130

Анонимен

преди 8 години

Бойкот на продажните медии!!!

129

Анонимен

преди 8 години

Граничаря може и да е действал правилно и според обстановката, НО ОФИЦИАЛНИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ НА ВЛАСТТА СА СМЕШНИ!!!

128

Анонимен

преди 8 години

Тези, които трябва да бъдат арестувани са хората, които повдигат въпроса дали трябва да бъде арестуван човек защитил националната граница. Дано дойде ден, в който видя това да се случи.

127

Анонимен

преди 8 години

Къде е *** от Банкя ,който ревеше, че България ,,най сигурната ,,граница на ЕС,,,,най охраняваната .,,Разграден двор. Явно Червеният Гербер е издъхнал и е само на акумолатори от Козяк. Време е да бъде изгонен. Той е заплаха за националната ни сигурност.

126

бг

преди 8 години

Точно така трябва да се действа твърдо , решително и законно срещу тия тук , а не да си търсят правата в Афганистан много ме съмнява , че тия зачитат някакви права . Полицайте са герой те са истински БЪЛГАРИ .

125

Drevna mlada bg

преди 8 години

Granichariat stava marshal i ministar na energetikata i ikonomikata, a Bachvarova, Pavlova, Angelkova, Moskov, Goranov, Lukarski, Kuneva i Donchev stavat granichari ot utre?

124

Sasho Polyaka

преди 8 години

BRAVO GOSPODIN VYLKAN GEROJ STE ZA WSICKI POLYACI I ISTINSKI EVROPEYCI!!!NAZDRAWE 100GODINI

123

Анонимен

преди 8 години

А къде е Неземния ни Премиер,да подкрепи полицаите?Или се е скрил в миша дупка и чака инструкции от Началниците.

122

турчин

преди 8 години

е нали Турция ги спира.Благодарихме кланяхме се................. то въоръжени авганци в Средец. А колко се крият сега в Странджа сакар.....................

121

11

преди 8 години

Като са нямали документи, как установиха, че убитият е на 56 години, а не съобщават името му? Журналистите, които поставят под риск живота на смелия граничар ще поемат ли отговорност, ако се случи нещо с него?

120

Аспарух

преди 8 години

Анонимко 178 само да ти кажа,че съм 190см и 120кг и ако искаш за зъбките мога да те пробвам.

119

бг

преди 8 години

Маи са се разминали с най малкото зло иначе при една паника бедна им майка кво щеше да стане

118

Анонимен

преди 8 години

кой даде имената на момчето. много е *** ама много.

117

каваклий

преди 8 години

аз чух изтрила който рикошира от небето за малко да уцели и мен

116

Анонимен

преди 8 години

един пълнител трябва и ще е *** тия маймуни!!!!!!! какво да им каже. извинявайте моля Ви върнете се. Моля и продажната работа!!!!!!!

115

Анонимен

преди 8 години

ако пипнете момчето. прюя на всичко и се махам от тука

114

Умен

преди 8 години

Граничаря президент!

113

бхк

преди 8 години

ами според бхк изобщо не трябва да има граничари, ами момиченца по монокини с хляб,сол и одеала, че да премахват напрежението на "мирните" мигранти

112

188

преди 8 години

До Турчин:Преди да дойдете и да ни "пазите" бяхме процъфтяваща държава. Хиляди години пред вас. Хора със сърце и душа. След като ни клахте и мъчихте оцеляхме 500 години и не се променихме. За да видиш какво е било докато ни "пазихте", виж какво става днес в Турция: - Полицията убива деца, възрастни и млади хора безнаказано. - Държавата бомбандира малцинствата си и отрича съществуването им. - 25 % от населението подкрепя Ислямска Държава и варварските и действия.

111

Анонимен

преди 8 години

Защо се натрапва, че това е станало на българо-турската граница?Средец, или Грудово, е на 30 км от Бургас, а с. Дюлево е вдясно от пътя за там.Значи това е доста далеч от границата.Бях на стаж в Грудово във фабриката за пластмасови изделия преди 37 години. На едната машина работеше пъргава и слънчева жена със същата фамилия.Дюлево е далеч от границата!