148

Боби

преди 8 години

До Анонимен 221Експерте да те светна малко След като свърших ШЗО в плевен като новоиспечен Химик ме назначиха във ВВС. На 2 седмица ми взеха уредите за калиброване и аз стана Расилен. С генералите от ВВС/ПВО съм обиколим всички планини около София където са ЗРК позиции и през ден бях на Доброславци. Говорил съм с обикновени летци, Стрелци от ЗРК и инженери. Те са ми казвали че това което го има в Тубето и Википедия отговаря на действителност но при тези и тези ГРАНИЧНИ условия.

147

Анонимен

преди 8 години

ДО 225НЕЩО НЕ СИ В РЕД С ГЛАВАТА. ЗА КАКВО ПОРАЖЕНИЕ В УКРАЙНА И В СИРИЯ СЪНУВАШ? УКРЙНА ОТ 92 Е ОТДЕЛЕНА И РУСИЯ НЯМАЛА ПРЕТЕНЦИИ КЪМ НЕЯ. АКУРАТНО КРИМ ОТИДЕ КЪМ РУСИЯ ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ НА РУСКО-ЕЗИЧНО НАСЕЛЕНИЕ ТАМ И ТОВА Е. ПУТИН АКО ИСКАШЕ ДА Я ПРИБЕРЕ УКРАЙНА ТО МОЖЕШЕ ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА МАЙДАН ДА ВКАРА ВОЙСКА И ДА ГИ УСПОКОИ . НО НЕ ГО Е НАПРАВИЛ ЩОТО НЕ МУ Е ТРЯБВАЛО. В СИРИЯ -110 ОБЕКТА НА ИД СА УНИЩОЖЕНИ. ТОВА САМО ПРИ НАС НЕ ГО ПИШАТ -ДА НЕ СЕ СРИНЕ АВТОРИТЕТА НА ЩАТИТЕ

146

kokospa

преди 8 години

Днешната модерна икономика се движи от технологиите.те създават влияние .Русия за последните 25 години не е създала в технолологично отношение нито един модерен двигател за лека кола камо ли за самолет или хеликоптер.Технологиите за ТВ-3-117 и ПС-90 са от средата на 80те.Опитва се да копира през Китай и Индия западни постижения но такива които вече не са актуални и продуктивни.А военната индустрия е пряко зависима от постиженията.

145

мохикан

преди 8 години

много знаещи и можешщи инджовци, гледайте своята губерния на америка, с всеки измиат ден индуси ви погълщат. Вие на изчезване.

144

Анонимен

преди 8 години

До Боби 231Товаришч Боби, виждам че много се ровиш из руските сайтове, но както всеки русофил си неспособен да отделиш лъжите от истината. В тези сайтове дирижирани от ФСБ 50% от спецификациите на руските оръжия са измишльотини и не отговарят по никакъв начин на действителните им параметри. Това е направено с цел пропаганда на която наивници като теб да се ловят и да плямпат по форумите за великите руски врели-некипели достижения.

143

Го4о

преди 8 години

Русия не иска да е част от АНТИРЕЛИГИОЗНА ВОЙНА в Сирия ..... тя иска просто да се изяви като световен ДИКТАТОР!

142

Анонимен

преди 8 години

До БобиЗапозна ли се вече с ттд на малогабаритния двуконтурен двигател на крилатите ракети "Калибр"? Дължина - 850 мм, диаметър - 330 мм, сухо тегло - 82 кг - колкото промишлена прахосмукачка.

141

ситоен

преди 8 години

В нашата държава всеки утеплик,неудачника,комплексар,злобар -к. Всичките разбират от политика. Смешни сте инжевци - предатели!

