101

Анонимен

преди 8 години

DESETKI STOTIZI SA RAPORTITE NA MVR SLUGITELI,KOITO DONASIAT ZA REKETA IZVARSHVAN OT SVOI KOLEGI NAD GRAGDANITE--OTGOVORA E BIL --VIE IM ZAVIGDATE CE SA MNOGO BOGATI I SE VOZIAT V PRESKAPI KOLI.

100

ТОВА Е ИСТИНАТА !

преди 8 години

НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ---ЯСНО СЕ ДОКАЗА , ЧЕ НЯМА РУСОФИЛИ В БЪЛГАРИЯ!НЯМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ!!!!НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА ЗА ОТЧАЯНИ ПРЕДАТЕЛИ И РУСКИ ДУПЕДАВЦИ!!

99

Fery

преди 8 години

Gorkata pepeliashka rumiana - da chisti sam sama avgievite obori na comunistite?!

98

ТОВА Е ИСТИНАТА!!

преди 8 години

РУСОФИЛСТВОТО В БЪЛГАРИЯ Е---- АУТ!!!!ВОЛЕН ---В ЗАТВОРА И С РАИРАНА КОСТЮМАРА!АТАКА----ПРОТИВОДЪРЖАВНА ПАРТИЯ И *** -- НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ!ДА БЪДЕ ---ОБЯВЕНА ЗА НЕЗАКОННА!!!!

97

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевА в коя държава има неграмотни *** с маниакални наклонности и раздвоение на личността,кото Василев?

96

Анонимен

преди 8 години

В МВР има три категории служители: честни, достойни българи, желаещи да служат на обществото; 2-***, търсещи на баницата мекото, за които Хан Кубрат и Ханко брат са едно и също нещо и трета (най многобройна - това са хора от първата категория, смачкани от порочността на системата и принудени да се впишат в параметрите на втората, за да оцелеят. Всъщност това важи и за обществения сектор в цялата ни държава.Знаете ли каква е заетостта в този сектор - НАД 700 000 души!!!, при 2млн и нещо работе

95

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевВ коя държава има таван на пенсиите,бе многознайко?

94

Пфу

преди 8 години

До Анонимен--131;След тия избори народа каза; Вън русофилщината от Б--я

93

Пфу

преди 8 години

До тролгеносен--133;КАТ ,Паспортен отдел и др. звена да бъдат извадени от МВР

92

Анонимен

преди 8 години

Защо ли за едно място, дори най-обикновеното, в МВР кандидатстват по 50-100-200 души (накрая се назначава 101-я). Защото, биха рекли зложелателите, *** иска хем добра зплата, хем да си гарантира бизнесчето (лафката на жената, фирмичката на бабата и т.н.), хем социални придобивки да ползва. Е, може пък за МВР да се натискат индивиди, представляващи еманацията на нацията, умните, способните, водени от отговорност, родолюбие и чест. Клети ми Македонски

91

SD

преди 8 години

До ВасилевОще кухата тиква от вашият Хелоуин я ползваш за глава .

90

Пфу

преди 8 години

До МАЙ РУСИЯ--112;Кога Русия ни е освобождавала 2 пъти преди.Руско турската война не беше ХУМАНИТАРНА акция на Русия , апреследване на ИМПЕРСКИТЕ и интереси.На 05.09.44 г Русия ни обяви война и на ДЕВЕТИ ни окупира. Русия гласува против нас на Парижката конференция.Прочети обръщението на Мар. Толбухин ;Б--я е окупирана д--ва.

89

тролгеносен

преди 8 години

До ВасилевНе съм съгласен с теб. Редно е полицаите да имат някакви привилегии. Но става дума за полицаите! Ама всичките там секретарки, писарки, служителки е КАТ,паспортна, механици и тем подобни - не!

88

Премиер

преди 8 години

Убиец на Българският народ и Държава.

87

Анонимен

преди 8 години

Скъпи другари верно е идва края обаче вашия край . Не виждате ли че и този така наречен спонтанен протест на другарите милиционери не получава никаква подкрепа от обществото защо ли . Ами защото вече ви знаем номерата а и да незабравимия тои народната я обича вашата милиция колкото и сидеров ,трактора и бкп заедно . Ай честито

86

Букурещ

преди 8 години

До ХризантемаПари за салфетки нема. Товаришь Путин плаща малко. Ще минем с тоалетна хартия от най-евтината.

85

Idealist

преди 8 години

Бати Бойко помниш ли как завърши сагата с т.н. Председател-Президент П. Младенов? Събитията тогава наподобяват сегашните. Твоята съдба ще бъде същата и да повикаш някого никой няма да дойде, хората те презират!

84

Хризантема

преди 8 години

До румънеца. Ами-и-и-и, не позна, не идва. И си купи чувал със салфетки да си забърсваш плюнките, защото още дълго ББ ще е на власт.

83

Предлагам

преди 8 години

Предлагам както се подкрепяте, да се хванете за ръчичка и дружно да се омитате!!!!

82

Винету

преди 8 години

До 113 главен прокурор уж. Хе-хе-хе, ти сънуваш ли мокри сънища? И кого ще изкараш на протест, бе червенушко, бабите от селата ли? А и полицаите не искат свалянето нито на Борисов, нито на правителството, а си търсят някакви синдикални права. Така че, не се хаби напразно, няма да стане.