54

Анонимен

преди 8 години

Това което снощи видях от кадрите на АЛФА е на 100 % истина и няма нищо общо с *** от "НАЦИОНАЛНИТЕ" ТЕЛЕВИЗИИ. Кагато депутатите от АТАКА влизат в НАТФИЗ там няма нито стеденти нито журналисти. На "УМНИТЕ И ИНТЕЛЕГЕНТНИ" студенти които бяха пияни и дрогирани от кадрите на НОВА. Бяха извикани и добре заплатени по заповед на ГЕРБ и снабдени с тези яйца. В момента България е една огромна септична яма , която Волен разрови и от долу се показаха на управляващите. В България смърди яко.

53

...

преди 8 години

Еми секи знае какво се прави с жените които се продават за пари! То има и друга дума за такива, но ше ме цензурират! Так тоя да кажем човек-сидеров е като тия жени! А такива жени много често в работата си получават или бой или яко е.ане! И не знам какво чудно има тук! Просто сидеров снощи получи това което му се полага, при положение, че практикува описаната от мен професия! Инак за яица не знам вчера такива поне аз не видях!

52

Анонимен

преди 8 години

До ВоленИ на мен ми писна от това да го гледам постоянно в новините. Ама не мърда от там. Няма ли някой да го освидетелства като луд и да го прати в Раднево

51

Спонги

преди 8 години

Не алкохолна проба. Проба за кокаин трябва да му вземат. Може и днес, като му падне имунитета. Проба от косата ще докаже как се дрогира . Лошото е, че Господарите му са инвестирали много пари в него и ще го насъскват за още "подвизи".

50

sisi

преди 8 години

Абе много нагласена тази работа, бе.Че как пълно със студенти в неделя вечер /много ученолюбиви беее/, подготвени /яйца/, а и подкрепени от още хора, които веднага дотичали от всички краища на София,еййййй, голям етюд спретнаха артистчетата. Само кой взе парите не се разбра, но и това ще се изясни.... 200 лева смех!!!!!!

49

Bg

преди 8 години

До Воленполицейска държава ли сме?****************************Yes Sir.

48

Анонимен

преди 8 години

ТЕ В НАТФИЗ ОТКЪДЕ ИМАТ ЯЙЦА ПРЕЗ НОЩТА???ДА НЕ ГИ СНАСЯТ ТАМ?

47

haha

преди 8 години

Недоволни студенти хвърляха и яйца по лидера на "Атака".***************************************************Яйца посред нощ ??? Явно студентките са се напьнали да снесат яйца щото иначе ще замерише на подотвена операцийка а? Некоя друга хипотеза за произхода на протестрските яйца???

46

твърди яйца

преди 8 години

Трябва да отбележим, че Волен Сидеров не е хвърлял яйца по студентите. А мирните, наивни и добродушни студенти, имаше и такива на 50-60 години, хвърляха яйца по Волен Сидеров.

45

ТРИЙТЕ КОЛКОТО ИСКАТ

преди 8 години

ЖАЛКО ЗА ЧОВЕЧИЦА,ЧЕ НЕ СЕ ИЗМЪКНА. ЖАЛКО И ЗА Б-Я и всички дето са гласували за тоя. Плевнелиев стига спа, а ми организирай един РЕФЕРЕНДУМ "ЗА" и "ПРОТИВ" имунитета на всички депутати да падне. Не само на Болния мозък. Време е българския народ да се събуди и да мине през ония 240 самозабравили се *** в парламента и да ги изхвърли в Искъра да се давят

44

Анонимен

преди 8 години

Оказва се че в НАТФИЗ не се обучават вече хрисими актьори , а мутри от бригадите на Таки и Митьо Очите!

43

Анонимен

преди 8 години

Изтрихте ми коментара, ама аз пак да питам къде е дъжда от яйца??? Не ги виждам ни по бялата Златка ми по другия мазен!!

42

Анонимен

преди 8 години

Сидеров купуваше гласове с руски пари и така наречената "Православна солидарност" като ползва нещастието на хората да ги купува срещу подпис и гласуване...даже си снимаше купуваното на гласове с камера.

41

Жижо

преди 8 години

Видяхте ли какъв откат даде белата кратуна?

40

кой е бащата

преди 8 години

Никой не е ударил Сидеров. Той сам се удари..видях!а и юнак без рана не е юнак. Котето има по-голяма рана под опашката.. :D :D Сутринта късаше бюлетини защото не били попълнени предварително както било в Русия. Вечерта други патила на Али и 40-е атакиста. Май прекаляват.

39

Анонимен

преди 8 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ ЯВНО НЕ РАЗБИРА ЧЕ С АРОГАНТНОТО СИ И ВУЛГАРНО ПОВЕДЕНИЕ ПРОСТО УБИВА КАУЗАТА НА АТАКА.

38

Анонимен

преди 8 години

Къде е дъждът от яйца? Т>Ъ>П>А медия!

37

Анонимен

преди 8 години

Цялата тази история по време на избори, понамирисва.

36

Анонимен

преди 8 години

Докога прокуратурата ще спи? Докога шайка самозабравили се "народни избранници" ще върлува и ще се подиграва на хората и полицията?

35

Анонимен

преди 8 години

Goliam sram e tozi Siderov za izbiratelite si i za Bulgaria!!! Tova li sa nashite deputati???