24

Анонимен

преди 8 години

Разбира се... Как не.... Е*ахти пародията е всичко, ама ВСИЧКОООО!

23

Анонимен

преди 8 години

Koй е подписвал договор с неустойка за оповестяване? България плаща и тя определя за какво да плаща. Какви неустойки за изпълнителя, какви 5 лева? Вземайте ако трябва още една фирма и да почва да търси без такива условия. Въпросът е твърде важен. Егати хунтата, егати престъпната група. Сигурен бях, че ще излезнат с някакъв подобен номер. Още като видях партийния касиер на ГЕРБ с 30 милиона личен и на жена му депозит.

22

Анонимен

преди 8 години

Ох, не знам ама да е жива и здрава другарката Цветелина Бориславова Милардерката и благоверният й другарят Борисов.Господ да ги поживи да станат трилардери. С тоя *** народ, спокойно могат да го постигнат.

21

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Нека да оставим г-н Горанов да си свърши работата, той си е от нашата партия и ще ни защити интереса. След като е преценил, че за нас не е добре тази информация да се знае от обикновените хора, значи така трябва да е. Ние тук не трябва да се месим, нека въпросът да мине и да замине без да го коментираме. Г-н Горанов знае как да ни управлява по-добре, ние следва да си траем и да мълчим.

20

Анонимен

преди 8 години

Е, кой го е сключвал този договор. Надали чуждата компания е настоявала за поверителност. Замитат следи. Нищо учудващо в България.Крайно време е ГЕРБ и ДПС да си понесат отговорността и да върнат откраднатите милиарди.

19

Анонимен

преди 8 години

Кой намаза най-много от фалита на К Т Б? ГЕРБ, ДПС или ГЕРБ и ДПС ...Доклад за тях ще видим на куково лято.

18

Анонимен

преди 8 години

Няма да стане публичен доклада, защото в него са и хората от сегашната власт.

17

овце

преди 8 години

И това ли ще изтърпиш *** народе ?

16

Анонимен

преди 8 години

Как ще научим нещо? Та ние го знаем. парламентът ни е пълен с престъпници!

15

zeus

преди 8 години

Борисов от година реве, че Орешарски е виновен за КТБ, ама като дойде време да конкретна информация за виновните всичко стана тайно. Поредното доказателство, че няма БСП, няма ГЕРБ, всичките са един дол дренки комунисти и ДС кадри!

14

Анонимен

преди 8 години

Колеги, разбрахте ли истинския рушител на КТБ - др. Борисов с помощта на корпулентното дете Пеевски

13

Анонимен

преди 8 години

Всички от ГЕРБ са като филма от *** по-***

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Ако бяха западните братушки, нямаше да има никаква конфиденциалност, всички лeкета от БСП и Атака щяха да разтягат антизападни локуми и лозунги по всички телевизии и радиа денонощно.

11

Анонимен

преди 8 години

В момента, в който заплати за продукта - той става собственост на поръчителя. С всички произтичащи от това права, включително и да го публикува. Ако не е така, според Горанов, то излиза, че държавата се е отказала от свое право, за което е заплатила. Т.е. всички ние сме платили, но Държавата от наше име се е отказала. Не стига, че излиза, че се е отказала, но отказва, както виждаме, достъп и на депутатите! Депутатите на Република България, която е с Парламентарно управление!

10

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

9

Анонимен

преди 8 години

Този министър да не се е натровил с развалени яйца,че дрънка глупости? Как може България да плаща неустойка ако покаже доклада? Нали за това е поръчан - да се разбере кой е замесен в съсипването на КТБ. Министърът или е умерено интелигентен или смята нас за умствено недоразвити.

8

Анонимен

преди 8 години

Орехарски не стига, че *** толкова неща в държавата за няколко месеца ами и продължава да учи студентите на това " как да крадеш и грабиш без нищо обществено значимо да не правиш" - такива ни политиците, такива ни и преподавателите в университетите ... После защо не се оправяме, еми как? Като те същите тия учат младите... Ако беше в друга държава тоя пергиш до сега трябваше да е или публично линчуван или уволнен от всички постове, на които има достъп до хора, фирми и организации.

7

Анонимен

преди 8 години

И защо ручахме жабетата !? Типично по български !!! Как ще плащам на някой за свършена работа, а той ще ми диктува дали да кажа Кой е производителя на материала с който работи. Така, скрито покрито. Да му мисли народа който ще плаща масрафа/16 милиарда/. Абе протестърите нещо се изгубиха? Също така и умните и красивите... Кой е подписал договора с такава клауза и защо? Ако е по настояване на "Алис партнърс" защо не са избрали друга фирма за разследване или пък като завърши ще огласят всичко..?

6

Анонимен

преди 8 години

Владко пак пробутва врели нвкипели и алабаламосва депутатите... Колко удобно са подписали договора и какво ще го правят този доклад ако не могат да разпространяват инфо от него например да я споделят с пролуратурата или икономическа полиция, за какво им е? Владко играе за Пеевски и ДПС, но явно на никой не му пука...

5

Анонимен

преди 8 години

До 1: Се братушките са ви виновни за всичко, нали сме 26 год. демокрация? Нали цялата власт е в ГЕРБ? Само да не излезе, че са едни други... западни братушки