145

Simo

преди 8 години

Няма лошо да критикува бизнеса щом няма изгода за нас и нормални бизнес отношения. По принцип бизнеса с американци, китайци, германци е лесен но най -добре се работи с американци, а руснаците са малко трудни но също са на ниво. Най-големите гадини и мошенници са гърците и неголям % англичани. Турците за бизнес не стават изобщо, прекалено лъжливи са.

144

Анонимен

преди 8 години

Другари руски атакисти в . България се пише на . Български ,моля спазването приличие ако искате да ви уважават поне малко.

143

до 220

преди 8 години

до 220, Братушка, за свободата българите са си платили прескъпо но това е друга тема, нямаше български фронт, именно заради 1877, иначе на Сталин щеше да му е много трудно в България. Днешна България си спомня "народния съд" , убийствата, национализацията и после новото обедняване, дължащо се на провалените вождове. И Путин се изживява, като вожд, но България има як гръб, сега.

142

Анонимен

преди 8 години

Този мазнйок на снимката кой е?

141

Анонимен

преди 8 години

Господа демократите като няма какво да кажат се връщат 25 години към комунизма и хулят Руснаците, а забравят или не знаят че комунизма беше натресен на Руснаците от еврейски западни банкери за което Руският народ също е страдал. Сега когато Русия има друг облик те продължават да се връщат обратно към комунизма, понеже сегашната картинка на техните Американски идоли е отчайваща и дори за най големите техни любители е трудно да се намерят логически фръменти с които да ги защитават.

140

Анонимен

преди 8 години

Анонимен2 1 преди 4 минути Гледат унгарците и чак след тях смеят да протестират като Бай Тошо пред Брежнев: "Ний сме ваши цукала бе, защо ни биете и ни се карате?"

139

Анонимен

преди 8 години

До 216Болгария была не чем и звали е не как! Россия Вас спасла от турок не пиндосы А РОССИЯ ты только за это должен е уважать! Если тебе это не нравится сосай так же дальше как ваш Бойко

138

Тауантлуив Луицемер

преди 8 години

Бай Бойко се оказва доста талантлив "ЛУАЖЕЦ" .Само преди два дни уверяваше целокупния български народ , че ако не беше паднало неговото правителство , сега Южен поток , щеше вече да се строи . Сега пред американците друга песен запя : Именно той спрял и трите руски проекта в името на добрите и приятелски отношения , а нас българите ни заблуждаваше , че видиш ли , били губещи. Но няма кураж да се противопостави на Амер... централи , от който губи целия народ.

137

до 211

преди 8 години

до 211 ей руский. До 1945 България е в пъти по богата от развития СССР под ръководството на Сталин, България е окупирана от съветската армия без нито един изстрел срещу русите. Идва на власт жестоко сталинско правителство, което избива цвета на нацията и разорява икономиката. Хиляди са избити, а имуществото им отнето. После България става съветска колония.

136

Анонимен

преди 8 години

"Когато народът чуе "САЩ", знае, че всичко е наред."Между ББ и народа има голяма разлика. Продажно българско мекотело, ЦРУ няма да е зат тебе винаги за да те защитава. Бизнес проект се прави на базата кое е добро за БГ а не какво е добре за Америка, всячески спира всичко което е Руско колкото и по изгодно да е за нас. Българската история ще се "гордее" с такива като теб.

135

Анонимен

преди 8 години

Публична тайна е, че Президента Кенеди беше убит от ЦРУ, но друго ще е ако излезе сега ЦРУ и си признае за покушението нали? Права това сравнение за тези който обвинят хората, които се възмущават на това нелепо изказване на Премиера Борисов.Разберете, че има неща който един политик не трябва да казва на глас!

134

Хенде Хох

преди 8 години

Господи,,,тази гад на снимката премиер на НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА ЛИ Е?!!!!!!!!!!!!!!! ,,,

133

Анонимен

преди 8 години

До яз 205... през времето на комунизма, за такъв коментар щяха да те хвърлят на прасетата в Белене. :)

132

продължение на 1

преди 8 години

... а подчинението и на малките деца е ясно! И всичките, които се правите на изненадани и големи моралисти сте коне с капаци. Реалната новина от днес е че България за първи път след 1989 година СКРЪЦНА СЪС ЗЪБИ НА САЩ, макар и плахо.

131

продължение на 1

преди 8 години

...сега Борисов казва нещата такива каквито са, за което му прави чест. Той си признава, че под американски натиск са спрени 3 руски проекта(а не защото не са икономически изгодни), че правим вскичко което ни се нареди. С това изказване се прави някакъв опит за надигане на главата, за опълчване и вместо да се оцени този първи опит за контра на САЩ, всички дружно оплювате Борисов. Помислете преди да пишете! Това е призанание за подчинение, но едновременно с това опит да се извлекат ползи от това!

130

1

преди 8 години

Леле каква критика, какво чудо! Всички вие, които критикувате така настървено и сте убедени в правотата си нямате грам аналитично мислене, а само си дрънкате чути и заучени фрази. Това, което казва Борисов на пръв поглед е наистина скандално, само че биха се възмутили само първосигнални хора, които не са способни да вникнат по - дълбоко в неговото изказване. Да, България прави каквото и каже сащ и то не от вчера, а от 25 години насам, независимо дали това съвпада с националните ни интереси

129

нн

преди 8 години

Малко на майтап го каза, но каза истината. САЩ ще си помислят добре какво им каза. Няма да им хареса. Сигурно ще му дърпат ушите.

128

Гого натото

преди 8 години

Боко циркаджията. Все още си мисли, че някой му се връзва на номерата, вече е жалък, не смешен, американска ***.

127

Мале мила!

преди 8 години

Тоя ид иот дрогиран ли е? Загорчаха ли му американските стафиди? Или се налапа с косми?

126

атакист русофил

преди 8 години

без русия няма българия съжаляваме много че любимите ви ЕС НАТО САЩ просто барно умират вече дори немогат да направят голяма воина