24

Анонимен

преди 8 години

Нали сме европейци, това е често срещано явление в Европа.Някой по-запознат да сподели колко е осветен тунела, че в България често срещано явление е в тунела да няма нормално осветление.

23

Анонимен

преди 8 години

не е никак сложно... коли коли... като на запад ще си го ядеме .... катастрофи, задръствания, ядове.... яжте бмв та както вика кучето Левон ... ама демокрация това е!

22

Анонимна

преди 8 години

До zeusДали е нафта или масло, както леля ми каза, която е там - не знам, но е факт, че има нещо разлято и явно то е причината за катастрофата.

21

anonimous82

преди 8 години

Някои пак се е правил на тарикат,Северна България е котило на бунтовно племе,все тарикатеещо,и пак някои безмозъчен е предизвикал инцидента!Бог да пази тази територия!

20

Дидо

преди 8 години

До pepe "Често минавам от там.." Сериозно?К'ви три ленти тогава бе,pepe???

19

като ненормални

преди 8 години

В тунелите на Хемус влизам все със страх-Полутъмни,със стичаща се вода по стените и платната,въпреки уж направените хидроизолации.Тирове и коли карат като ненормални в тръбите на тунела и при мократа настилка въпрос на време е да станат трагедии.А КАТаджии около тунелите се чяркат ог дъжд на вятър.А САМО ТАМ ОТ ГЛОБИ ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ МОГАТ ДА НАПЪЛНЯТ СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ И ТОЗИ НА МИНИСТЕРКТВОТО,но ще има ефект.

18

Анонимен

преди 8 години

Ей, не се научиха тия хора да карат бе. Масово ги гледам по пътищата, само натискат газта без да могат да карат. Не се съобразяват ни с пътна обстановка ни с нищо. Пълно е с прости, комплексирани хора.

17

Анонимен

преди 8 години

botevgrad/news/62726/Ekipi-na-ODMVR-Sofiya--SDVR-i-GDPBZN-okazvat-sadeystvie-na-myastoto-na-verijnata-katastrofa-v-tunel-Vitinya/

16

Де Лириум

преди 8 години

Продължава опита за колективно самоубийство на нацията.

15

Анонимен

преди 8 години

американците са виновни

14

Анонимен

преди 8 години

Иванов, ти магазин за гуми ли имаш или гумадийница?

13

Стройграбников

преди 8 години

Държава в държавата е строителството.Там е далаверата.Пътната инфраструктура е като бутафорна торта-отвън глазура,отвътре картон.Как е възможно при почти цяла година идеални за ремонти природни условия,мърлячи да работят,когато идва есента и зимата.Какъв чудовищен грабеж, за сметка на живота на данъкоплатеца.За толкова време и с толкова средства магистрала до Луната щяхме да направим.Да, ама не всяка власт си остава нещо за ремонт, та да има и за следващите. Златни тунели брей - швейцарски...

12

Анонимен

преди 8 години

50 коли да се нацепят една след друга си е едно добро постижение!!!!За държава като България си е направо рекорд!

11

Иванов

преди 8 години

Само във Судан и в България карат с гуми втора употреба и ги сменят веднъж на 10 години!!!! КрайНо време е да се изтрие тая Държава местност от картата на светъ!!!!

10

Анонимен

преди 8 години

абе нали българите са бедни и асфалт не ядаткакво са правили на магистралата? що не си карат каруците на село,

9

Анонимен

преди 8 години

Тиквата сега се моли да няма тежко ранени и трайно увредени,нали оня ден рева че давал милиарди за лечението им. Тоест добре е всички да са загинали.

8

Анонимен

преди 8 години

Не са ти виновни *** с гумите, а че *** не спазват дистанция!Не може на мокро, да се лепнеш на половин метър, зад предния, да му показваш колко ти е мошна колата и колко ти пречи!

7

pepe

преди 8 години

Бог да прости загиналите!Често минавам от там, за съжаление и друг път съм виждал глави и крака по пътя...Неслучайно ограничението за каране в тунел е 80км/ч и не се препоръчва изпреварване.Всеки път, поватарям всеки път, без изключение, когато минавам през тунелите има някакви ненормалници които сменят трите ленти с по 150км/ч. Не е истина просто.Драматични глоби и камери навсякъде, иначе няма да се оправим и ще продължим да се изтрпваме за нищо.

6

Анонимен

преди 8 години

Ти знайш кой съм аз в действие

5

Анонимен

преди 8 години

Решението е присъединяване на тази територия към република Турция