16

Анонимен

преди 8 години

Добре би било да се взаимства опита на Испания и хотелите на *** до трета линия леькичко да се посаборят. Така плажната ивица ще се разшири и глобите стават безмислени!

15

Анонимен

преди 8 години

Първа е Франция с 84 млн.Ох, добре че имаме гугъл в Америка...

14

Анонимен

преди 8 години

2 United StatesNorth America74.8 million70.0 millionIncrease 6.8Increase 5.03 SpainEurope65.0 million60.7 millionIncrease 7.1Increase 5.64 ChinaAsia55.6 million55.7 millionDecrease 0.1Decrease 3.55 ItalyEurope48.6 million

13

номер2

преди 8 години

Мафията защитава...мафията!

12

Анонимен

преди 8 години

Момчета не се карайте,в Ню Йорк има 40 000 000 туристи годишно. И заети зони от чадъри също няма. Та това че сте туристическа дестинация го обяснявайте на бабите от махалата...

11

Анонимен

преди 8 години

Направо я отменете тая глоба, и без това догодина всички ще са на плаж в гръцко.

10

абе Синди

преди 8 години

На училище не си ли ходил? In 2014 Bulgaria was visited by 11 million tourists... Да ти го преведа ли или за едно 20-30 минути ще успееш да се справиш сам?

9

Хубава работа ама бъ

преди 8 години

Сега им намалете глобите а догодина и премии им раздайте! Това е чиста подигравка. А и защо договорите са тайна? ?????Хубава работа ама бългаска

8

Анонимен

преди 8 години

До БургазлияНе познавам нито един нормален в този град!

7

до 9

преди 8 години

Аз пък познавам трима и всички живеят само в два съседни входа на панелен блок :)

6

kj

преди 8 години

Нямам думи просто. Пълна подигравка с хората и пълна подкрепа за мутрите... отново

5

Ванката

преди 8 години

До Анонимен 5Холера само в твойта глава има май... Нещо трудно взе да става с трици маймуни да ловите, а?

4

от Бургас

преди 8 години

Ами то напоследък и бургазлии започнаха да ходят на море в Гърция, това красноречиво говори колко е зле положението. Май от следващата година и аз ще се насоча натам. То и без друго все по-рядко ходя на плаж на родното море, все по на юг, но възможностите се изчерпват. Тази година малко остана Рейзи да затвори за постоянно Щофьорският плаж, но от следващото лято, най-вероятно ще успее! Може би звучи крайно, но според мен само ако има увиснали на въжето, ще се оправим!

3

Ванката

преди 8 години

Ха... те вместо да затегнат контрола и санкциите, те ги смъкват. Така или иначе, не ми дреме... От години не стъпвам, няма и да ида. Само пияни мазохисти могат да нарекат престоя си по черноморието почивка.

2

Анонимен

преди 8 години

Че къде да ходят? В Холеморето в Гърция? На островите, населени с африканци и плажове с камъни? Българите ходят в България, къде ходят разни тарамбуки, нас не ни касае много.

1

непукист

преди 8 години

Глобите ги налагат туристите като не стъпват по-вече на л а й н о морието.