21

Анонимен

преди 8 години

Инфото от статията е старо. Интересът намаляваше преди 2-3 години. Сега е изчезнал напълно. Малкото покупки тази година са от руснак на руснак. С други думи ново не се реализира. Идете в Св.Влас и Поморие и ще видите за какви количества оферти от руснаци става дума. Хем продават на ниски цени, за да се отърват от имота. Българи не купуват по ред причини, но главната е безпаричието. Игнорирам статиите на брокерите :))))

20

Анонимен

преди 8 години

много от тях са професионални убийци от войните в чечня грузия украйна,други са мафиоти и корумпирани чиновници.стойте далече от такива хора

19

БРАВО!

преди 8 години

Не ни трябват руснаци тук!Идват да се убиват един друг.Щото ако са в Русия- веднага ще изчезнат....Или ги пращат за провокации...(куфари, тела, агенти007, афгански бойци-разузнавачи..)

18

някой

преди 8 години

Браво! Много се радвам! Ох, олекна ми. Бе стига са ни изкупували на безценица имотите бе, а-маха! Значи мога да съм спокоен, няма да ни превземат някой ден "вежливи хора" с камуфлажни униформи и калашници под предлог че защитават интересите на сънародниците си!

17

Анонимен

преди 8 години

Мужикът бил спал на печка и пиянствал непрекъснато??? А в щатите повече от половината население е цветнокожи и латиноси, които по тяхно собствено признание не пипат работа и не се отделят от иглата.

16

Анонимен

преди 8 години

Бе незнам какви били руснаците, но без тях туризмът ни фалира. А ако не сте обърнали внимание, това у нас е единствения все още мърдащ отрасъл. Очертава се в следващите години и той да стане покойник, защото обещавания наплив от марсианци по курортите ни - не се случи.

15

до 26

преди 8 години

Няма да се оправи в следващите 160 години. Трябва да изнрат всички наркоманизирани сиросо-гей индивиди.

14

e?

преди 8 години

Абе не е много сигурно , че това всъщност са руснаци ? Тия в Поморие са ми мнооого съмнителни , направо еврейската звезда им е на челото ...

13

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен"Русия е втората страна в света след САЩ по брой икономически имигранти"...Попитай джипито си за свободни направления...

12

Анонимен

преди 8 години

Няма какво да ги мислим руснаците, те ще си стъпят на крака рано или късно. Важното е да променим битието и житието на българина, който с усилия си плаща тока и водата.

11

твърд гербер

преди 8 години

Това е, защото БСП и Атака биват смачкани за пореден път от Герб!!! ДА ЖИВЕЕ БОЙКО!ТОЙ Е ВЕЛИК!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО!

10

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Сега като натирим и Лукойл... - още ще намалеят...

9

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен 19Ние говорим за Русия... - не за Масква...

8

Do 1

преди 8 години

Кви инвеститори?! Инвестират парите цунати от скъпите и прескъпи съветцки проекти!По-малко *** по-чисто море!

7

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Mr.STARBUCKS... - и спят върху печките...

6

Хъммм

преди 8 години

те руснаците земя си имат мноооого и добре са китаиците да им я работят , замислете се че за руския поет , идеалъте селото да е затрупано със сняг и мужикът да е легнал на печката , това Мъртви души , "Разкази от новоселское" -или както му беше името , а за българския поет , земеделеца да е затънал до колене в кал зад воловете , дай му На нивата - или предприемчивия Б ***

5

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

ДрОгарЕ, дръжте Видин и Сливен... - че иначе сте свършени...

4

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Вярно ли бе хора... - некакъв бежанец искал да имигрира в Русия...

3

boko bo

преди 8 години

Все пак руски граждани с различен финансов ресурс и изключително... близки културни ценности избират да живеят тук или да притежават имоти. А т.нар. западняци до един са бедняци и с различен манталитет. Те ако имат пари, ще си купят имот в Е, I, P или в южна Франция. Не е ли така?

2

Анонимен

преди 8 години

за 2 къде си чул или видял руснак да ни купува земя? Купува имоти! Земята ни искат да я купуват всякакви чужденци. Какво общо има едното с другото?