20

Разбирачев

преди 8 години

До 21Половин литър ми е малко. Аз пия бавно и с удоволствие, така че не е ясно за колко време изпивам един литър. После също така бавно и с удоволствие, правя и онова, за което пише в статията и което се оказа, че не се удавало на номер 13 и номер 14.

19

Анонимен

преди 8 години

За вас не знам, ама на мен от бирата ми се доспива. Особено ако я гаврътна по обед. Каква ти креватна гимнастика.

18

до разбирачев

преди 8 години

Здравословно е една бира на ден, даже би трябвало да е от 330 мл а не 500. Ако пиеш 2, то трябва да е по 1 на час за да не се натоварва черния дроб. Но всичко е до късмет, а и няма да живеем с орлите!

17

Горския

преди 8 години

Бира?! Аз като прасна два облака с мед, ела да видиш за каква ерекция и издържливост става въпрос :)

16

Анонимен

преди 8 години

Бабината ви трънкина, както казват тука на село. Така мога да коментирам сексоложката еди коя си, която говори небивалици на простолюдието, от името на бирената индустрия...

15

До 13

преди 8 години

Нали се сещаш, че някои каквото и да пиете е пълно с бром, а други каквото и да пиеме, все няма бром ....

14

Разбирачев

преди 8 години

До 14Проблемите ви не са от бирата. Не е трудно да се сетите защо ги имате,но така ви е по-добре, някой друг, е не вие е виновен, в случая виновна ви е бирата.

13

Анонимен

преди 8 години

Алкохола помага на секса, дрогирането помага на секса, ама на....виртуалния! Пък после защо имало толкова много порно канали...

12

Разбирачев

преди 8 години

От доста години пия най-вече бира, но светла бира. Бих казал, че добре ми се отразява, щом като съм вече доста над пенсионната възраст, а всичко си е наред. Дали прекалявам вие решете, но обикновено пия по литър бира вечер, някой път и повече.

11

Анонимен

преди 8 години

Днешната бира е пълна с бром, който по соц. време се е слагал в чай на войниците в казармите, за да не им става. Наблюденията ми сочат, че пиячите на бира има проблеми с ерекцията. Доста приятели и познати се оплакват. Вие си решавате все пак. Имате глави на раменете. Според мен не прекалявайте

10

Mimi

преди 8 години

Тая госпожа да отиде и лично да интервюира чехкините и после да говори какви могат да са последствията от консумиране на бира. Не напразно като дойдат по нашето Черноморие, после дълги години си спомнят с голяма усмивка за летните изживявания са наш'те гларуси.

9

Анонимен

преди 8 години

Здравия е#ач е на твърдо гориво!

8

Анонимен

преди 8 години

До НанеВ статията не става дума за това, а за сексуалния живот по принцип. Може алкохолът да вреди на спермата, но тук става дума за потентността, за издръжливостта. Иначе да, като става дума за правене на деца, алкохолът е лош съветник :)

7

Анонимен

преди 8 години

Това за светлата и тъмната бира май не е вярно. Наскоро един доста възрастен чешки пивовар ни обясни, че тъмната бира е за жените - растяли отпред горе, а светлата бира била за мъжете - растяли отпред долу.

6

Анонимен

преди 8 години

Половин Близък изток в момента зяпа евро-цици и си вика: "Аллааа, алааааа, отивам да е*аааааа"

5

Анонимен

преди 8 години

Според мен, истинска бира се продава само в Северна Корея! Не може срок на годност да е шест месеца, при положение, че по живково време срока на годност на бирата беше от 3 до 10 дни най много, и след това ставаше на парцали! Няма немска, няма ноландска всичко е изкувствено! Изпил съм няколко ситерни с бира, но най лошата бира беше гермаска от лидл! Беше ужасна

4

Анонимен

преди 8 години

Вярно е. Само немската бира. Статията е за немското пиво.

3

Drobeca

преди 8 години

Да бираджиа Пробвай Немската.

2

Бираджия

преди 8 години

Това важи ли за нашите бири, пълни със спирт, есенция, газировка, боя и стабилизатори! Всички български бири, без изключения!

1

Drobeca

преди 8 години

Пълни глупости,или ти става патката или не,средно положение няма.