53

Анонимен

преди 8 години

Сега вероятно ще следва изказване на Френския Хелзингски комитет,който,както и българския си събрат защитава всички действия на ромите и нелегалните имигранти.Да,ама не,защото във Франция подобни структури нямат право да се месят във вътрешните работи на суверенна държава.

52

Анонимен

преди 8 години

Нали искате от нас да ги интегрираме . Айде сега господа западни демократизатори , покажете ни как вие ги интегрирате .

51

Анонимен

преди 8 години

абе стрелайте във въздуха и като почнат да рекушират коршумите....

50

влгр

преди 8 години

Защо ли се плаща на полицията и армията се питам?!? Как така, че "хулиганите са щурмували и сградата на кметството и се наложило всички служители да бъдат евакуирани оттам." !?! Не могат ли да се опазят? Ами ако са тръгнали към някое училище...? Защо не ги спрат веднага? Кой ще плаща щетите??? Това ли е новата безопасна Европа? - хулигани и бандити да си правят каквото искат?

49

тт

преди 8 години

Коментар-52 е мой.Знам ,че не е хубаво човек да злорадства,ама просто не можах да се въздържа...

48

Анонимен

преди 8 години

Радвам се да прочета, че умните французи виждат нещата от живота.Това не ви е кино и пуканки, разглезени хора.Научете се да живеете с новите си братя.И понеже им давате много помощи те ще бягат към вас ;)

47

Анонимен

преди 8 години

Е, не се учудвайте на такива погроми ...Това е в поведението на този етнос.Интегрирайте ги, нали много знаехте да приказвате, а ?!

46

Анонимен

преди 8 години

Та туй си е терористичен акт уж срещу отказ на власт да ги пусне,пропусне,имаше такъв на запад-Кале що ги не пропуснали без пропуски и какво сториха-ограбиха населението естествено не без стрес,страх,резултата е същия-ограбване под формата на разруха,палеж,които бяха и при първия,страх,стрес от насилие,грабеж,даже препречване на път от железопътния транспорт,само туй вече е параграф с алинея,затуй всите участници на алеята в пандиза да усетят,че такива пенизи не вървят,иначе власт на меки китки.

45

.

преди 8 години

A sega gi integriraite profesori

44

Анонимен

преди 8 години

Френския хелзински комитет интервюирал ромите и истината излязла на яве - полицията направила погромите!

43

Анонимен

преди 8 години

След 35 секунда от клипа е увеличено търсенето на сода каустик на територията на Франция.Има ВЕЧНИ ценности за всеки етнос.Вари го, печи го *** си е ***.Българите пък вече сами си слагаме звездичките.Естествено Възраждането стартира във Франция, и USA а скоро и по нашите земи. Иначе вилнееКолко предвидливо ние пък нямаме армия на границите и полиция по улиците.

42

Луцифер

преди 8 години

Започва ли се. очаквах чак напролет,като дойдат и другите майки с деца.

41

Романец

преди 8 години

А така сега искам французите спешно да евроинтегрират ромите! Да започнат работа незабавно Български Хелзински Комитет, Хюманс Райтс Уоч, Амнести Интернешанъл и всички организации да защитят правата на ромите срещу геноцида им от местните френски власти. Да им се осигурят апартаменти жилища и социални помощи за изхранване на чаветата. Да ползват предимство при здравно и социално осигуряване понеже са малцинство. В противен случай ще докладваме в Хага за нарушаване правата на ромите!

40

Анонимен

преди 8 години

Силно ме съмнява, че това са ромите, по-скоро са "бедните и изстрадали бежанци, търсещи закрила и сигурност"

39

tt

преди 8 години

Възмутен съм от реакцията на френските власти.Къде остана толерантността им към малцинствените групи???Явно имат големи пропуски в обществената интеграция на малцинствата-нещо недопустимо в съвременна Европа.Затова предлагам:-Франция незабавно да се изключи от шенгенското пространство.-представители на БГ правозащитни организации незабавно да заминат за Франция,където да разяснят какви права имат ромите,мечките и т.н.

38

АнтиБХК

преди 8 години

"Не по-малко от стотина души, въоръжени с арматурни железа, завзеха гарата, разрушиха един ресторант и нанесоха щети на обекти от градската собственост. Бъдете толерантни!Покажете разбиране към особненностите на етноса!Като гледам много добре са ги интегрирали франетата двулични!

37

Анонимен

преди 8 години

Нека сега министърът ни на външните работи да излезне и да им даде на франсетата една лекция по хуманност и човешки права! Така както те го правеха от страни. Аз се радвам, че това се случва във Франция, защото *** политици не разбират от логика и от определени вид етноси. Трябва да им опре яйцето отзад, че да разберат, че някои неща се решават със сила!!! Нека се наслаждават на римляните. Много е лесно иначе отстрани да се лае! Поздрави на набитите командоси от България, смешници!

36

Ангел

преди 8 години

Явно са си техни,иначе щяха да ги пишат българи или румънци.

35

cici

преди 8 години

Моля Ви,не закачайте милите роми.Това е част от тяхната култура.

34

Анонимен

преди 8 години

Да им е честито на франсетата...