11

456

преди 8 години

До Елизабет IIхамерите,гледат сеира на Вова ,а цел свет гледа техния сеир/как се ос***ират/! Кое е по забавно,а??

10

Елизабет II

преди 8 години

Путин каза гледайте картата и къде е Русия, а не гледа ли къде е короната (Великобритания, Канада, Австралия и т.н). , а пък и САЩ на това отгоре, май си му гледат сеира засега...

9

Панчо

преди 8 години

До 3 Медведев не е Борисов да се хвърля на килимчето на Обама. Русия щеше да съгласува атаките в Сирия, ако се кланяха на САЩ. Те са горд народ и колкото да не ни харесва са страна, с кпято трябва да се съобразяват.

8

ognyanz

преди 8 години

Западът (разбирай САЩ) упорито повтаря грешките си. И в Афганистан, и в Либия, и сега в Сирия. Русия само се възползва от това, че за една година бомбардировки и въоръжаване на "умерената" опозиция САЩ и верните им съюзници (като бат' ни Бойко) не постигнаха нищо. Добре, че не решихме да изпратим на помощ единствения ни изправен хеликоптер, иначе Бойко нямаше да има с какво да ходи из страната да реже ленти.

7

Румбо

преди 8 години

Няма да се учудя,ако Путин предложи на Запада техните бомбардировачи да бъдат ескортирани от руски изтребители за по-голяма сигурност(ха-ха).Нали всички искат да унищожат ИД-нека бъде безопасно!Голям смях-пълен провал за НАТО,само лаят срещу Русия,а самите не правят нищо.

6

ДАААААА,беееее.....

преди 8 години

.....затова Медведев ше ходи във Вашингтон да ги вика ....."В ИГРАТА"....ха,ха,хаааааааа....!!!!

5

456

преди 8 години

До Анонимен 12Абе ***,след като Русия не бие по "правилните" терористи,за чии обстрелват Руското посолство? То вече толкова се оплетоха наште кравари,че нямат нито един полезен ход!Ако Русия стоеше зад ИД ,ти знаеш ли откога нямаше да има хамерски посолства в района?Днес ти го доказаха с простотията си!

4

Анонимен

преди 8 години

Не се заблуждавайте, че Русия удря ИД. Всъщност нейната цел е да бетонира режима на диктатора Асад, който изби собствения си народ. Джуджето Путин и Асад са си лика-прилика. Тирани от класа. Нищо добро не ни чака. ЕС, САЩ и НАТО трябва да се вземат в ръце и да ги разпердушинят тия диктатори веднъж за винаги. Да ходят при Садам, Кадафи и Милошевич! Там им е мястото на такива! Рано или късно ще си получат заслуженото. Търпението свършва в даден момент. Палячовци!

3

1492

преди 8 години

На Запада му се събраха очите от изненади и внезапни ходове на Путин, но в крайна сметка добре си обмисля плана и последната дума пак ще е негова, Русия ще търси ноу-хау пак оттам...

2

ХА ....ТАКА ЛИ...1??

преди 8 години

..ЗАТОВА ЛИ МЕДВЕДЕВ ШЕ ХОДИ ПРИ ОБАМА ДА СЕ ХВЪРЛЯ ПО КИЛИМА...??!

1

може би

преди 8 години

Има възможност сяда на масата със законно избраното правителство и ,ако успее да го убеди в "добрите" си намерения току виж получили зелена светлина .Всичко останало като полети в небето на суверенна държава според международните правила си е чиста агресия.