6

Жена

преди 8 години

до 4Фо?кус?! Направо се гръмнах като прочетох там"Двамата се съвкупили с 12-годишното момиче, употребявайки сила и заплашване."СЪВКУПЛИЛИ?

5

Жена

преди 8 години

до 3Ааааа, не! Искаме снимка! Трябва да се види дали 12 годишното е изглеждало като 30 годишна жена, нещо профил във фейсбук има ли, някакви предизвикателни снимки, освен това се пита какво прави 12 годишно в 22 часа само по улиците?! Бих помислила, че е от гетото, но при положение, че 15 годишна 6 дни се шляе в Пловдив, а е от Стара Загора... пс - това се е случило на 20 май. 5 месечна новина? Пита се, сега ли е признала и как са го доказали, ако не е подала сигнал за изнасилването веднага.

4

Анонимен

преди 8 години

Объркали са се не е през а покрай двора !В какво се е състояла гаврата не се разбира имало ли е контакт с двамата .

3

Анонимен

преди 8 години

Във Фокус нюз пише "пред двора". Явно е грешка, защото и тук пише, Докато вървяла по улицата ...

2

Анонимен

преди 8 години

Пътят към дома й минавал през двора на къщата на обвиняемият Стойчо.Просто това се е случило в гетото

1

Жена

преди 8 години

"Пътят към дома й минавал през двора на къщата на обвиняемият Стойчо. Докато вървяла по улицата той издърпал момичето в дома си,"Извинявате, ама какво означава това, че пътът към дома й минавал през двора? Тя е влязла в двора на къщата на този Стойчо, за да мине напряко докато се прибере в тях ли? Явно не е това, защото после се оказало, че онзи я издълпал от пътя?! Трябва ли да ходя в други сайтове, за да се прочете нещо логично или ще се научите сами да вкарвате логика и да си представяте?!