24

дс

преди 8 години

На Плевнелиев нищо му няма, просто вие сте с промити мозъци! Азия е много близо до България и това е оставило диря в народо-психологията ни! От друга страна Русия ни провокира постоянно и те така... нали искахте демокрация, да не мислите че сте я постигнали...не, дълъг е пътя до нея!

23

Анонимен

преди 8 години

За първи път Роско казва нещо умно.Нека да не страдаме толкова за емигранта, защото Италия удави стотици умешлено с нейни плавателни средства, Македония също сгази доста такива. Не може животът на наши военни и полицаи да се рискува , а да жалим такива. Много точно словашкият премиер преди няколко месеца го каза, че такива като тези не ги е канил да му идват на гости. Кой от къде е .

22

обама

преди 8 години

С тая миловидна физиономия, как да не му го изпраскаш ...... в задния двор, макар той да се окаже някъде из офшорните държави!

21

Анонимен

преди 8 години

Слушам и не врвам на очите си! Плевнелиев да не е претърпял катарзис :)

20

Анонимен

преди 8 години

А стига бе!!!! Направо съм изумен! Това е първото смислено нещо което Плевнелиев произнася от както е президен!

19

4

преди 8 години

Не мога да повярвам! От както тиквуна го избра за президент, за първи път този човек говори нормално! Дано продължи по същия начин!

18

Един Българин

преди 8 години

БРАВО, г-н Президент!Българският народ стои за вас в позицията ви. Моля ви да я отстоявате заради нас, дори и да има атаки от ... "много места".

17

Анонимен

преди 8 години

Този пак издърдори безмислици. Що за хора сте дето гласувахте за него и ми го натресохте?

16

демокранта

преди 8 години

В Турция няма война!!! Каква "закрила" търсят тези "бежанци" в България?!?Бaхти цирка вече стана!

15

Анонимен

преди 8 години

ЕХО ДА НЕ ТИ СЕ СКАРАТ ШЕФОВЕТЕ ТИ ЗА ИЗКАЗВАНЕТО ТИ? А ИНАЧЕ БРАВО -СТАВАШ СМЕЛ

14

sante_dog

преди 8 години

Колкото и да не го харесвам - Този път "БРАВО!" за думите. Дано не ги натиснат да прецакат граничните, защото в този случай по мое мнение са действали правилно. За тези които се чудят как рикошет от стрелба във въздуха - нали не очквате че имигрантите са минали по голо поле. Действието се разиграва в гориста местнос в близост до мост където лесно може да се отклони куршум. Едва ли срещу 50 човека който настъпват заплашително към теб са имали време да стрелят между клоните!

13

Ай стига бе

преди 8 години

Ей това е. Не е трудно нали г-н Президент. Ако продължаваш така ще бъдеш преизбран.

12

Анонимен

преди 8 години

Достойна позиция, г-н президент! Чест и почитания!

11

ВНИМАНИЕ!

преди 8 години

Има МАСИРАНА ИНВАЗИЯ на АФГАНИСТАНЦИ( дали не са чеченците на Кадиров??)- вчера около Елхово, днес- около Бургас... всички да бъдат ВРЪЩАНИ незабавно , заедно с трафикантите в АФГАНИСТАН!! Вече Дания и Швеция водят такава пропаганда ОФИЦИАЛНО в арабските и афганистански преси"ЧЕ ще спят в палатки, соцпомощи- 50%, 5 години не се допускат семйствата им и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да научат езика на държавата, да спазват установения ред и закони: иначе- ОБРАТНО!!!

10

ДС

преди 8 години

Май ще гласувам за него. Колко е просто - защитаваш гражданите и те заставата зад теб.

9

Анонимен

преди 8 години

Браво Плевнелиев, правилна позиция

8

Анонимен

преди 8 години

еххх плевньо ,по тоз мост минаваха навремето наште танкове от 53 мотострелкови полк в грудово,*** няма го вече както и болярово, не гранична полиция а армията която вие разбихте леко би се справила със талибаните,унищожиха се кльоновете и кабовете сега ще плачете на турско рамо,че те никога не са пазили границата ве г-не.

7

Анонимен

преди 8 години

Тук е територията на Република България, не е някакво поле за пасене на крави по пътя към Западна Европа. В Афганистан сигурно е нормално да караш коли и да блъскаш полицаите, да минават незаконно граници все едно си на разходка в парка, да не се подчиняваш на органите на реда, да имаш по 3 ножа и гранати в гащите и т.н. но тук сме България, а не Афганистан. Няма да променяме правилата и начина ни на живот, за да е по-комфортно на бандитите от Близкия Изток, това няма да стане.

6

ами

преди 8 години

Учудващо......но браво!

5

Zip

преди 8 години

Taka da rabotiat i kat i drugite op. policai i patruli. Da ima vatreshen red i uvajenie, usmivki mejdu horata v rbg. Zakoni bol. Patroni bol.