46

Анонимен

преди 8 години

zionistkata swinia Merkel sche izpalne mectata na zionistite palno unischojenie na germanskata nazia.

45

Анонимен

преди 8 години

До 51 - И кой ще отпусне краткосрочен необезпечен кредит на чужденец, който няма сключен трудов договор с германски работодател, наемател е и не е ЕС гражданин?! А африканците събират германски евро и ги пращат на своите многобройни роднини в Африка, за да имат тези роднини не пари за обзавеждане, а пари за живеене! Да кажете на германските пишман икономисти,че ако са на Вашето ниво, са за смях на всеки новозавършил бг. икономист! При това аз не съм икономист, а юрист..

44

Анонимен

преди 8 години

Боже Господи! Какъв икономикс при глобална икономика бе! Това да не е Женския пазар?

43

49

преди 8 години

информацията е от дойче веле.

42

Анонимен

преди 8 години

49- spiegel.de/politik/deutschland/sumte-in-niedersachsen-dorf-nimmt-tausend-fluechtlinge-auf-a-1057109.html Селото е в Долна Саксония

41

Анонимен

преди 8 години

Само да вметна, че нищо не съм писал за "ипотечен кредит". Това банково животно има смисъл само при възход на пазара на недвижимости, а мисля че в скоро време ще гледаме друг филм. "Живеещите в колиби" повече се очаква да живеят под наем и с краткосрочни кредити. Няма особена нужда да подържат обзавеждане и основни ремонти на "колибите" Що се отнася до Сирия, вижте клиповете за войната - картината е апокалиптична и изисква построяване наново от нула. По лесно е да се бяга.

40

Анонимен

преди 8 години

немците са и *** и опасен народ.на два пъти опустошават европа със световни войни.сега ислямизират европа. винаги когато са имали държавност вършат дивотии. тях трябва да ги управлява някой друг

39

Анонимен

преди 8 години

Takova selo nqma, neznam ot kyde e informaciqta no imeto e greshno.

38

Анонимен

преди 8 години

45- Не Ви пиша на африкааанс, че да не ме разбирате- ако имате елементарни познания по икономикс, ще ме разберете много добре...:)

37

Анонимен

преди 8 години

до 45 или африканец- чужденец, който не е ЕС гражданин и който няма недвижим имот за допълнително обезпечение, върху който може да се насочи принудително изпълнение, защото не е недвижим имот, а временна постройка- колиба, находяща се нейде из африканска държава?:D:D:D

36

Анонимен

преди 8 години

До 45- Ако искате нормален отговор, учете икономикс.Какви други обезпечения, освен самият недвижим имот могат да представят на германските банки африканците-чужденци, които не са германски граждани и какви обезпечения могат да представят българските граждани,м? В България имаше реституция- за това над 95% от населението са собственици. Кой е по- благонадежден длъжник- ЕСгражданин- бг. гражданин, който има жилище в България,на което може да се възбрана заради Европейска заповед за изпълнение

35

Анонимен

преди 8 години

Изобщо неи изкривявам въпроса, чакам да ми се отговори, защо става всичко това така, защото 26 е напълно прав. Твърдението, че Меркел е *** сълзлива бабушкера ми се вижда смехотворно.

34

Анонимен

преди 8 години

31 - Пукането на ресурсния балон е обективен процес и е обусловено до голяма степен от невъзможността на Европа повече да го подържа след разгологъзването на Гърция. Да, беше американски мейд, в опит за специализация на световната икономика, че да се сложи ред. Едни произвеждат ресурси, други бачкат, трети плюскат и пр. Европа го подържаше, защото акцизите върху скъпите ресурси подържаха прекрасно бюджетите. Дупката в паричната маса изтичаща към Русия се запълваше с кредити. С това се приключи.

33

Анонимен

преди 8 години

40- не изкривявайте въпроса! Тук се написа, че германия направила завой към африканците- т.е. отваря трудовият си пазар за тях, защото българските граждани изнасяли към България парична маса и не вземали ипотечни кредити в германия. За това се присмях на това твърдение, защото е лишено от икономически смисъл.

32

Анонимен

преди 8 години

Вчера гледах един репортаж по руската телевизия там един баща даваше интервю и показваше шесте си деца. От Бьлгария гледам репортажи кой с коя певица преспал и колко пари имал!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Германците правят BMW а мюсюлманите секс кой ще оцелее ???

30

Анонимен

преди 8 години

Вие, като не лъжете, я вземете и ми анализирайте процеса постъпково, че да ни светне. Например, като за ученик от 4-ти клас, щото ние сме ***. Масовата арабска емиграция в Германия е още ново явление и тепърва ще се види ква ще я върши. Засега помощите за тези бежанци са достатъчен ресурс да подкарат оборотите, няма нужда още от банки. У нас има известен опит по отношение на останалите тук кадри на БААС, които бяха пратени да учат. Веригата "Аладин" например е типичен пример.

29

Анонимен

преди 8 години

До 38- Който иска да си въобразява, че и в България ще се случи това- негов проблем. България НИКОГА няма да възприеме бурката, защото бурка= шериат в България, а това няма да бъде позволено от 85% от населението на България, които сме етническото й мнозинство- населението от народността "българи".

28

Анонимен

преди 8 години

Днес едно германско село ще сложи бурките, след година, две цяла Германия, а след 5 г. цяла Европа. Честито ви еврогейско членство драги сънародници.

27

Анонимен

преди 8 години

30- напишете ми името на тази германска банка, която отпуска на африканец ипотечен кредит в размер на 100% от цената/ стойността на един недвижим имот, който не е общински, в германия:D Напр,- жилището струва 100 К евро, и германската банка одобрява ипотечен кредит на африканец в размер на 100 К евро,м?:) Като лъжете, поне не ни вземайте за балами, зaщото някои от нас са наясно с някои нещяа в германия:D:D:D