140

Боби

преди 8 години

До Анонимен 229"ЕКСПЕРТЕ" ЛОГИКАТА ТИ КУЦА!!!Тръгваш от, в разсъжденията си, че всичките 80+% СУНИТИ в СИРИЯ са привърженици на ИСЛЯМИСТИТЕ и се стремят да живеят в страна управлявана от УЛТРА ДИКТАТОРСКИ РЕЖИМ ВЪВЕЛ ШЕРИАТА КАТО ЗАКОН САрабия е такъв режим за последната година ОФИЦИАЛНО са ОБЕЗГЛАВИЛИ 700 човека(разбирай МЪЖЕ) Жените РЕАЛНО НЯМАТ НИКАКВИ ПРАВА и колко са екзекутирани с бой с камъни до смърт даже статистика няма"ЕКСПЕРТЕ" Къде се живее по-лесно при СВЕТСКИ режим или ШЕРИАТА

139

Анонимен

преди 8 години

До kokospa"Китай ги третира като пазар."Китай третира руснаците като роби. В земите които Путин предаде на 50 годишна аренда на Китай, наетите руснаци за работа по полето ги бият като роби за да бачкат. Вече има и спонтанни протести, но това не тревожи ни най-малко Путин. Путин е разтревожен за приятеля си кръвoлoк Асад.

138

Боби

преди 8 години

До Анонимен 227"ЕКСПЕРТЕ" - ТВЗ-117 семейството на Мотор Сич е разработено от Климов Русия но се произвежда в УкрайнаВК-2500 и ВК-1500 които заменят Украинските двигатели вече се произвеждат в РФ Като от началото на тази година производството вече покрива всички военни нужди и почти целите граждански нужди. Все още МиЛ и Камов имат на склад украински нови двигатели за граждански вертолетиТопол М е 100% руска разработка, САТАНА обаче е смесена и се сваля от въоръжение останали са 10-15 в шахти

137

kokospa

преди 8 години

не иска да участва но взема страна и то страната на най-върлите черни ***- иранските.Иначе добро признание че догонват запада(или поне се стремят).Наистина е трудно БВП на Русия Е колкото на Калифорния!!!Бразилия ги изпревари по този показател.Китай ги третира като пазар.

136

Боби

преди 8 години

До Анонимен 235ОПОРНО ТОЧКОВ,6 часа след като се появиха войски на РФ в Сирия медиите получиха сателитни снимки.1,6 години след началото на Украинската криза няма сателитни снимки на руски войски в Украйна - Самолети и Спътници над Украйна не летят ли? Няма хванати редовни войници освен заблудилите се новобранци с БМД-1 още преди да се появят сепаратистите.СТАРФОР - Американска анализаторска агенция дава на 60-80 000 руски военни да превземат Украйна за 4-16 дни и това беше преди загубите на

135

Боби

преди 8 години

До Анонимен 235Продажна Украйна - ФактиУкрайна продаде на САЩ в една(или символични) бройка Р-73, Р-27, БМП-3,Т-64, Т-72, Т-80, Тунгуска, РСЗО Ураган и Смерч и прочие техника и това регистрирано в ООН като сделка. Това са всички основни СССР разработки с които беше/е въоръжен половината свят.Дънпингово произведе Десантни кораби ЗУБЪР и предаде документация на КИТАЙ... Правята се държат от "Северное" Конструкторско Бюро РФ.За АСАД - Кажи ми поне един ЛИДЕР на опозицията който да замени АСАД

134

Анонимен

преди 8 години

до САМО АТАК Психо, защо крещиш ?!

133

Анонимен

преди 8 години

Чакай сега ! Какъв Асад ?! Нали щяхме да громим Ислямска държава ?

132

12345

преди 8 години

Епа като нямате нужда от нови земи върни Крим и Донбас обратно! Също Приднестровието, Абхазия, Осетия, Чечня .........

131

Боби

преди 8 години

До Анонимен 289"Умнико" и Китай и дори ПРОДАЖНА УКРАЙНА не си позволяват да продават ПЗРК на всеки срещнат. Дори ПЗРК 1 поколение(1967г) като Стрела 2 с едно-канална глава за самонасочване и която в 95% от случаите се лъже от първата "Ловушка" пре спокойно може да свали някой пътнически самолет при излитане или кацане навсякъде по света. С ПЗРК 1 и 2 поколение не можеш да свалиш Руски самолет имат надеждна защита. Виж 3 поколение ... Но кой ще достави Кутията на Пандора на Главорезите от ИДИЛ

130

Иван

преди 8 години

Заглавието е манипулативно. Защо тази журналистка не е посочила, че Русия няма да участва в удари по Сирия, които не са разрешени от ООН или от правителството на Сирия. Тоест незаконни действия срещу суверенна държава.

129

Правилно!

преди 8 години

Вярно майна! Никакво "между"! За'тва - бой наред!