219

стани

преди 8 години

Леле какво реване, какво чудо! В този клекшоп наистина продават цигари без бандерол и целия НАТФИЗ го знае. Това обаче явно не е съществено в случая. Съществено е, че Сидеров е пил една ракия, Чуколов две и видите ли - те са проблема на цялата държава. Защо? Защото подали сигнал в полицията. Ако не бяха подали, пак щяха да са виновни, че са си затворили очите. Няма угодия.

218

VODKA

преди 8 години

България се управлява на пияна глава от Тодор Живково време насам , тоест Алкохола управлява Държавата

217

Анонимен

преди 8 години

Сидера е номер 1 пак ще гласуваме за него!!!!!

216

До 282

преди 8 години

Никой не може да е толкова наивен.. Явно ти плащат.

215

Петър

преди 8 години

Така е, защото психично болните си преизбират Сидеров да ги представлява в парламента.

214

Анонимен

преди 8 години

А "независимата" прокуратура кога ще поиска имунитета на осъдения престъпник Цветанов ?Ааа, забравих - той е от управляващата партия.

213

Анонимен

преди 8 години

Винаги щом наближат избори, турско-герберастките медии спретват поредния компромат на Волен. Целта е ясна, да се намалят потенциалните избиратели на АТАКА - единствената БЪЛГАРСКА партия, която не се командва от Новия ционистко-краварски ред.

212

vankata ot bankata

преди 8 години

И аз бях там. Сидеров извади една стъклена бутилка и я счупи в главата на собственика. Имаше и други хора снимаха, незнам защо още го няма този клип в интернет пространството. Сигурно ще се появи в Господари на ефира. После като си тръгнаха всички, този другия Чуколов, намери една метла и замете стъклата.

211

Ха,ха,ха,хааааааа...

преди 8 години

Местан ага каза:"Облечете в раета пръв--- Волен Ибриков, та да се стреснат другите...Той ,поне ---нема да ни ни се разсърди , щото е нашо кученце!"Анадъм?!

210

ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ

преди 8 години

Айдеееееееееее.....време е за раираните костюмари....ха,ха,хаааааааааа...Познайте кой ще го облече пръв!!!ТОЗИ---КОЙТО Е ВЕЧЕ ИЗЛИШЕН В ПОЛИТИКАТА!!!!!!!

209

Анонимен

преди 8 години

каквото почукало , такова се обадило .

208

Анонимен

преди 8 години

Революцията в България срещу евроатлантическата проционистка мафия, която вече 26 години е узурпирала властта чрез манипулации, изнудване, измами и купуване на гласове, е неизбежна. Волен е един от малкото истински, достойни български политици, които мислят за народа си и това е пореден опит на управляващата престъпна мафия да го очерни.

207

Кой

преди 8 години

Тук мирише на заговор на ЦРУ,Сорос и НПО-тата

206

Unufri

преди 8 години

Знам, че е много гадно да ви подвежда човек, на когото вярвате. Много е гадно да се оправдаваш вместо някой друг. Казвам го без грам ирония, напълно сериозен съм. Ама вместо да си измисляте заговори, за да оправдаете за пореден път Волен Сидеров, не е ли време да се позамислите що за човек е той.Аз лично го харесвам като журналист, изчел съм му всичките книги. Харесва ми, че е арогантен в парламента и ги прави за 5 стинки. Ама да си арогантен на улицата към обикновени граждани???

205

Анонимен

преди 8 години

Националиста, който беше ортак с турците при тройната коалиция, тръгнал да разбива контрабанда, като бие жени ...

204

Анонимен

преди 8 години

От мухата слон направиха.Ако наистина беше ударил някого щяха да го дават по бибиси.Едни лигавщини и гевезлъци.Ако доблестните полицаи се чувстват толкова унижени,да подават оставка и да започват собствен бизнес или да се преквалифицират на сърдечни хирурзи.

203

Unufri

преди 8 години

Забравих, че Сорос е платил на 15 свидетели вкл и случайни минувачи да дадат едни и същи показания. Айде униформените са се наговорили, ама хората, които са били там, клиенти и случйни минувачи?И какво сега - ако го няма снимано с телефон, не се е случило? Това ли е опорната точка?Случило се е, защото 15 свидетеля твърдят това + униформени служители. И познайте какво? Не за пръв път Сидеров и неговия питбул Чуколов проявяват агресия. Ех Сорос, Сорос, с какво ги облъчваш, че стават агресивни?

202

Оная русата

преди 8 години

Снощи на пияна глава на мъжа ми г-н Сидеров му заби шамар, а на мен след като ми изби телефона от ръката ме заведе набързо в близките храсти и ме изнасили. След това аз се върнах да довърша соросоидния си сценарий пред медиите, а той тръгна да говори с някакви ченгета.

201

Анонимен

преди 8 години

До UnufriТи как знаеш че той е ударил полицай, Днес ли ти каза, ами тогава трябва да е вярно.

200

Анонимен

преди 8 години

264 Соросче, хайде ми отговори на следния въпрос: защо си толкова голям ***? След като 100 човека снимаха с таблетите си , защо не видяхме тия удари над полицай в нета? Кажи, бе принцесо?