32

Берлин

преди 8 години

След операцията на жужето в Сирия, руските бабушки вече ще ядат борш през ден. Останалото време ще се зареждат с енергия, слушайки изопачени новини от фронта. :)))

31

Анонимен

преди 8 години

Днес съобщиха че 20% от Су-тата са станали на раздробен скрап, щото била много камениста почвата в Сирия.

30

Анонимен

преди 8 години

Не знаех че Шопите са от ИД, а тя каква била работата. Браво Шопе дръж ислямският фронт.

29

Да живее Русия

преди 8 години

Ей Шопе трябва да те пратим,май сред ИД там много се цени мъжката любов.*** утре тези могат да изнасиват децата ни, бе предателю долен!!!

28

Да живее Русия

преди 8 години

Абе *** които плюете Русия.Ако Русия не се справи с терористите,то потока от хора ще залее Европа,което си е и целта на САЩ.Но с истинските бежанци,бягащи от ужасите на войната идват и таква които в момента се бият там за пари(парите които ги осигуряватСАЩ,Запада,Саудитите,Катар).Та утре тези ще тормозят и вас и децата ви,бе тикви.

27

Боби

преди 8 години

До Анонимен 50И ядрените заряди са произведени преди 25 години да пасват на ркетите произведени след 25 години да могат да издържат на ускоренията на новите ракети да позват електрическите системи създадени след 25 години и прочие технически напасвания ...Няма начин!

26

АМА

преди 8 години

МНОГО СЪМ ЯДОСАНА.ТИЯ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ИСЛЯМСКИ ДРУЖЕСТВА И ОПОЗИЦИИ ДА ГИ ПИТА НЯКОЙ ЗА КОГО СЕ ТРЕПЯТ.НИМА ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА ИСЛЯМА ДА СЕ ПЛЮЩЯТ, КАТО ДИВАЦИ .КРОТКО БЕ ХОРА ЖИВОТА Е ЕДИН..

25

Боби

преди 8 години

До Анонимен 42Сори да те оборя само. Всяка нова ракета като Булава, Топол М, Топол, Ярс, Искандер, Крилатите семейство КЛЪБ които преди 25 години не са съществували с какво са съоръжени с Пуканки ли?Челябинск не работи но той ли се единствения закрит град в Русия?

24

39

преди 8 години

ходи се прегледай че си спешен случай ......тивко Бойковска !

23

ХХХХХ

преди 8 години

Молете се да не влезне Кадиров с армията си ...тогава ще се чудите на кой да се молите !

22

Анонимен

преди 8 години

29.Какво чакаш ?- отивай доброволец да се биеш за идеите на Ислямска държава . Ако пукнеш и ковчег няма да имаш с 2 пирона !

21

Боби

преди 8 години

До :) 31Именно заради бомбите Рашките имат 30 ядрени реактори по цяла Русия за да произвеждат свеж плутонии и междувременно ток за населениетоА наложителната модернизация е ВСИЧКО НЕСЪВМЕСТИМО С Т-50 СТЕЛТ проекта се сваля от въоръжение. В Сирия Рашките във всеки полет ползват управляемо оръжие за пръв път в историята. Складовете трупани от СССР време трябва да се оползотворят.

20

Румбо

преди 8 години

Разни ислямисти финансирани от САЩ водят война срещу Русия много отдавна!ИД не е нещо извънредно-просто продължение на тая политика.Само че Русия воюва с ислямистите по-коренно различен начин от САЩ-не ги дели на "умерени" и радикални,а ги трепе наред!

19

??

преди 8 години

Ми Ислямска държава заплашваше че ще дойде в Америка да я завладее !Сега заплашва Русия. Само че как карат белите американски тръкове " Фият ",та по американските новини журналисти питаха кой ги снабди с Фияти и оръжие да стрелят от тях - в Ирак, Либия , Сирия?Ми От Фият отговарят , станало е с трети лица , не е директно от фирмата ?? Кое е третото лице , дето снабдява И.Д ?

18

Анонимен

преди 8 години

До ШопТи си за ИД нали? Резан пищов ли си?

17

Боби

преди 8 години

До Анонимен 17Анонимни ОСЪЗНАЙ СЕ. Ак някой знае какво е терористична атака то това са Рашките. След Чечня 1 или по-точно след БЕСЛАН в РФ има по 150 бомбени атентати годишно. Колко са атентатите в САЩ броят се на пръстите на едната ръка Виж по света където няма всевиждащото око на НС и тридесетина други агенции има доста но не са 150 на година Трябваше да минат през Чечня 2 и 10 години необявена война в Дагестан и Кавказ като цяло за да успокоят нещатаИД заплаши РФ. РФ дойде в бърлогата на ИД

16

Анонимен

преди 8 години

Медведев: Вова слушай ! Дават 200 000 000 рублей для Башар ! Подумай немножко !

15

Анонимен

преди 8 години

Говорителят потвърди, че вторият човек в ръководството на "Ислямска държава" е бил убит в американски въздушен удар, предаде Франс прес.===Само информативно, наистина ли го нарече точно "вторият човек", щото според мен тези нямат йерархия. Особено ако ще побеждават САЩ и Русия на техен терен.

14

Анонимен

преди 8 години

До ШопЗащо изобщо се занимавате с Русия , на която блъфът свърши за една седмица?Защо ИД й обявяват джихад, нали Русия не ги трепе тях, а свободните и цивилни демократични опозиционери, , дето ядат човеци ?Те нали са врагове един на друг - защо цвилят едновременно срещу Русия ?А, Шопе?

13

Анонимен

преди 8 години

Ефектът от руските напъни е осезаем. Само за последните 24 часа - 88 бойни полета и 86 поразени цели на терористите. За първата седмица руснаците имаха общо 112 унищожени цели на Идил.