43

abe

преди 8 години

НАТФИЗ не е частен дом, че да няма право Сидеров или който и да било друг да влиза. Не разбрах защо е цялата тая дандания, освен че господа интелектуалците /актьорите/ са замеряли Сидеров с яйца задето е влязъл в НАТФИЗ.

42

Йордан

преди 8 години

"Посегателството срещу храма на изкуството е посегателство не само срещу младите културни дейци, но и срещу духа и интелекта на България, заявяват членовете на парламентарната комисия по културата."-- Хайде да не си правят толкова много комплименти НАТФИЗ. Духа и интелекта на България? Културни дейци? То се видя, дами и господа НАТФИЗи...

41

МАЯ

преди 8 години

СИДЕРОВ Е БОЛЕН АМА МНОГО БОЛЕН! И СЕ ЧУДЯ КАТО ЛЕКАР ЗАЩО ОЩЕ ТОЯ ЧОВЕК Е В ПАРЛАМЕНТА?? НИМА НЕ СЕ РАЗБРА ЧЕ Е ПСИХИЧЕСКИ НЕСТАБИЛЕН И ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА А МЯСТОТО МУ НЕ Е В ПАРЛАМЕНТА! ЦЦАРОВ ДА ГО ЗАДЪРЖИ И ДА ГО ВКАРАТ В ЛУДНИЦАТА МАЛКО, СТИГА Е ПЕРВЕРЗНИЧИЛ С ХОРАТА И НАЙ ВЕЧЕ СТУДЕНТИТЕ, МАЛКО Е ШАМАРА ВЧЕРА ДЕТО Е ИЗЯЛ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ТРЯБВА ЗДРАВ БОЙ!

40

Анонимен

преди 8 години

всички тия т.нар творци са всъщност любители на алко.хола и нар.котиците. Хр. Мутафбиев не прави изключение. бива го да играе само хора с нисък и още по-нисък интелектуален капацитет, разни гротескни фигури, пияни попове, хъшове и пр. Всъщност играе самият себе си. Комшия ми е в София, допреди инцидента с него беше непрекъснато клатушкащ се..., сега се е поукротил малко. Според мен този човек не е читав и не може да се прави на морален коректив!

39

Анонимен

преди 8 години

53, не са стояли там, а са си правели купончета в НАТФИЗ, гологлавите "студентчета" на средна възраст с млади и засукани бъдещи актриси:))

38

Анонимен

преди 8 години

49, гледам много театър и арт кино. Наясно съм дотолкова, че да разкрия посредствения, тривиален типаж, който Мутафчиев умее единствено да играе. Я, ми кажете една забележителна роля на Мутафчиев в пиеса от голям драматург от ранга на Брехт, Чехов или Тенеси Уилямс.

37

Георги Шопов

преди 8 години

Пияница интлектуалец -набеден посредствен артист машата на тиквата.

36

една

преди 8 години

Още се чудя кой ми е по-отвратителен - Волен или Мутафчиев?! Еднакви дискредитирани креатури.

35

Анонимен

преди 8 години

нарекох мутафчиев гл.упак - това не е обида, за да бъде цензурирана. Това е квалификация.

34

Анонимен

преди 8 години

този ояден и алкохолизиран *** Мутафчиев,дето цялата държава се грижеше за неговото здраве, не смята ли че е време да се скрие някъде от срам? Нека да обясни в какво състояне е гилдията, която управлява и за чиито представители най-голямата мечта е да играят статисти в някой треторазреден чужд екшън.Нека да не се занимава с неща които надхвърлят не особено богатия му интелект

33

до 43

преди 8 години

От Америка както вчера хакнаха саита на ЦИК така днес са написали няколко хиляди коментара срещу Сидеров не сме толкова прости да не видим ,че 99 % от коментарите са написани по един и същи начин.

32

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе. Не може да си толкова ***, че да правиш такива зулуми 3 пъти за 1 семица. Тука има нещо друго. Болен отдавна не е никъв. Откакто е влязъл в парламента играе само като бушон за разни партийни интереси. Със сигурност и в момента ситуацията е така. Най-вероятно нарочно се опитва чрез себе си да се премахне депутатския имунитет, за да се почнат някакви вътрешни парламентарни чистки. Нищо чудно целия тоя цирк да е идея на Борисов, защото той веднага бързаше да прави поправки в закона

31

t-rex

преди 8 години

Не мога да повярвам, че още има които да гласуват за него!!!

30

някой

преди 8 години

Хора, един малко странен въпрос: не ми е ясно от двамата Волен и Чуколов кой е мъжа и кой жената? Гледам и чета че май все по двойка ходят навсякъде, та ми стана интересно. Може там в София да си знаете, но аз не знам. Та ако някой осветли въпроса ще се радвам. Така де, като ги псуваме да казваме правилните псувни за всеки.

29

Анонимен

преди 8 години

Да го вземат в НАТФИЗ да им преподава актьорско майсторство.

28

Анонимен

преди 8 години

Ти си най-обикновен пи.ндур и мнението ти не струва нищо. Дори - 0 не струва. Така че не съди за да не те съдят.

27

Bb

преди 8 години

Toja bojadjia ot bkp Sega gerb aman ot aktiori Pianizi i vraskata gledai si sdraveto ne Davai Akali na Dr ti i pri komunagite be6e ok i pri gerb bB ti isprati samolet pomaka Vejdi se lekuva v Berlin s na bednite deza nama koi i lekarstvo da im dade taka e i pri invalidite l Dlepite v bG s toja samo se podmasva na gerb

26

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е, че хора, които са отдавна са компрометирани пред обществото, се опитват да дават морални и нравствени оценки и наставления. На хората вече толкова им е писнало от тази ситуация на "хвани единия, усари другия", че скоро като кипне казанчето и нито културтрегери, нито националисти, нито депутати , нито имунитети ще останат...само перушина

25

Анонимен

преди 8 години

Всички *** наскачаха - първо чичо ви Вежди, който претрепа един полицай преди време, сега този доказан алкохолик Христо. Кой ще е следващия?

24

Жоро

преди 8 години

Тоя мутафчиев пък на какъв се прави, недоразумение.