13

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Който е недоволен да не яде.Не стига че безплатно ги раздаваме, но и кусури все се намират.

12

не сме толкова

преди 8 години

бедни. Какви са тия мизерни 48 стотинки? Храним най-много полицаи в ЕС, а за децата 48 стотинки??? Егати абсурда, честно!

11

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Важното е, че имаме програма за хранене да цета в училище. Това е добра практика, да се види че ние се грижим за децата, че им се осигурява закуска. Реално, така се постигат 2 цели: привличат се повече деца в училище, и се помага на родителите в изхранването на деца, защото у нас заплатите са най-ниски в целия ЕС за да сме конкурентни и да привличаме ПЧИ и да идват пари.

10

ЕЛЕНА

преди 8 години

ДА АМА ДЪРЖАВАТА ИЛИ ДАВА ИЛИ НЕ ДАВА КАКВИ СА ТИЯ 0.48 СТ. ДА ДАДЕ ЛЕВ НА ДЕТЕ ЗА ДА ОЧАКВАМЕ КАЧЕСТВО НА ХРАНАТА . вСЕ ПАК Е ХРАНА И ТИЯ ПАРИ СЕ ХВЪРЛЯТ НА ВЪТЪРА.

9

Анонимен

преди 8 години

не мога да разбера, защо в тази държава всичкото е все пародия на нещо - нищо, като нямат пари за закуски по-хубаво да го няма или както трябва или нищо . Това са наши пари на вятъра.И еврофондове печелим и все си е българска простотия. Нито пътищата ни са пътища, нито бензина ни е бензин. Кажете кое в тази българия не е *** ?

8

Анонимен

преди 8 години

"извършват контрол върху документацията"И какво точно е "КОНТРОЛ ВЪРХУ ДОКУМЕНТАЦИЯТА"???Дали въпросните фирми-доставчици са си сложили всичките пари в джобчето ли? Ами да, сложили са ги. А директорите са проверили и са казали - всичко е наред, по документи. Има договор, има и дадени пари по него. Да ама драги, контролът не функционира така!!! Основната му функция е да се провери какво е получено срещу парите!

7

Анонимен

преди 8 години

Майчето от снимката, дето държи филийката да си прежали златните ноктенца и да сготви здравословна закуска за детето си. За 0,48 ст сори, ама и това е много. Да не говорим, че според мен не трябва да не се размива този бюджет за всички, а със същите пари да се прави нещо качествено в по-малки количества и да се дава само на нуждаещите се, а оная от снимката със златните ноктенца и пръстени може да сготви, а и не ми изглежда социално слаба.

6

Анонимен

преди 8 години

Пак някой прибира гърбави пари, не се ли сещате?

5

до защо

преди 8 години

брачед,явно нямаш малки деца,илие било мнооого отдавна

4

защо

преди 8 години

Защо се възмущават родителите от "безплатните" закуски в училищата на стойност 48 ст.?За толкова пари - толкова качество. За вкус изобщо да не говорим.А зщо всичките тези недоволни родители не изискат да се спре с тези закуски?Излишно разхищение за някакъв буламач, който в повечето случаи се изхвърля от децата.Нека всеки родител да приготвя сандвич за детето си от вкъщи - така ще знае какво яде детето му и какви продукти е вложил в закуската.Просто, лесно и изпълнимо.Другото е псевдогрижа.

3

Б.Б.

преди 8 години

Пак мрънкате, пак недоволствате ! Какво сте се завайкали пак това не било хубаво онова не било .....аз останах без омари в самолета вие ми ревете за сиренето ! Я вижте тези в Сомалия ? Те и това нямат така че си трайте и работете !

2

Анонимен

преди 8 години

Абе, деца, що си ги не ранат удома. Ние че раним тези дебелаци. А келепира де е? Те не са бъдещето щото ще избегат утре в странство щото България нема да я има.

1

има си

преди 8 години

детска поговорка-втола глупа,киселата супа.