17

Анонимен

преди 8 години

Малеййй, добре че не зависи от нас какво ще се сключва. Добре че хората на западноевропейските страни имат акъл и няма да позволят това да се случи. Тяхните правителства ги е грижа за мнението на данъкоплатците, докато тук всичко става авторитарно и безпрекословно по волята на подобни продажници.

16

онбашията

преди 8 години

е те и *** си бяха наумили че комунизма ще завладее света, ама ква стана тя

15

Васо

преди 8 години

И да продължа, като съм почнал. Има нещо димитровско в този министър. Нещо наследено от вожда и учителя дето ни хвърли в едни железни прегръдки за 45г. Самото жонглиране с историята "Колелото на историята се врЪти....".Слава на Бога откачихме се някакси с помоща на други дето за това откачване и кръв проляха. Та той напъва отново да ни прикачи към нещо си подобно.А в развита Европа по този въпрос битуват и други мнения.

14

анонимен

преди 8 години

бойкот на изборите хора загиваме

13

кк

преди 8 години

Няма да се уморя да повтарям притчата за Ивайло:Ивайло се биеше на 3 фронта - на юг с византийците, на север с татарите, а вътре в страната с предателите....С византийците и татарите УСПЯ да се справи....

12

Анонимен

преди 8 години

Да вземе да обясни как по точно ще бъде изгодно за България това търговско споразумение. Но най добре е да вземе да си изгори дипломата.

11

Анонимен

преди 8 години

Тоз външният отново защитава външните интереси на ... САЩ! Но какво друго да очакваме от американски служител!

10

Анонимен

преди 8 години

ЗА тези национални предатели трябва народен съд и да се въведе смъртно наказание.Заради заблужденията който ни лансираха изчезнаха /загубихме/ 2-3 милиона българи.Никога няма да се завърнат у дома и ще изчезнем като нация ....УВИ ДО ТАМ НИ ДОВЕДОХА ТЯХНИТЕ ,,ДЕМОКРАТИЧНИ '' ЦЕННОСТИ .

9

Васо

преди 8 години

Тоя тарикат ни подхлъзва много плоско. Трансатлантическото търговско споразумение между ЕС и САЩ е от полза предимно на САЩ. Пък европейските ценности и тези на НАТО взеха нещо да се разминават. ЕС би трябвало да си има вече своя армия и да си пази границите с нея. Така, който пали някъде пожари и предизвиква преселения ще си сърба попарата сам. Най-добре е да напишете ТТИП и да влезнете в гуглето. Прочетете повечко от написаното там, изградете си становище и тогаз решете да му вЕрвате или не.

8

Анонимен

преди 8 години

Висш израз на процъфтяващата демокрация е да се вземат пръстови отпечатъци на боледуващите в болниците и в аптеките, когато си купуват лекарство против хемороиди или дамски превръзки. Ако здравният министър купи на всички българи телефонни като неговия-може, но инак само той ще ходи на лекар. Както въври-сам ще се посещава и може да си прави отпечатъци , където иска.Защо не се вземат отпечатъци от крадливите служители в болниците, от разбойниците? Може би, защото ни превъзхождат многократно!

7

Баба Меца

преди 8 години

Мдааа, ще ни убеждава, че трансатлантическото споразумение е полезно за ВСИЧКИ граждани. Ми да, полезно е, но не за всички граждани, а само за някои от тях, предимно собственици на големи корпорации и големи банки. А като гледам, това са шепа хора и то предимно от западната страна на океана. Другите граждани ще духат таратора и ще се "радват" на "благата" от това споразумение, натресено им от многонационалните кръвопийци...

6

Анонимен

преди 8 години

ауу не си стигнал нивото на боратино от банкя ощено може би няма да ти стигне времетото днес нещо палачинката почна да се обръща

5

Наблюдател

преди 8 години

Не господин министър... Просто още не сте разбрали същността на Демокрацията. Само с говорене не става! Като за начало, трябва да има Върховенство на Закона......"Нещо" дето ама изобщо не се забелязва по нашите ширини! За друго да не говорим......

4

Анонимен

преди 8 години

тоя мазен краварски фекалии докога ще цапа външномалко му беше онова рядкото и ревливо продажниче посито оми и той

3

До Анонимен 6

преди 8 години

Не само, че не може , тя никога няма дори да се доближи до това ниво.

2

Абе Утйо Маринкин

преди 8 години

Митов, и ти караш на тъмно без фарове моето момче. Ти на това у нас демокрация ли му казваш? Не ти изобщо не си "спрел", ти направо си караш на зад!

1

Анонимен

преди 8 години

Износа на демокрация май се оказа препъни камък!