31

Съвет от Москва!

преди 8 години

ХОДИ БЕРИ БАНАНИ -МАЙМУНСКИ ГЕРОЙ НА ТРУДА- АФРИКАНСКИ ОРДЕНОНОСЕЦ

30

ПР-а на Пентагоня

преди 8 години

Ако Овалната Соба ***, то Кремъл прави нещата правилно ;-)

29

Анонимен

преди 8 години

САЩ се провалиха в Близкия изток.

28

???

преди 8 години

Ох , американците даже дават как изглеждат Крилатите Ракети на Руснаците . Изглеждат като ( неонова светлина - тесен цилиндър - много прецизно попадение . Е как попаднаха в Иран , като Иран казва че не падат в Иран ?? Нали имат прецизно попадение , значи бият И.Д от Каспийско Море !

27

GENERAL GADORYAB

преди 8 години

Умерените главорези значи, а ?;))) Тия американци природно ли са толкова *** или посещават специални курсови по предмета? Или се правят на две и половина.

26

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До ****А сега какво стана с ИДИЛ... - още една жертва не са дали...

25

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Верният ход на Запада е да ги оставят да хвърлят бомби... - независимо срещу кого - всички заслужават... - така или иначе Русия влезе в капана и разорението и изтощението ще я довършат...

24

Анонимен

преди 8 години

"От Белия Дом считат, че стратегията в Сирия е неподходяща"което значи че е точната !Приписва се на Сталин:"За верността на решенията си, можете да съдите по яростта с която ви плюят враговете ви!"

23

Анонимен

преди 8 години

От 2 дни , Руските военни кораби изстрелват КРИЛАТИ ракети към Сирия ( на 1.500 км).Попаденията са И.Д , заедно координирани със Сирийската Пехота.И за това пак зареваха , а САЩ нямат въобще стратегия . И хем си казват че нямат , хем коментират и пускат неверна информация !

22

Анонимен

преди 8 години

СССР построи над 2000 предприятия в Афганистан, тази страна никога не е била по-развита, сега живеят в първобитния строй.

21

Костадин

преди 8 години

На "демократичната"Америка й беше поискано да даде местоположение на базите на ИДИЛ и от нейна страна мълчание! На всеки средно интелигентен човек му стана ясно, че Америка подкрепя ИДИЛ. За една година се е увеличило влиянието на ИДИЛ от 30 на 70%. Американците не могат да се скрият, а за инцидента с Лекари без граница и целият покрит случай за пореден *** доказват, че са ***.

20

Анонимен

преди 8 години

НЕ Е ЛОШО БЕЛИЯТ ДОМ ДА ВЗЕМЕ ПОУКА ОТ СКОРОШНАТА СИ ГРЕШКА С ХУМАНИТАРНАТА БОЛНИЦА И ОТ БЕЗПОЛЕЗНИЯ СИ ПРЕСТОЙ В СИРИЯ 4 ГОДИНКИ И ОТ МНОГОТО РОЗОВИ РЕВОЛЮЦИИ В АРАБСКИЯ СВЯТ ДО МАЙДАН В УКРАЙНА - ВСЕ ПЛАЧЕВНИ РЕЗУЛТАТИ -НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

19

Анонимен

преди 8 години

Реват на умряло, защото боли. Скоро Сирия ще бъде прочистена от терористи.

18

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

"Империята на злото"... - оправда името си...

17

Анонимен

преди 8 години

има голяма разлика между афганистан и сирия. В афганистан живеят в пещери и харлупи и както ми казваше един афганистанец състудент в чужбина още 33 -та година англичаните избягаха от афганистан а владееха индия и пакистан. Афганистанците са неуловими ...

16

сеирджия

преди 8 години

За тези, които са твърдо против САЩ само ще напомня каква щеше да е географията на Европа, а и на останалия свят, ако САЩ бяха отказали на тогавашния СССР и не влязоха във втората световна война срещу Германия и Япония, а останат неутрални.. А на г-н Петров само ще кажа нека първо се научи как се пише милиард и тогава да се прави на коментатор, то не че и Б. Борисов знае...

15

РАД

преди 8 години

Няма проблем!Братушките ще правят това, което могат най-добре: Война на чужда територия с брутализъм и количествено превъзходтсво + жертви, но покрити с тайни погребения и пропаганда.Резултатът ще е както обикновено: пирова победа на висока цена, която ще платят обикновените руснаци, а Путин и олигарсите ще бъдат тачени като "православни герои".Несъгласните - покушения, затвор и изселване, а опозицията-съд и затвор.Всичко е както си му редът :)

14

Shark

преди 8 години

Обама да не забравя кой съсипа арабските страни под предлог че били управлявани от диктаторски режими. Кой свали Кадфи, Садам, кой подпали Сирия. Това бяха все уредени и мирни страни и точна заради тази "диктатура" там имаше ред и спокойствие. Но това не се хареса на краварите, затова нека Обама не спи спокойно защото това тегне и на неговата съвест. Америка ще има много да плаща, много!!!

13

сър Георги Храста

преди 8 години

Американските съвети, действия и интриги са ясни...НЕ МЕРСАЖ...

12

Анонимен

преди 8 години

Тия що само дават акъл?!Те защо не се научиха от техният си опит, който е доста по-богат.Циврят като ученички!