225

Хаха

преди 8 години

Абе седия, чета и не вярван на очите си..Разпънахте го това момче , че стреляло и се получил инцидент.Явно за последните години сте загубили всичките си тъждества. Нелегално преминали границата, отказали доброволно да се предадат..Защо?..С хляб и сол ли да ги поканят.Жалко че един живот си е отишъл ,но все пак сме българи , иамйте малко чувство за принадлежност....И недейте да каламбурите соросиди- ***.Български граничен полай е изпълнявал служебните си задълженния...Оства и на съд да иде!

224

Анонимен

преди 8 години

служил съм 2 години в грудово/средец и границата беше под ключ.Когато си под пагон и си назначен да охраняваш държавната граница се ръководиш от устав,а не съжалително сълзливи .Когато охраняваш арестант а бежанците се задържат и той се нахвърли срещу теб или се опита да бяга какво се прави...според журналистите сополи трябва да се изпрати хляб и сол.Запомнете много от тези така наречени бежанци са млади и надъхани ислямски терористи,трябваше да се стреля на месо отдавна.

223

*

преди 8 години

Koito vliza v chujda kasta nekanen i ne spazva vatreshnia red na kastata...taka se sluchva.

222

Анонимен

преди 8 години

..Граничарят, стрелял по афганистанеца, не е задържан...то остана и да го задържите, да видите този път, че не само парламентът ще гори!

221

аааа

преди 8 години

До Анонименкога бе , аз що не знам, че прекарах 25 месеца от живота си на границата?

220

1

преди 8 години

Чак Костов е изтрезнял от напрежение...

219

Анонимен

преди 8 години

Граничния да пали свещ, че рикошета не е бил в главата на колегата му или в неговата.

218

Анонимен

преди 8 години

а някога даваха награда за убит на границата

217

ахахах....ахахаххаха

преди 8 години

Бухахахаххахахахаххах, вие в днес бг. имате ли поне малко мозък? Четете ли го това дето го пишете? Или го четете, но не го разбирате и въпреки тоова го публикувате?Поне ми оправихте настроението за деня...

216

тайно оръжие

преди 8 години

Граничната ни полиция вече е въоръжена със супер секретно оръжие! Куршуми, които рикошират от въздуха!

215

Шикаго Трибун

преди 8 години

Слаба ракия сте в БГ.Затова ви чукат, който от къде дойде...За съжалениеНе ми е приятно да чета по вестниците колко бездушна е станала българската войска и как цели с камъни бежанците. Едно време с автомати давахме наряди, а сега с камъни. БГ ще си остане завинаги робска държава; по турско робство раята е нямала право да носи и нож дори...В днешно време пак няма право на оръжие; т.е. Пак си е безащитна рая и и требе ботуш да я "защитава" , т.е. управлява Надявам се в Новия Свят да оцелеем ка

214

без шашми

преди 8 години

Има някаква шашма. Дюлево е на 50-60 км от границата!

213

До 306

преди 8 години

А да не са паднали от небето? Или са се родили тук? Нарушили са границата, независимо къде са ги хванали. Пък и при такава организация на охраната на границата, къде да ги хванат?

212

Анонимен

преди 8 години

Граничния полицай трябва да бъде награден , хвала на такиви велики Българи

211

Анонимен

преди 8 години

Рикошетът не е оправдание за играещите билярд. Да се провери.

210

ququ

преди 8 години

Каква бразда, какви 5 лева - я вижте на картата къде са го убили?

209

Анонимен

преди 8 години

Смъртта на човек е трагедия, какъвто и да е. Но нелегалното навлизане в чужда държава е престъпление. За бежанци трябва да има официален път за влизане-през граничния пункт. Иначе какво става?

208

Анонимен

преди 8 години

едно добро начало

207

Джедай Мастър

преди 8 години

Ету ночь решили самураи перейти границу у реки... :) Трябва да отбележим, че на фона на мирните протести в западна Европа, по-рязкото отношение на източно-европейските държави и твърдите мерки на Унгария, ние първи отстреляхме мигрант, пък било то и от рикошет във въздуха.

206

ММ

преди 8 години

За тия, които оплакват бандита :Ако се прибереш у вас и видиш 3-4 здрави мъже в къщата ти, влезли през терасата да "пият кафе", какво ще направиш? Ще им свариш кафе?! Това е граница, нашата граница и трябва да е непристъпна, като дома на всеки от нас! Прав е човекът, който каза, че това е война! ТЕ са ни обявили война и ние трябва да се защитаваме! С всички средства! Браво на граничаря! Дано държавата този път е на мястото си и награди момчето!