145

Анонимен

преди 8 години

А Русия показа на НАТО как действат самолетите и ракетите й по време на реални бойни действия. И НАТО направо се .......Давайте памперси.

144

Анонимен

преди 8 години

дано спрат бежанците, иначе циркаджии колко щеш

143

до 249

преди 8 години

Не трябва да заместваме Нато с РФ, България трябва да бъде необвързана държава.

142

Иван

преди 8 години

Събрали се една група страни, нарекли се НАТО и се опитали да се противопоставят на една страна наречена Русия. Много ги е страх от Русия, нито една от тях не може да излезе един на един срещу нея. НАТО сякаш носи жалкото мото "всички срещу един", защото не ни стиска да излезем един на един. Голям страх ги тресе.

141

Анонимен

преди 8 години

Da vzemat napravo da gi pometat i de se svuahva s taq ruska mafiq

140

Анонимен

преди 8 години

Нато е терористична организация за държавен тероризъм избиваща невинни хора жени и деца заради интересите на една малка банда международни военнопрестъпници банкери, ***. Колко държави съсипа Нато, за да им бъдат откраднати ресурсите от същите тези банкери. Това е Нато.

139

НФБ

преди 8 години

Реално след една война нато Русия идва ерата на Китай. ...Долапа е е пътник..са ще отнеме време но е пътник.Вече сащ не е най великата нация..Русия и Китай оспорват неговата роля...

138

Патриот

преди 8 години

Натовски убитаци!

137

колио

преди 8 години

Не усстроиството което използвам е цифрово песонално значи е на основата на идеите на атанасов.Значи ако нещо не е измислено от руснак е измислено от българи.

136

Анонимен

преди 8 години

Тоя сайт е " го.яма работа"Оплюва всичко българско , в комплект със съюзниците ни от Нато и ЕсЗащо не се казва:"Атака.днес.бг"?Ще похожда на съдържанието

135

Анонимен

преди 8 години

Демонстрациите на нато са като гей паради.

134

Кирил Софийски

преди 8 години

Въздух под налягане ! Муджихидините ги направиха за смях! Колеха ги като агнета ! Храбрите Янки ! Много са силни и храбри срещу невъоръжени !

133

констатация

преди 8 години

на пръв поглед много внушително учение само че е в периметъра на ПЕРИМЕТЪР

132

колио

преди 8 години

Чибурашка бащами гофзаклаха 91 година двама азери в москва та едвали а9 съм най големия русофил но това не може дами проветри мозъка та умнико първия много моторен самолет е констоиран от сикорски 13 г в Русия казва се иля муромец.

131

без значение

преди 8 години

Интересно, статия за НАТО, а на снимката руски хеликоптер... :)Пак къртите миФки, Днес.БГ ;)))

130

Анонимен

преди 8 години

В ПИНДОСТА ru...пише,че емигриралите в САЩ,ЧУКЧИ,са направили Ф-35,затова и не можел да лети...

129

179 Бранниковчанин

преди 8 години

до 170 ХAХAХAХA МИНОТAВЪР Е ХИПЕРЗВУКОВA КРИЛAТA РAКЕТA ВОДЕНA ОТ GPS СИСТЕМA С ТОЧНОСТ ДО МЕТЪР ПОРAЗЯВA ВСИЧКО!Приятелче москaлче виж кaкъв стрaх берaт руски военни от подобно ОРЪЖИЕ- имa инфо ЧЕТИ БЕ ЧУКЧA ru.И в ПИНДОСТАН ru

128

Поля

преди 8 години

До Чебурашкаа аз се съмнявам дълбоко във Вашите икономически познания, ако имате изобщо представа какво означава думичката 'икономика'.и един съвет - бъдете малко по-конструктивен с доводите си и аргументите а не нападайте с такава злоба и завист хората. всеки има право на мнение и отношение.Браво на Боби за коментарите.Респект. Перфектен както винаги.

127

Анонимен

преди 8 години

НАТО ще забравят Путин в Сирия,от една седмица много слабо се пише за Сирия по чуждите медии,ще оставят Путин да си удря главата в стената и ще го забравят :)))Всеки се занимава с други неща, имат си друга работа :)))Например Турция, вчера откриха морски водопровод за питейна вода доостров Кипър...в петък изстреляха 7-мия телеком. спътник,в четвъртък обявиха строежа на 3-та АЕЦ до Резово :)АЕЦ до Резово,а още 5 в Китай и Виетнам са на Путин :)Щото ЕС в Турция не може да я спре:)

126

Иванов

преди 8 години

С нетърпение чакам денят в който нато ще си покаже задните части и РУСИЯ да им го натресе