15

Анонимен

преди 8 години

Тапирите след като си купиха гласове достатъчно и си поправиха протоколите както им отърва се разприказваха, в държава с нормален народ щяха да бъдат на друго място.Всъщност те имат 800 хиляди гласа, това са родата и назначените от тях по всички инстанции, По списъка се вижда че 5.6 милиона не са за тях. Прав е Слави Трифонов референдум със задължително гласуване да видим тоя дали ще може да купи 6 милиона гласа.

14

справедлив

преди 8 години

Ало анонимния обвиненията срещу Цецо фискултурника бяха смешни.Да влизат в затвора тези политици които крадът милиони и ощетяват народа,а не измишльотини.

13

Анонимен

преди 8 години

А ако живеехме в нормална държава този човек трябваше да е в затвора...

12

аС

преди 8 години

В случая, Цвъ.Цвъ е прав !

11

Ганг Банг

преди 8 години

Цвъки,голем сладур си !!! Но все някога ще си получиш заслуженото !!!! Справка: Андрей Карлович Луканов...

10

Анонимен

преди 8 години

Дайте си всичките оставката.. герб бсп дпс рф и тн.н Идете си свите нищо не става от вас вие сте крадци и престъпници

9

Анонимен

преди 8 години

ЧЕСТИТО ДАМИ И ГОСПОДА! ДНЕС Е ХУБАВ ДЕН ЗА БГ ДЕМОКРАЦИЯ. ДНЕС Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ГЕРБ.

8

ии

преди 8 години

16 Милиарда лева с които ни наковаха реформаторите никога няма да им ги простя.Същите кифли са като Яне Янев.

7

Анонимен

преди 8 години

А с 900 000 гласа ГЕРБ щеше да има 72 - 73 депутати, а не днешните 84!Като са толкова ербап гербаджиите нека да направят нови избори и само ще затвърдят западащият си тренд2009 г. - 116 дупутати2013 - 97 депутати2014 - 84 депутати2016 - около 70 депутатиА реформаторите няма да влязат не за друго, а защото станаха слуги на ГЕРБ! за една паница леща!

6

Анонимен

преди 8 години

4uda se na rb kak tarpi naglite Napatki na zz gerb saschto mal4ite na gerb na mutrite sa da Ste na vlast li kuneva pramova e sa bB tja e vinagi tu taka tu onaka gordo sedi do bB i kakvo ot Tova sa bG nischto novo

5

Анонимен

преди 8 години

И този джунчо все още живее с мисълта, че ще векува с партийката си, производно на БКП. Че ще печели или ро-точно купуват избори колкото пъти си искат. Нещо се е излъгал. Отичат в канала.

4

Анонимен

преди 8 години

*** хвани се за ДПС и чао.*** Гръмни се

3

възмутен гражданин

преди 8 години

Скапаните управляващи не ми осигуряват жени за секс! Всички ми отказват, никоя не ще, а властимащите не правят нищо. Аз за какво си плащам данъците?!Следващият път няма да гласувам за тях!

2

Анонимен

преди 8 години

И ти трябав да си смирен, че де факто си за панделата, само Борисов те отърва, но явно не си вземаш поука....

1

Край

преди 8 години

От как целуна пръстена на Кой вече Цветанов е нов човек - няма дела, няма следствия - може да громи реформаторите на воля. то не че и "реформаторите" стават за нещо ама поне бяха против Пеевски. Не ви ли омръзна от некадърното театро. С едни МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ за депутати 90% от тия няма да помиришат парламент. за това ги е страх - трябва да им се наложат със силата на паветата.