33

Ацо

преди 8 години

Фъркатият турчин пак е строил бугаротатарските отворкОВЦИ да ги шамари! :-)) От бугаротатарите дори джюбре не става! Ущ!

32

каймакАМ

преди 8 години

И ако си платен *** , язък за жълтите стинки , дето ти ги дават. Съвета ми към чорбаджиите ти : да те заменят с някой друг ,че си скучен вече. :).

31

каймакАМ

преди 8 години

А ти си един и същ. С това " кьопек " се издаваш твърде аматьорски. И речника ти е беден. Въобще не си качествен. :).

30

Анонимен

преди 8 години

ястребът е ***, който избива комплекси в бг сайт. той не пецка нито мъжко, нито женско, ако беше така, щеше да си гледа живота и да не плющи простотии по иностранни форуми..

29

каймакАМ

преди 8 години

:)). Стига глупости ! Аз съм си аз. А до колкото си спомням , Ястреба се намира на друг континент дори.

28

каймакАМ

преди 8 години

На никого зло не желая , ако ви е писано един ден и вие да сте бежанци по принуда , чак тогава ще разберете същността на проблема.

27

каймакАМ

преди 8 години

Иде поредната вълна от бежанци. Не прахосвайте шанса и ги приютявате. Хем за демографския проблем ще е като иляч. Хич не е време за келешлък. Дори имате лукса да ги подбирате.

26

До ястребченцето

преди 8 години

Ястребче, Точно турчин да пише "научете се да правите секс и с жени" на българи е смешно. Из цял свят сте известни с влечението си към същия пол. Наистина е така. На черното не можеш да кажеш, че е бяло :)

25

каймакАМ

преди 8 години

Семейството е ценно. Свърши ли се със семейството , всичко отива на кино. В Европа се създаде цяло поколение , което познаваше майка си , но не винаги знаеше кой е бащата. И днес , ето ги резултатите. Разни бракове еднополови , знаменца разноцветни. А бе демокрация.

24

вокс

преди 8 години

До Ястреб Османлиятаайде сега, точно с това не сте известни. докато чакате уредения брак, че да видите жена за първи път, какво правите? мъжко в мъжко.. известни сте с това. измисли нещо друго..

23

Ястреб Османлията

преди 8 години

Полугладната рая пак седнала да обсъжда решенията на агата! А бе я си погледнете в празната паница, празната люлка и буренясалата си нива, пък след това се захващайте да коментирате агата!

22

Обаче

преди 8 години

Обещава им само по една. А другите по 72.

21

До 37.

преди 8 години

До 30 години , народите които са под 100 милиона население , щели да са заплашени от изчезване. ... прогнозират некои. Така че кой ще се смее последен не е ясно.

20

Анонимен

преди 8 години

Нали в техният свят жените нямат значение.Само момчета искат.Е сега вместо да им търси жени да кара татенцата дедовците и милионите роднини (само мъже) да ги отварят в тайните на гей сексът и така.След известно време ще почнат да се досещат,че може би е по-добра идея да има малко мъже и много жени а не обратното.

19

българин

преди 8 години

Е добре де младите турци не си ли намират сами жени? Какво е това чудо родителите да им намират жени?А пък ако и те не успяват , правителството да се намесва.Нали навсякъде по света се раждат поравно мъже и жени.как така да са свършили жените в Турция?Не може да бъде!

18

Анонимен

преди 8 години

О,много им е трудно на българките.Най им е труден мързелът и желанието нищо да не правят ама хем да имат някой с много пари хем да не работят ама и да командват в същото време.Нещо средно между куче,банкомат и вибратор.А да и робот на дистанционно.Пхах

17

Генно инженерство

преди 8 години

Хич не е глупав турският премиер.За разлика от нашите управляващи допреди 25 г., които направиха всичко възможно, за да е трудно на младите интелигентни хора да създадат семейство и да отгледат деца - или най-много да отгледат едно дете, мизерствайки. За разлика от това, бяха създадени много подходящи условия за стимулиране раждаемостта на проблемния етнос, а що се отнася до по-примитивните сред българите - те имаха добри условия да отгледат по две деца.Сегашните пък направо прогониха младите.

16

Анонимен

преди 8 години

И ще открие симпатични мустакатки със забрадки.

15

Анонимен

преди 8 години

До една жена , че то в цяла Азия си е така който е с парите той поръчва музиката и жените не са банкерки , гледай си секса и града и оная от Татарстан ССР или пътеводна светлина .

14

Стоил, 48 г. женен

преди 8 години

аз мойта като я вземах беше 85 кила льобов. сега ме обича още повече!