62

Анонимен

преди 8 години

***, чакам да откриете сянката на знамето. За награда *** с петолъчка.

61

Анонимен

преди 8 години

До СливенСливянлия, деньги нет. Сега разбра ли защо ?

60

Анонимен

преди 8 години

До ВагнерБраво бе мозък, то радиация няма в открития космос, само на Луната.Измислете нещо по-умно, взе да става скучно.

59

Анонимен

преди 8 години

До Кон да ви *** ту риДа питам само,защо американците след 50 г.пак не кацнат на Луната?---------Ако платиш за експедицията, що да не кацнат ?

58

Анонимен

преди 8 години

ОК, а пък Путин щял да каца на Слънцето до края на месеца.

57

Реджеп Тайп Ердоан

преди 8 години

Машалла, Путиноолу!Чок гюзел московит айдън!

56

Fo23

преди 8 години

Супер!Тъкмо ще кажат " вее " ли се американското знаме на луната !

55

Анонимен

преди 8 години

Абе ***, айде скрий се като си неграмотен! Тези опорни точки ги разправяй на баба си! Сега при тоя Интернет има такива възможности да прочетеш, да видиш всичко което те интересува и никой не може да излъже за нищо, ама ушанките са си ***! Скоро НАСА публикуваха над 6 000 снимки от лунните им програми, ама Чукча не читатель!...Всеки по грамотен фотошопър може да ти представи над 10 000 снимки от ядрото на Слънцето,пръстените на Сатурн,новия спътник на Уран и т.н,без да усвоява млрди $.

54

Анонимен

преди 8 години

Защото в дните на студената война и двете страни хвърляха милиарди да си мерят краставиците. Днес САЩ е светлинни години пред Русия, просто би било излишно да се финансира отново такъв мегапроект...........Хахахаха искрено ме разсмя :))))))))))Затова ли САЩ купуват руски космически двигатели,щото са светлинни години напред,а НАСА засега само усвоява пари и праща снимки по медиите,тия филми ги гледахме вече,когато сателити бяха заснели руски комбайни,но ги представиха като оръдия за медиите.

53

Кух И Натор

преди 8 години

Защото в дните на студената война и двете страни хвърляха милиарди да си мерят краставиците. Днес САЩ е светлинни години пред Русия, просто би било излишно да се финансира отново такъв мегапроект.

52

Искрен

преди 8 години

Само за инфо. Единият от инженерите, разработили двигателите за кацане на луннуя модул е българин. И това, не само, че не се отричаше от съветите по света и у нас, но се ползуваше за пропаганда. Разбирате ли, колко всъщност объркани същества сте това слепите русофили!?

51

Фишки

преди 8 години

Тия виждат, че вече на нашта планета никой не им се веъзва на номерата и ще изнасят комунизъм към Марс...

50

Искрен

преди 8 години

Това ми напомня на...Т14 Армата е най-добрият танк в света. Полевите изпитания на Т14 ще започнат през 2016...Айде направете нещо, изпитайте го, сертифицирайте го, пък тогава го бройте за свършено и най-добро. Всичко руско е "ще"...

49

Салама

преди 8 години

До 105. Да де, ама май този монтаж се повтори няколко пъти - даже и количка имаха и с нея се разкарваха. Май много фентъзита си гледал.

48

Анонимен

преди 8 години

До до дебел капитализ 75 - бе то като се чу че ушанките ще стъпват на луната, то ще е с американски маратонки /пардон - касовки/ ... та за т'ва е тоя бум на красовките!

47

Ивначо

преди 8 години

Тия пък се сетиха 😊 баба си ще търсят на луната.... те да вземат да направят поне един нормален пътнически самолет ,, че се излагат вече....

46

Анонимен

преди 8 години

Американските прасета никога не са били на Луната, всичко е евтин монтаж, снимано в студио, дори не са си направили труда да го направят реалистично и да изпипат детайлите като сянката на знамето например.

45

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКапитализмът в България се провали с гръм и трясък, 25 години провал след провал. Целия запад се тресе от постоянни кризи, обедняването е повсеместно, няма и спомен от благоденствието през 70те и 80те на запад. Ресурсите им свършват, икономите издишат. Бъдещето е на Русия и Китай, затова учете руски.

44

Анонимен

преди 8 години

Комуниста не е човек значи ако някой от ссср стъпи на луната то това няма да е човек . А и.като иде там дали ще прави референдум или направо ще я окупира ,и ще има ли там екип на алфа за да го отрази

43

СРАНДЖАТА

преди 8 години

АЗ съм СТРАНДЖАТА,и мога да дишам на Луната без шнорхел !И пак съм забравил да си изпия хапчетата, ама доктора ми каза - не бой се, докато има Аамерика всичко е на ред.Така съм кръстил стаята си в психиятрията - "Америка"