95

Боби

преди 8 години

До Анонимен 143"ЕКСПЕРТЕ" ПТУР 1 поколение се управляват по "Жички" от ОПЕРАТОР ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ СТРАНИПТУР 2 поколение се управлява по "Жички" или радиоканал от ЕЛЕКТРОНИКА НА БАЗАТА НА ИЧ камера. САЩ ТОУ, СССР Фагот, Конкурс, Фаланга(радио)ПТУР 3 ПОКОЛЕНИЕ се управлява кой как намери от ИЧ камера като 2 поколение през осветяване с Лазер до полет в лазерен лъч и да не забравим насочване през ТВ/ИЧ Камера в самата ракета.пп МЕТИС-М РФ ракета на "Жички" със себестойност от <1000$ на ракета

94

Анонимен

преди 8 години

143. Ти на *** ли се правиш или си остарял . Я вземи да прочетеш какво е " Крилата ракета "?

93

АлексСпб

преди 8 години

До Анонимен 137"Като въпросните кораби по вътрешните плавателни пътища на РФ могат от Каспийско да отидат в Черно или Баренцово море." Еми то затова на Москва викат, че е порт на 5-те морета... има система от канали.

92

Боби

преди 8 години

До Анонимен 137"плавателни реки в европейските части на Русия са Волга, Москва, Деверна Двина, Сухона, Онега, Свир, Нева, а в азиатската част - Об, Енисей, Лена, Амур" Има и Канали изградени между реките от затворници на ГУЛАГ.

91

Анонимен

преди 8 години

135.Да , тук има хора, които не искат да признаят идаже това което американците изнасят : Американците казват , ние създадохме модерни самолети за милиарди и смятахме че Русия и Китай ще се впуснат да ни надминат . Обаче те вече са се насочили да унищожат електронното ни оборудване ( както на самолети , така и на кораби ). И го демонстрираха само веднаж .

90

Боби

преди 8 години

До АлексСпб 130Зависи от типа на ракетата.Ако стреля срещу кораби - Активна Радиолокационна глава за самонасочване. Ако стреля срещу стационарни обекти ИЧ/ТВ камера за да се избере по-прецизно точката на поражение.

89

АлексСпб

преди 8 години

До 96Каква връзка има възможност на Русия да произвежда "електронни и механични продукти свързани помежду си които да насочват ракетата" и фалит (икономически) на САЩ.Такива възможности има вече не само Русия, но и Иран, Сев. Корея, Китай, Индия, Бразилия

88

Боби

преди 8 години

До 96 131Западни компоненти какво означава. Ти си мислиш ЦЕЛИ устройства но това не е така. Това са базови елементи, Транзистори, Кондензатори и прочие. Схемотехниката и идеите са си СССР/Руски просто Рашките не могат да произвеждат все още пълен спектър качествени базови компоненти. Инерциалните устройства имат време за реакция като най-добра е при лазерните. Е по време на тази време за реакция Жироскопа не отчита. Така се натрупва грешки и трябва грешките да се коригират с ГПС/ГЛОНАСС

87

Боби

преди 8 години

До Амер. Адмирал 129Напълно вярно и да допълня носителите на въпросните крилати ракети не са ОГРОМНИ РАКЕТНИ КРАЙЦЕРИ или МОЩНИ ЕСКАДРЕНИ МИНОНОСЦИ(по американската спецификация Разрушители) а обикновено 70м дълги Стражеви кораби за прибрежната зона. Като въпросните кораби по вътрешните плавателни пътища на РФ могат от Каспийско да отидат в Черно или Баренцово море.

86

АлексСпб

преди 8 години

До Боби 126Боби объясни всичко с 3 думи.. бива го както преподавател.. Освен корекция по Глонас/ГПС имат Радиолокационаа Глава за Самонавеждане - включва се накрая ..

85

Амер. Адмирал

преди 8 години

122. Боби Американски Адмирал каза че руските крилати ракети са предизвикателство, защото руските самолети могат да не напускат руското въздушно пространство и ракетите да стигнат САЩ и Канада . Могат да прихванат руските бомбардировачи , но крилатите ракети е като да уловиш стрела , вместо да се прицелил в стрелеца с лък ??

84

Боби

преди 8 години

До Шоп 127Шопе мисля че интересът на България е цялата енергетика да е на ВЕИ, Автомобилите да са електрически, Отоплението/охлаждането да е на климатици. От всякъде по света да ни идват на гости Туристи, Ние да произвеждаме цялата Храна и деликатеси с която ние и Туристите да се храним. Сами да си произвеждаме ръчно туристическите подаръчета за спомен.

83

Боби

преди 8 години

До 96 120Основата на Автопилота на всеки летателен апарат е ЖИРОСКОП преди механичен сега лазерен. Въпросното нещо дава какви са ускоренията по трите оси и показва къде се намираш във реалното пространство съвместно с цифровата карта. Съвременните машинки имат ГПС/ГЛОНАСС корекция. все пак трябва с изключителна точност да водят ракета на хиляди километри.

82

Боби

преди 8 години

До Станой от Ахелой 114Колега БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ С ДАЛЕЧИНА НА ПОЛЕТА МЕЖДУ 500 и 3000 КИЛОМЕТРА ЗА РФ и САЩ СА ЗАБРАНЕНИ ПО ДОГОВОРА ЗА РСДП. Така че могат да ползват само Крилати ракети а те не летят по балистични траектории или парабули както находчиво се изказа. Летят ниско над земята на стотина метра височина.

81

Bayazitz

преди 8 години

Ma3kay ,Volodya ,kravarite i evrogeyovete ,gaz pokayat

80

Анонимен

преди 8 години

108.Американски адмирал съобщи че руските крилати ракети са голямо предизвикателство , защото самолетите им не трябва да напускат руското въздушни пространство и ще достигнат до САШ и Канада. Прихващаме бойните им самолети , но крилатите ракети е като да уловиш стрелата , вместо да се прицелил в стрелеца с лъка !

79

АлексСПб

преди 8 години

"В коментара ти нищо не казваш за облитанията нужни за да нанесеш точните параметри - височина, скорост, завой, вятър, дъжд,"Такива ракети имат като основа Инерциални НС ( хироскоп с две думи) - за тях не важи вятър и дъжд... Това не са ПВО ракети, които трябва да са прецизни на много малък интервал. Всички данни за Э вариант има отворени - Индия и Китай имат същите комплекси ( само че Э вариант).

78

Боби

преди 8 години

До Шоп 107За твое сведение Шопе Крилатите ракети са едни от най-евтините Управляеми ракети. Заради самолетното крило и относително дългия корпус те не могат да маневрират с огромни претоварвания 4же максимум. За това пък конструкцията е лека и в нея има място за много гориво. А двигателя е 88 кг джвъчка с ресурс 100ч и тяга 500кг

77

майорски

преди 8 години

До Анонименнапротив напротив ...иска ми се България да има "Путин" който да защитава Българските интереси....и само Българските ..... трябва да ти кажа че с Руския Путин ще се разберат много добре !Ти мислиш ли че наште политици в момета защитават Българските интереси ...или свойте лични ????? Това е трагедията на България !

76

Анонимен

преди 8 години

108.Спри се бе умник. Никой нищо не е измислил , само ти знаеш !