348

Анонимен

преди 8 години

На всички БГ-***.Вземете си рускиня за жена.чесно ви казвам,целия квартал ще ви се радва.ако и обича водката семейната идилия ще е пълна.:-) :-) :-) :-)

347

Анонимен

преди 8 години

До670_това са туристи бе ушанке,а рашките пият без прекъсване,целогодишно.Пияна рускиня виждал ли си../ей такава да имаш в къщата,луд ще станеш/

346

Анонимен

преди 8 години

До ,,заря на комунизма,,..не така се громи капитализъм.другарко/другарю/..трябва да си сложиш ***,нахъсваш се със съветска музика,и впериод да тролиш на компютъра

345

Анонимен

преди 8 години

ДО 663да си виждал какво правят западните ни туристи у нас по морето? ами аз такова чудо не съм видял още. така че да бъдем обективни. мога да кажа че най-много пият немците .абе какво да ви разправям-навсякъде се пие и навсякъде има хора пиещи в рамките на разумното и неразумното

344

Анонимен

преди 8 години

До 647_кефиш ли се на чеченския лидер,кефи се ,кефи се.Но моля бъди ,,вежлив,,-как може да ги наричаш.с обидни имена.Ами'ако дойдат при нас'как ще те разпознаят че си със тях:-) :-) :-) табелка ли ще си сложиш:-) :-) :-)

343

Анонимен

преди 8 години

До Заря-ти да не си ,,Заря на комунзма,,.или що си..Напиши нещо,ама както ти си знаеш,със злоба и хъс,че да разгромиш капитализма.

342

Анонимен

преди 8 години

До 660-ей колхозник.Ходи копай бе,стига си ръсил бисери в сайта.

341

Анонимен

преди 8 години

СИТУАЦИЯ В СИРИЯ КОЯТО Е СЕГА НЕ Я Е СЪЗДАЛА РУСИЯ. АКО НЕ СЕ СПРЕ ИД И БУНТОВНИЦИТЕ ТО ШЕ СТАНЕ И ПО-ЛОШО ЗАЩОТО КАСАПНИЦА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ И ТЯ ЩЕ ЗАСТРАШИ И ДРУГИ СТРАНИ. БУНТОВНИЧЕСКИТЕ ВОЙСКИ МИСЛЯ ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ ЩЕ ПРЕМИНАТ КЪМ ИД. А В ПЛАНОВЕ НА ИД НЯКЪДЕ ЧЕТОХ ВЛИЗАТ И ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ... ТА СЕГА ПИТАМ ЗАЩО АРАБСКИТЕ МЕДИИ ПИШАТ ЧЕ РУСИЯ ЩЕ СИ СЧУПИ ЗЪБИТЕ ? АМИ ЩОТО НА НЯКОЙ И ТАМ НЕ ИМ Е ИЗГОДНО В ПЛАНОВЕТЕ ИМ ДА СЕ БЪРКА НЯКОЙ...

340

от Сащ

преди 8 години

В русия са пълни ненормалници. Както казват "Русия умом не понять"Пият много и са параноици (от алкохола) и затова им дай само танкове, ракети и как ще се защитят от "фашистите". Не става за живеене.

339

Анонимен

преди 8 години

До 661 и след това,***,ще настане такъв рай,такъв хубав живот....Никой няма да работи,всичко ще е без пари,всички ще караме нови лади.и нон -стоп на почивка ще сме.Нали Ушанке.-за това мечтаеш,да си ***,да не работиш ,и да си богат.

338

Анонимен

преди 8 години

Абе идете в Русия,вижте селата,и градовете им под 1000 000 000,и тогава я хвалете.Живях достатъчно дълго там за да пиша.В началото е интересно,но после разбираш,колко са различни от нас.Много пият/не казвам че всички са пияни/,но найстина там е нормално ако видиш познат,да удариш с него по 50-100гр./може и сутринта да е/.Жените им като ударят 100гр-неудържими стават,красиви са,но да не са пияни,Заплати спрямо стандарта на населеното място.В Москва големи,но е много скъпо..и ако нямаш жилище -...

337

Русия пада 2

преди 8 години

После разказва на папата,че дрехата се люлеела от полъха на вятъра,но щом я докоснал с пръст усетил голямо съпротивление,все едно пипал стомана.СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ,ЗАЩО СЛЕД СРЕЩАТА НА ОБАМА С ПАПАТА,ПОЛИТИКАТА НА АМЕРИКА СЕ ОБЪРНА НА 360 ГРАДУСА. СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО,ЗАЩО ОТРОВИХА СТАРИЯ ПАПА?

336

Русия пада

преди 8 години

Веднъж Русия щеше да падне, но тогава в небето се жена. Дясната ръка на жената сочила в посока към немската армия. В този момент ръските сили видели жената,която сочила към място,където един час по-късно немската армия губи. В последствие всичйи единодушно анализират цялата война и точно тази битка се е оказала фатална за Хитлер. Русия побеждава. Същата тази жена в небето се появява пред деца-овчарчета. Едно от децата докосва дрехата и. После разказва на папата,че дрехата се люлеела от полъха на

335

от Сащ

преди 8 години

Заплатата ми е скромна , $5000 месечно, но все пак е по-добре от две парчета пица...

334

Анонимен

преди 8 години

123

333

Анонимен

преди 8 години

До от Сащ 691Освен, че си на заплата да пишеш дивотии тук, не знаеш факти за страната която оплюваш!Чети повече и лай по-малко!

332

Обама

преди 8 години

обама можеше да отиде на гроба на баща си, но не пожела. Аз *** и пиша срещу ХАМЕРУКАНСКА ЬАПЛАТА

331

хаха

преди 8 години

Разман Кадиров само чака заповед от Путин да пусне в играта 20 000 бесни чечеснски кучета. Конфликта ще приключи за седмица а Сауд арабия ще трябва да си ги прибира тия гномчета при отворена граница ( които са успели да избягат живи де)

330

аз

преди 8 години

ан тирДо АнонименГлупости си написал драги!Нито Русия ще си счупи зъбите, нито Асад е тиранин, както го плюят злобясялите и психясали ислямисти. Асад е избран на избори, а цялата гмеж от Идил и Умерената опозиция я възпроизведоха Саудитците с подкрепата и ръководството на Сащ, което е жалко, защото от Велика нация, те се превърнаха в Световен жандарм и това заради политиката на еврейската групичка около Хилари, мечтаеща за безкрайни печалби от нефт.Забелязва се отрезвяване в Сащ - ха дано!

329

Факти и отговори

преди 8 години

Факти: След намесата на Русия в конфликта започнаха да реват в един глас: Турция, Саудитска Арабия, САЩ, Ислямска държава.Защо?Защото те са подкрепяли и продължават да подкрепят ИД, с цената на зверски заклани и изнасилени мирни хора.