7

милан

преди 8 години

Да не само в 22 държави, сигурно в 50 ще се разреши дрогата, защото така е по-добре за някой хора някъде. Иначе пак добре- пари за вносителя и унищожени хора. Но бъдещето е такова. Малко мислене и само дишане, за кратко. така, че да се легализира -колкото по бързо, толкова повече болни млади хора и по-добре за обществото.

6

vaginalna mirizma

преди 8 години

vij go ti evreina

5

Лили

преди 8 години

Рядко се пуши само трева. Марихуаната легална, другото не и комбинацията е пълна. Следват инсулти, затъпявяне, агресивно поведение и много друго, вкл и тумори. Но след нея ще узаконим и останалите отрови и купон за всички по всяко време. марихуаната е 33 вида и само 1-2 от тях имат вероятно канабиоиди, които може би имат някакво релаксиращо действие. Това е. Но марихуанната изпържва мозъка и скапва съдовете (васкул;ит) и т.н. Но там където вземта дрога има с % повече МС, инсулти с 40% повече .

4

Анонимен

преди 8 години

Велизар Енчев е комунист, но е най свестния независим депотат. Той е против лъжите и комбините на Борисов и сие.

3

Анонимен

преди 8 години

Браво господин Енчев! Напълно Ви Подкрепям!Сложете данъци и някакъв контрол над качеството.

2

Анонимен

преди 8 години

Само за медицински цели съм съгласен - щом помага. Ама някой да ми дими насреща, знаем как мирише тази трева.

1

Инжекция Марихуана

преди 8 години

В 22 държави в ЕС може, тук не може. Ние ли сме най-напредналата държава, та даваме такъв акъл? Ходи му обяснявай на *** че ракията му е 10 пъти по вредна. Да живее безхаберната посредственост и лицемерие. БРАВО ЕНЧЕВ!