11

Автоджамбазин

преди 8 години

Купувай ковчези (a.k.a BieMWie) народе!

10

Анонимен

преди 8 години

В БГ тираджиите много често засичат коли на магистралите. Не вярвам и в този случай да е било различно.

9

Анонимен

преди 8 години

GRAGDANIN OT STOLIPINOVO--MNOGO SE RADVAM.

8

Анонимен

преди 8 години

Ако е от тези дето си мислят че закона не важи за тях си е заслужил съдбата. До недоволните от фаровете - доказано е че автомобила се забелязва от по-голямо разстояние! Като толкова ви вкарват фаровете в разход возете се на рейс или влак! Карането на кола не е задължително за всякакви тюфлеци!

7

Сеирджия

преди 8 години

Това ми е любимата катастрофа - БМВ със ТИР!

6

roditel

преди 8 години

Супер че се е очистил. Всяка седмица пътувам по магистралата със семейството ми и към тези *** никаква жалост нямам. Лошото е че не достатъчно често се очистват така чисто а има и невинни жертви.

5

Кривондел

преди 8 години

До ТАКА ДЕТо и със 180 да си - пак има някой с 200. Не е в това въпросът. Много добре зная какво е усещането да видиш ТИР със 100 в лявата, докато караш с 220 - и кой е крив, ТИР-ът ли? Не, разбира се! Тирът прави това, което има право да направи - изпреварва. Проблемът на българските пътища е, че твърде много комплекси, нерви и удовлетворености биват избивани посредством автомобили (често втора ръка и със съмнителна поддръжка).

4

2

преди 8 години

Не аз, длъжностното лице, измислих тая простотия с фаровете. И аз псувам като ги пускам посред бял ден. И ако мислиш, че ми е кеф да спирам разни *** каращи с 200 или без колани или турнал детето си на колене докато кара а той да ми се зъби си се объркал. Отправи си въпроса към народното събрание, там измислят тия неща, а мен ме задължават да ги спазвам и да накарам всички да ги спазват. Да ти го обясня ли пак, или имаш поне малко мозък?

3

Кривондел

преди 8 години

До АнонименКогато ТИР със 100 изпреварва ТИР с 80, ЩЕ НАМАЛИШ И ЩЕ ЧАКАШ! Тия 140 може и да са разрешена, но са максимално допустима скорост - сам разбираш, не си длъжен да караш с толкова. Обратно - длъжен си да мислиш, че може и да има ТИР със 100!!!И за да не се чудиш - не съм тираджия. Просто смятам, че 140-150 не е "задължителната" скорост на магистрала. Задължителната скорост е безопасната!

2

Аз

преди 8 години

Ами тъпо е когато се изпреварват бавно тировете, но ако си в нормалното ограничение би имал възможност да намалиш безопасно. По тази магистрала в лява лента се движат със 150-160 км/ч и отгоре, а в дясна с 80-90... Този конкретно си е пробвал колата на новия път и е карал с поне 220-230 км/ч....

1

Салахадин

преди 8 години

Длъжностното лице с 20-те заплати да каже,"ФАРОВЕТЕ" помогнаха ли в случая?Или ги ползват само за 20-левка да закърпим кафенцата за деня?