18

Цикада3310

преди 8 години

Планът на арабските страни беше да инвестират в тихо превземане на света. Когато света се усети започна методично изтребление което и в апогея си в момента .сега те дават огромни суми за популяризиране на исляма .останаха емирствата, Кувейт ,Иран ,Дубай .последствията ги виждате и сега вместо завоеватели станаха бижанци

17

Цикада3310

преди 8 години

Америка държат правата за реконструкция наАвганистан и ИракВ едните има литийни залежи а другите имат петрол ,ще ги продадат на Китай за да си изплатят дълговете. Сирия им трябва заради левиатанският газов басейн, там обаче бъркат на Путин в канчето. А той си го пази

16

до 20

преди 8 години

Всички медии го казват, освен руските. Не само затова дори, но и както е казвал Песков, Русия не е знае къде и кой се намира в Сирия.

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15дай източник на информация

14

Илко

преди 8 години

Ясно е че Русия трепи терористите! Кажете США , колко контейнера с оръжия стовари на техните приятели от ИДИЛ и колко лекари избиха по болниците, само за днеска !

13

Анонимен

преди 8 години

До макоот къде знаеш?

12

мако

преди 8 години

По-точно да се каже това са предимно обектите на сирийската свободна армия. ИД много доволна е.

11

Анонимен

преди 8 години

Спокойно, не се притеснявайте за терористите, Европа ще ги приеме с отворени обятия.

10

Ужас....

преди 8 години

В Ганту под Хомс ,...вече всички канали в града работят от "вакумната бомба"!НЕМА ЗАПУШЕНИ КАНАЛИ!!!!

9

Бреййййй....

преди 8 години

....направо са разрошили вълната на ИД...в Алепо!

8

Вуте

преди 8 години

P.S. Нали в руската армия забранили псувните.Само че аз не вярвам руските пилоти да не псуват,когато пускат бомбите.А може пък да казват нещо от рода на "вот вам,пожалуйста".

7

Вуте

преди 8 години

Много е хубаво,за да е вярно.Дано да е така.

6

Анонимен

преди 8 години

Обърнете внимание на красавеца на снимката. Това е многофункционалният изтребител Су-30СМ - един от най-добрите и конкурентни самолети днес. Той не участва в поразяването на наземни цели, а осъществява въздушно прикритие на бомбардировачите.

5

Анонимен

преди 8 години

А Тони Блейър , днес се изказа , колко грешно било , да се нападне Ирак ?А той беше пръв подстрекател и подкрепяше Буш , за война !Сега се прави и тоя на анализатор на събитията , от както руската ариация им дере групировките и хвърлените пари по тях !

4

доган

преди 8 години

Оня ден един сорос питаше за русия ко става ей ти отговор.хората не спът а действат

3

mitkokitkata

преди 8 години

Добре де, не разбрахте ли, че се пише АЛ Нусра???

2

Елемаг

преди 8 години

А ние имаме селскостопанска авиация,която извън сезона на ръсене, пренася на ниска височина контрабандните цигари на Пеевски и ГЕРБ.Лично ДАНС-аджия ми го е казвал!!

1

Анонимен

преди 8 години

Браво на руските войни !Днес американците оплюха американските на " война ", по повод че Пентагона отчита , че за пръв път американски войници са изпълнили бона задача срещу ISIL ?Та хората ги питат , вярно ли за пръв път от 4 години . Ми какво правите там - гоните печалби от войни ?Дават и карикатурна снимка от Euronews !