77

крият нещо

преди 8 години

Европейци трябва да разследват случая. На нашите не им вярвам. Нещо крият! Установили в "интегрираната" си система на границата 54 бежанци. И изпратили 3-*** полицаи в Дюлево. На 50 километра от границата, да ги пресрещнат? Бежанците били 20-30 годишни, но убития е на 56 години? Полицаят бил опитен стрелец, но стрелял под мост на рикошет, съзнателно рискувайки своя живот и живота на другите?

76

Петърчо

преди 8 години

Полицай и то със опит да не знае че когато стреля под мост куршума може да рикошира и най-малко да рани някого? Чудно как някой настояват и ордени да им дадат. Ако някой вместо да цъка минуси обясни защо не съм прав ще съм му много благодарен. Все пък съм на мнение че е случаен инцидент защото не трябва да забравяме че минаването на държавната граница дава право на охраняващите я да използват оръжието си не само за да стрелят във въздуха...

75

Калина

преди 8 години

".....отзвукът в Европа...", ".....признато от висшите ръководители в Брюксел"...Какво значение има всичко това? Какво ни интересува мнението на Европа?Много сме жалки, че за всяко едно наше бъркане в носа, гледаме Европа дали ще одобри или ще ни плесне през ръцете. Мисля, че влизайки в ЕС, не се бяхме разбрали за чак такова слагане и загуба на идентичност!

74

М, да ...

преди 8 години

Нелепо нещастие! - /нарко/трафиканта ББ---------------------------------Нещастие или щастие е състояние на човека! Има си причина и неможе да е нелепо! ББ, нелепо е да ходиш небръснат! Не, не е като "малко късмет", "нещастен случай", "нещастно стечение на обстоятелствата"!

73

11

преди 8 години

До ВасилевВасилев, скоро може да ти определят среща с Цацаров за тази пропаганда!

72

Анонимен

преди 8 години

вълкан че търка наро у пазарджишкио тва е сигурно

71

Анонимен

преди 8 години

До к -имате право , но сега какво правим ? Само пишем и не си мърдаме задниците от стола !Би трябвало да сме полвин България на протест срещу неканени гости ,и боко юнака да си е заминал !

70

к

преди 8 години

Ако преди 25 години същите тези 50 човека бяха решили да минат по този път,нито щяхме да чуем ,нито да разберем за тях. Просто щяха да са 50 трупа заровени някъде в дебрите на Странджа. Не случайно хора служеха в т.нар. "триъгълник на смъртта".

69

шри бармалей

преди 8 години

До ВасилевПрав си,Василев,така е!Но този,който бяга знае,че има граница,която се охранява,нали!?И на тази граница има КПП-та,нали!?И не може всеки да се ръга у къпините както му дойде!Съжалявам,но преди 25 години едва ли на някой би му дошла в главата лудата идея да си "бежанства" из къра!Това,че държавата е разгащена и безхаберна,благодарение на сияйните ни политици,съвсем не означава,че хората не трябва да си вършат работата,нали?Бъди здрав!

68

Кукувица

преди 8 години

Като чета коментарите тука, ми се струва, че доста от българите се надяват тези нелепи инциденти на границата да се повтарят все по-често. Поне до тогава, докато мигрантите разберат, че граница се минава на специално за това направени пропусквателни пунктове и че за да минеш ти трябва паспорт, виза и попълнена регистрационна карта.

67

Анонимен

преди 8 години

Доста чалгари не могат даъзнаят, че един човек е бил убит без нужда и вече не е сред живите.И това по неясни причини.На мен ми се струва, че не си е платил на каналджиите-граничари и са му теглили куршума за назидание, ама нещо се е объркало и се е разчуло.

66

Анонимен

преди 8 години

кво ли щеше да приказва ако бяха застреляли нелепо някой негов близъкдали пак щеше да му е нелепо

65

Гневен българин

преди 8 години

Единственото "нелепо нещастие" тук е именно Борисов.Нелепо нещастие за цялата страна.Направеното от Вълкан е прецедент сред всичко евроатлантическо и соросоидно около нас,но трябва и ще се превърне с нещо нормално,а няма да остане изключение.Горе главата,Вълкане! България е с теб.

64

bg!!!bg

преди 8 години

naxluvane nelegalno prez darjavna granica e voina

63

Анонимен

преди 8 години

A Тиквуна как може да е генерал-уейтенант?!? Да се разжалва веднага, срам за държавата!!!

62

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов комунист комунист....

61

109

преди 8 години

ОТЧАЯН ВИК към Премиера и Държавниците: НЕ ВИЖДАТ ли, че са нахлули и разбиват селските домове, носят ножове и пистолети?"ГОРКИТЕ"??? Това са "разкаяли" се от ИД или нарочно изпратени.( особено ако са чеченци.!Четете днес и за Кадиров!)УТРЕ ще бъде късно, когато започнат да избиват по улиците и нахлуват по къщите.( дежа ВУ 9.09.1944.)

60

i'm

преди 8 години

Нито е нелепо, нито е нещастие!!!

59

Г-н Премиер

преди 8 години

Това е отчаян ВАС към ВАс и Всички държавници:Незаконните ПРИШЪЛЦИ разбиват катинари на селски къщи. носят ножове и пистолети! Четете!Заловени, връщайте ги обратно! какво искате, да ни убиват????? ПУТИН вече ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА откъм Афганистан заедно с бивши страни от Бившия същз.ЯВНО той вижда опасността, но КОЙ ги ПРЕВОЗВА до тук???

58

se

преди 8 години

И този пое пътя на предателството както военния,външния и президента.Срам!