футболни фетове, проруски активисти, а сега и от охранени корумпирани държавни пазванти. И всички се индентифицират с българските светини и се увиват с националния трибагреник...или руското знаме.

58

БАБА КУНА

преди 8 години

ПРОТЕСТЪТ ПОД ПАГОН: ЗА РУШВЕТИ, МЪРЗЕЛ И ДЕБЕЛАЩИНА !

57

Анонимен

преди 8 години

Господа полицаи,уважавам труда ви,но ставате банални!Защо нито един от вас не каза,какво е свършил,колко и какви престъпления е разкрил,на колко хора е помогнал,колко престъпника е вкарал в Затвора,а ми говорите за нощни смени,работа по празници,охрани на мачове и др.подобни!Я си признайте честно,всички ли които бяхте на този протест,заслужавате това което искате?

56

Анонимен

преди 8 години

Като им гледам криминалните физиономии на снимката си казвам, че и 20 брути заплати на куп са им мнооого малко...

55

Анонимен

преди 8 години

"...при положение, че 10 000 колеги напуснат и се създадат такива ситуации, кой ще реагира?"Ами ще се наемат други 10 000, които да реагират!

54

iv

преди 8 години

До , S ти бе тъпчо за ошафки ли работиш ааааа.

53

Анонимен

преди 8 години

ГРОБ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРНИТЕ БЮЛЕТИНИ. СКОРО,СКОРО... МНОГО СКОРО.Вавилон се опива от кръв.Заповедта беше дадена от ГОЛЯМО същество и тя беше ясна. Скоро няма да има частна компания или държава, която да плати пари за прослужен трудов стаж. Започва голяма промяна,която цели вражда и разделение между богати и бедни, между политици и хора.

52

Необходимо

преди 8 години

КАТ - извън МВР

51

Анонимен

преди 8 години

На 7 ноември 1917 г. руски червеноармейци и войници арестуват руските министри на правителството подобно на това на ГЕРБ сега в България. Свалянето на белогвардейците и олигарсите от власт завършва с масова национализация на частните имоти и пари на богатите.

50

Анонимен

преди 8 години

Само един "принципен, достоен и честен" бг полицай може да пребие 20 годишно момиче, а след това да повика по радиостанцията подкрепление :)))