77

Боби

преди 8 години

До Анонимен 155Другите пък случайно не лъжат? Що е политик все лъже. КОЙ обаче лъже най-много и е най-голям Лицемер всички знаем. Има ли смисъл да го обявявам на глас или не?

76

Чеки а ти каем

преди 8 години

Най-кошмарното за тъпоглавите путинофоби е, че и в Европа и ССАЩ рейтингът на Путин е по-висок от на техните началници! Скоро десетки хиляди германци в Дрезден викаха "Путин в Берлин, Меркел в Сибир!"А вие си плескайте го вна тука, щом ви е гот! Даже не ви и плащат - от тъ-потия го правите!

75

Анонимен

преди 8 години

Е той и фюрера се е радвал на висок рейтинг

74

Анонимен

преди 8 години

Не може да са едва 90%, останалите инакомислещи национални предатели (10%) да се разстрелят за назидание!!Вперед!!

73

Анонимен

преди 8 години

КОЙТО БИЕ ГО УВАЖАВАТ.Да живее Путин и братския руски народ.

72

Анонимен

преди 8 години

Че тук няма никаква изненада. След като 71% от британците го подкрепят в това което прави.//Анкета на Дейли Експрес в която са участвали 27 000 души //.

71

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 139Не лъжи като седесар.

70

Боби

преди 8 години

До Анонимен 140Не си противореча колега. Когато кандидатстваш за САЩ кандидатстваш по всички програми едновременно. Знам го защото имам приятелче който си взе зелена карта. Е то при него беше ясно Сестра му е там 15 години Омъжена и с Деца така че след едно кандидатстване веднага го одобриха но Той кандидатства по всички програми вкл Студентските.Прави добро впечатление на администрацията както се изрази ...

69

ЧАР

преди 8 години

До АнонименОТГОВОР : ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВ. МАЗЕТАТА БЯХА ПЪЛНИ С БУРКАНИ , ВИНО , РАКИЯ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ НО ИМАШЕ РАБОТА И ХОРАТА НЕ КРАДЯХА И НЕ УБИВАХА ЗА ДВА ЛЕВА !И ПОВЕЧЕТО ИМАХА РАБОТА И НЕ ПРАВЕХА САМО ДЕЦА...

68

ПАТЛАДЖАН

преди 8 години

Литнаха му самальотите и с тях и рейтинга! Извода е пий Трибестан, че да ти се вдига. Рейтинга де.

67

Боби

преди 8 години

До Анонимен 130За да дадеш молба за гражданство в РФ 1. трябва да положиш изпит по Руски език2. Да ти признаят дипломи от средно образование3. Други техни си изисквания4. (НЕОФИЦИАЛНА) ако кажеш или при разследването те свържат с Ислям или не дай боже радикална групировка. Молбата ти попада в една Административна "ЧЕРНА ДУПКА"Дори етнически руснаци от разните ХХХХджикистани имат проблеми да си извадят руски паспорти.Иначе в РФ има поне 10 МИЛИОНА ГАСТЕРБАРТЕРИ от Украйна и другите съседн

66

Анонимен

преди 8 години

Самите руснаци не вярват на тази стъкмистика."Это врань !!!! Сейчас очень много недовольных , очень!!! ( по сравнению с прошлым годом, при общении с людьми , большая разница )""Това е лъжа! Сега има много недоволни, много !!! ( в сравнение с миналата година, голяма разлика при общуването ми с хората)".

65

От 125

преди 8 години

Живял съм в Русия и сега работя с руснаци. Просто изказвам своите впечатления. А за пиенето, да пият. Но това далеч не променя нищо.

64

Анонимен

преди 8 години

Сигурен съм, че сега Бойко завижда на Путин. И си мисли: Искам и аз такъв матрял."

63

Анонимен

преди 8 години

До Бобиушанко, а колко молби за преселване в Русия са подали българите? Дори и най-загубения атакиз не ще в любимата ти Русия.

62

Анонимен

преди 8 години

Скромен човек е Путин. Само една десета не му стига и щеше да мине рейтинга на Чаушеску. Повечето помнят каква всенародна любов се изля върху него накрая. Чак умря от толкова много любов.

61

До 99

преди 8 години

Алоооо, статистика.То според твоята статистика догодина руснаците в Америка ще са повече от американците бе.

60

Анонимен

преди 8 години

За масовия руснак, думите Русия и приятел означават много. Руснаците имат доста по-различна ценостнна система. Те се гордеят със страната си, и в мнозинството си са готови да жертват много неща за нея. На нас ни е трудно да ги разберем, защото за нас са важни панелката и новия внос. Считам, че като цяло сме твърде неинформирани, за да оценяваме това събитие. Руснакът има огромна душа, докато при нас преобладава еснафството. Това е...

59

Боби

преди 8 години

До ОЩЕ ЕДИН РЕЙТИНГ 99Колега усещаш ли се че сам си противоречиш? 250 000 молби за зелена карта и 250 000 временни и студентски визи бас държа че въпросните с временни визи са подали и за зелена карта.Нека да ти кажа друга статистика от европейските страни само РФ имаше миналата година положителен прираст на населението. Нови руски граждани имигранти почти няма заради строгите правила на Москва. Като НИЕ и западна Европа се похвалим със същото ми се обади.

58

Анонимен

преди 8 години

До ЧАРпри соца не заключваха вратите, щото нямаше какво да се изнесе. Всеко семейство имаше по един ТВ Опера и един ВЕФ в дома си и това е.