37

Анонимен

преди 8 години

Причината е пропуска на соц. работници от оЗД/ДСП Велико Търново, които е трябвало още преди навършване на пълнолетие да подадат в съда докуенти за настаняването на иво в СИ до 20 г. възраст. Те са пропуснали този момент и директорът се е съобразил с наличното съдебно решение, според което младежът е настанен в Дома до 18 г. възраст.

36

Eshop Hristo

преди 8 години

Kak bg jurnalisti ne sa napisali dosega i razkazali za ejednevieto na edin chovek - maj ili jena ot bg socialen dom?! Ili na grupi hora?! Da informirat bg publika kolko sa radostni i stastlivi tam bulgarskite slujiteli i tehnite klienti?! Broikite na slujitelite sa tolkova mnogo! A i klienti imat dosta!

35

Анонимен

преди 8 години

Радвам се, че все още има добри хора тук. Сега е ред да си намери адвокат, макар и служебно назначен и да осъди директорката.

34

ABC

преди 8 години

До АнонименТака беше моето момче ! Дори в САЩ хранят милиони от юг мексиканци,гуатемалци,хондурасци и кви ли не още поне повечето от тези хора работят. Какво се случва когато бъдеш залян от хора от БИ предстои да се разбере...

33

xph

преди 8 години

въпросната Ганка, ако е нормален човек, въпреки измисленото от нея "съдебно решение" и ако имаше сърце и мозък, щеше да намери начин да помогне на детето. Не вижда ли тая крава че децата на БГ бягат от страната, Иво дали би останал в БГ след като вижда как институциите се отнасят с него, Не мисля...

32

Теди

преди 8 години

Браво на издателството за помощта към момчето.Досега е бил все нещастен ,пожелавам му за в бъдеще да има 5 пъти по -щастлив живот.

31

Горе главата!

преди 8 години

Ако това момче , чете ... нека знае ...НЕ СПИРАЙ! Давай само на пред , гол , бос , без пари , без дом, майка и баща ...нищо не трябва да те спира да си постигаш мечтите , лягай с тях , ставай с тях ...горе главата и знай , винаги може да е по зле! Аз съм човек който имаше съдба като твоята, но в доста по лоше време от сегашното ...но не спрях да мечтая , мечтите ме изгаряха , работя по 16 часа на ден за да ги постигна, много от тях съм постигнал с РАБОТА! Желая ти успех, много обич и здраве!!!!

30

аз

преди 8 години

До АнонименТъпунгер смотан-на 18 г. хората имат родители,а това момче няма! Я да те видя ти ако останеш на улицата и без близки и пари какво ще правиш!!! В казармата имаш подслон и хранеха...А той още учи дори.Явно си пишете ей така от злоба и нямане какво да правите и без да четете дори...

29

Димитър

преди 8 години

Дайте телефон или адрес за контакт? Има хора който искат и могат да помогнат - намиране на работа, квартира. Един Българин не трябва да оставя друг Българин да мизерства, трябва да се помага, помнете, че всички сме смъртни и това което правим определя света около нас.

28

Анонимен

преди 8 години

Когато губиш, не знаеш какво печелиш.Може би безсърдечната директорка е направила голям подарък на това момче.Браво на издателството.Нека и други като тях подадат ръка на такива деца.Здраве и късмет, Иво ! Учи, труди се и ще успееш.

27

апел

преди 8 години

До Анонимен 30Я отиди си удари 5/6 шамара , белким изтрезнееш и недей да пишеш глупости

26

Nina

преди 8 години

До Анонимен 7Министърът, който отговаря за домовете е г-н КАлфин. От различна на Бойко партия. Съветник на г-н Калфин е г-жа Масларова - най големия поклонник и подкрепящ домовете и персонала, който работи в тях. Единствено първото правителстов на герб дръзна да направи няколко крачки, за да закрие тези ужасни заведения. За съжаление крачките се оказаха недостатъчни, но поне изведоха част от децата с увреждания от концлагерите, в които бяха затворени.

25

учуден

преди 8 години

Къде е сега" Америка за България " БЕХ и всички останали сиросоидни елементи Ето - имаме един човек , с потъпкани човешки права , няма ли да вземат становище ???Къде са всички от соросоиднатта палча , където са на заплата в посолството - няма ли д а коментират ?????

24

Анонимен

преди 8 години

тази година по морето гледах как деца 16 - 18 г работеха до последно преди да почнат у-ще и си докарваха доста над средната заплата Този хитрец е решил да заработи по лесният начин

23

Анонимен

преди 8 години

ГНУСНИ СА ИНСТИТУЦИИТЕ НИ. На запад няма домове за деца! Има само институция, която намира домове на децата, че да израстнат в семейства. Обучават ги, помагат на семействата, които са ги приютили, има психолози. Бългатия е най-гнусната държава, която познавам. Но самият народ се изврати. Този комунизъм го направи *** и нагъл, а дивашкият преход го направи безскруполен, див, още по-*** и немислещ, първосигнален. За това нормалните бягат, а хората без късмет страдат.

22

Анонимен

преди 8 години

Лоша работа момче,но приоритет на правителството са незаконните мигранти и етноса.За тези грижи с парите на данъкоплатеца в Брюксел потупват по рамото и надежда за топло местенце след края на мандата.А матреяла да го д...а.

21

Des

преди 8 години

Издателството е Абагар - Велико Търново. БРАВО!!!

20

Анонимен

преди 8 години

АКО ТОВА Е ИСТИНА , НЯМАМ ДУМИ , ЩО ЗА ДИРЕКТОР ИМАТ , БЕЗСЪРДЕЧЕН ЧОВЕК,

19

Анонимен

преди 8 години

На 18 Г. хората ходят войници и почват работа.Стига сълзливо представени истории.Излиза на квартира ,работи и учи,както ,беше при много хора.От журналистически водевили никой няма нужда, освен автора!

18

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ Е ЗАЯВИЛ НА ДИРЕКТОРКАТА, ЧЕ ЩОМ СТАНЕ НА 18 НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА БУДА!!! ОНАЯ Е ПОБЕСНЯЛА!