20

Анонимен

преди 8 години

При Бай Тошо на хъхрещите гърбовете щяха да се превърнат в корем. Чичко милиционер щеше да им даде урок за цял живот. А сега са избиратели на ГЕРБ и ДПС. Как да ги закачаш. Ще им се плати да гласуват за 50 - 70 лева за да може да се краде после 4 тодини. А така селата умират!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Тези измъчени хорица са последните мохикани на селото. Когато те си отидат къщитефще им се разграбят от индианците. Те се трудят с последни сили за да се прехранват, живеят в самота и за тахната сигурност не се прави нищо. Но Рапона се охранява като император, милиони на година, пази се един дебел *** за гадостите които е извършил. Справедливо ли е?

18

Анонимен

преди 8 години

ъъ.. трябва да има доброволни отряди, които да се задействат в такива случаи, защото полицията е недостатъчна.

17

Анонимен

преди 8 години

Нали сме проамериканци. Всеки с право на оръжие удома и при влизане на неканен два - три за сигурност. Америка го е решила точно по тези причини, защита на личността и собствеността. При тях е закон. А тук МВР си бара тая работа, министърката е от Луната, професионализъм няма, а в прованс е ядене и пиене. Дайте това право и като се ликвидират стотина с *** венци и резултат ще има.

16

Анонимен

преди 8 години

къде е дон сидеров?? а той зает да съди свидетелите.

15

ЧЛЕН

преди 8 години

А жандармерията яде семки и иска на бабичките лична карта!!! Заслужават бонуси и 14-та заплата!!!

14

Анонимен

преди 8 години

И когато дойдат онези моторизираните с веригите да раздават правосъдие, полицията ще си е на мястото да пази убийците.

13

Анонимен

преди 8 години

Редно е некой да звънне на Бъчварова, тя тогаз се активизира! Молим без в малките часове, тогава не вдига.

12

Плеввнев

преди 8 години

Плевнев - Важното е че България е остров на стабилност и се придържа към европейските ценности.Мария Габриел- България гледа към ЕвропаПаулова - И строим спортни площадки по селатаи замъци хотели по полята

11

Анонимен

преди 8 години

Угоени домашни песове ръфат баби за мезе и смугли апаши мародерстват над телата на дядовци.Те това е реалността.

10

КО РЕЧИ?

преди 8 години

От началото на тази година в област Монтана в домове на възрастни хора е влизано с взлом 10 пъти, от тях обаче само две престъпления са разкрити. Браво иначе за 1 цигара джойнт направиха поне 30 акций и всички с успех. Проверяват ловците за незаконни оръжия-също много голямо престъпление. А виж за пенсионерите тях кучета ги яли. Моля господин Б.Борисов явно е, че лижеме *** на USA,айде проверте тяхната конституция и препипишете текста с ПРАВОТО НА ЧОВЕК ДА МОЖЕ ДА СТРЕЛЯ В ДОМА СИ СРЕЩУ КРАДЦИ

9

Анонимен

преди 8 години

Дори и да са били с маски, той е видял шиите, китките на ръцете им - може да каже какъв тен са имали.По говора също може да се разбере дали са от един точно определен етнос.

8

Да ,бе...9...

преди 8 години

...ше носиме храна и ВОДА НА БАЛАМИТЕ у ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ........!Ходи и го вземи на "издръжка" ,бе...!Колко му е..??!

7

Анонимен

преди 8 години

Алууууууууууу Бъчварова, обада се дедо Иван от Боровци Мунтанско. Получихте ли онези 280 лева да си поръчате по ено каве 240 разбойника барабар с Нинистерскиот съвет и Цацата.

6

Смотаняк!!!

преди 8 години

...като си бил във войската , поне да си беше взел една "ютия " и Ти ,бе ахмако...

5

Анонимен

преди 8 години

Как можем да се сдобием с негов контакт? Екипът на dnes.bg може ли да окаже съдействие за намиране на контактите му? Бих искала да помогна на този мъж. Призовавам всеки, който може, също да отдели някакви дори и минимални средства да го направи! Не се знае кога можем да изпаднем в същата ситуация. Преди всико трябва да сме хора.

4

Ха,ха,х--така е тя..

преди 8 години

..НАВРЕМЕТО ПРЕБИВАХА в КМЕТСТВОТО --ЗА ДА СИ ДАДЕШ ИМОТА НА ТКЗС-то!!!!!!СЕГА КОМУНИСТИТЕ ПРЕМИНАХА НА... "ЧАСТНА ИНИЦИАТИВА":....БИЯТ, -------ЗА ДА ТИ ВЗЕМАТ и "ПЕНСИЯТА ОТ ДЪРЖАВАТА"...!!! ПАРТИЯТА БКП------НЕ ПРОЩАВА НА "НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИТЕ"!!!!!/..Тя решава кой е "законен"...и кой-не.../

3

непукист

преди 8 години

Най-вероятно повечето сме наясно ,че подопечните на БКХ удобни избиратели са извършителите, но както винаги "обективните" медии си траят и не назовават нещата с истинските им имена.

2

Анонимен

преди 8 години

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ!!! Защо ни занимавате с такива маловажни и безинтересни глупости, бързо дайте нещо за Сидеров!

1

Анонимен

преди 8 години

А бре Волен е виновен а Цацата си върши работата, та това е опит за убийство!!!