15

Анонимен

преди 8 години

до сега колко години сащ франция и т н бомбардират ид как пък нито един техен самолет не взривиха!!!има замесени известни нам служби!!просто няма как да стане това без служби на "партньори"! а други са знаели но не са казали на руснаците!!

14

Анонимен

преди 8 години

Не е възможно да помагаш на сатрапа Асад, да правиш, каквото той обикновено прави, като бомбиш населени жилищни райони, предизвикваш вълни от бежанци, натирваш ги по чужди страни и фактически репесираш чуждо население. Ще ти го връщат, щом им падне сгода.

13

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

И така... - невинните жертви отиват на сметката на таварисшч Пyтя...

12

sudiata

преди 8 години

Tova e delo na Putin s tsel da specheli podkrepa za voynata v siria

11

Анонимен

преди 8 години

До АТАКЛАРЪ 5Точно това е целта на глобалният сценарист. Русия може да зашлеви, но не бива да откача. Путин умее да действа спокойно, трезво и методично.

10

Анонимен

преди 8 години

Само не ми е ясно защо братушките отрекоха да е атентат, като даже преди анализа от черните кутии се знаеше, че причината за катастрофата е бома в самолета.Но това няма значение. Има значение сега какво ще направи Путин. А най-правилното е да изпържи тия б..оклуци от планетата веднъж завинаги!

9

Анонимен

преди 8 години

Руснаците по стара руска традиция щяха да потулят случая и да обявят че катастрофата е резултат от техническа неизправност. Наложи се чак Обама да им подскаже да спрат да лъжат. Има напредък и в поведението на Запада, за първи път от края на Студената война прояви воля да се противопостави на явните руски лъжи.

8

до 10

преди 8 години

Всичко се връща. Малко ли пътнически самолети свалиха руските терористи?А като си разменят бомби руските и ислямските терористи-все файда .

7

Алов

преди 8 години

Ще падне народно веселие от роднините на загиналите докато похарчат обезщетенията...ха..хаА и от черните кутии се чувало само квичене на прасета..ха.ха

6

Анонимен

преди 8 години

Кой има най-голям полза от този атентат?От една страна, сега руският народ ще подкрепя продължаването на войната в Сирия независимо от цената, докато досега много хора бяха с противоречиво мнение за него.От друга страна, сега никоя друга държава не може да се сърди на Русия за бомбардировките. Дори и ако се наложи някакво гласуване в ООН, никой не може да оспори, че правото е на нейна страна.А ислямистите какво печелят - нови бомби по главите.Така че става ясно кой го е свалил самолета!

5

а бе глупак

преди 8 години

До Анонименна американците атентатите им бяа необходими като оравдание пред тяхната общественост защото американците не подрепяха мръсните игри на правителството си . сега руснаците подкрепят путин и политиката му и е безмисленоо той да ги убежадава убивайки свой хора...колко по голям рейтинг би получил 130% ??

4

до 3

преди 8 години

Колега някой долен наркоманизиран индивид ви е писал минус. Може да е сороска ***.

3

Анонимен

преди 8 години

Ей сега ще видят джихадистите как бие Путин! Досега само ги галеше с перце.

2

Вчера

преди 8 години

Руснаците потвърдиха резултатите от черните кутии ,за бомба в самолета ?Това го казаха вчера американските медии !

1

Анонимен

преди 8 години

Ако искате да разберете настоящето, гледайте историята.Преди време американците сами си направиха атентат, за да оправдаят войните си в Близкия Изток. Сега руснаците направиха същото. Всичко се повтаря дословно.