64

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев пътувах от Лондон до София , със самолет .защо българските граждани държаха личните си карти и билети ? Дали ще показваш лична карта или паспорт , не ми пречи . Всеки знае кои държави са в ЕС. !Какво искаш да кажеш - отклоняваш въпроса , че така наречените " бежанци " не са в ЕС и не могат да преминават през ЕС държавите без визи и паспорти !

63

Влади

преди 8 години

Той и Желев ги дрънкаше такива - комунистите и жертвите им да се прегърнат и да правят демокрация. А се получи... Президентът трябва да е в час с истинските проблеми на народа, не да надува розови балони! Това залпово изстрелване на мигранти към нас беше направено нарочно от Турция с две цели - да разкара огромното кол-во кюрди от бежанските си лагери и да извие ръцете на Европа за милиарди евро. А баба Меркел се хвана...

62

колио

преди 8 години

Абе различна мека китко кат ти пречат оградите що не затвориш убо що не слизате с бочко от бронираните коли .Значи да оставим народа да го тормозят всякаква *** щото ни е си имаме охрана и бронирани коли.

61

Членска карта №7

преди 8 години

Тутраканската селищна система се е преродила в Прецидента :-)

60

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 8 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ПРИ ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ИНСТИТУЦИЯТА , НЕ МОГА ДА ПРОЯВЯ СЪЩОТО КЪМ ВАС . ПЪРВО ЕВРОПА ДОКАЗА , ЧЕ ИМА ПЪРВА И ВТОРА КАТЕГОРИЯ НАРОДИ НЕЗАВИСИМО , ЧЕ ИМА ПРЕСТЪПНОСТ, КОРУПЦИЯ И ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ КАТО НАС . НА ПЕНА ОТ - ХАДЖИ- ДИМИТРОВО МОЖЕШ ДА И ПЛЯМПАШ ЗА ТОВА , НО ВСИЧКО ТОВА АЗ СЪМ ГО ВИДЯЛ И ПРЕДНИЯТ И ЗАДНИЯТ ДВОР .ТУК ВЪПРОСЪТ Е ДА ОЦЕЛЕЕМ , ЗАЩОТО ИДИЛ ПЪРВО ЩЕ КЛЪЦНАТ ТВОЯТА ГЛАВА. АЗ СЪМ ОФ. ОТ РЕЗЕРВА И ЩЕ БРАНЯ РОДИНАТА И НАРОДА СИ ОТ НАШЕСТВЕНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ.

59

??

преди 8 години

Плевнелиев , България има и друга граница , за нещастие - с мюсюлманския свят , фанатици , убийци , И.Д .Границите на ЕС "Ценностите" на ЕС има моменти , в които трябва да се пазят с оръжие и тел !Когато света се справите с И.Д , тогава си отворете границите . Но има и визов режим , за нечленките на ЕС , за какви глупости говориш !Ние можем ли без визи да влизаме в САЩ ?

58

Анонимен

преди 8 години

добре, аз от 25 години се чудя и мая какво точно му е супер хубавото на това да пътуваш из цяла европа, без да си показваш паспорта! КВО ТОЛКОВА ВАЖНО ИМА В ТОВА ВЕЛИКО БЕЗПАСПОРТНО ПЪТУВАНЕ, УЕ!?? и напротив, ако имаше граници и контрол, щяхме да се чувстваме значително по-спокойни и сигурни през цялото време. пропускам ли нещо? освен нелепиците за чувството на сплотеност и т.н. глупости, които и без това не ги усещам в европа.

57

Зоро

преди 8 години

Ще му повярвам когато настани десетина мигранти в хасиендата си на Халкидики.

56

Dino

преди 8 години

Zatvorete mu ustata na tozi neadekvatko!

55

Анонимен

преди 8 години

этот мудак вс о гомо-ценностях говорит? он случайно не гомосек?

54

до 100 от славянин

преди 8 години

Видно е и че на малкия пръст на твоя ''интелект'' никой не може да стъпи ..................просто защото липсва!

53

Анонимен

преди 8 години

кой му даде да говори?

52

Анонимен

преди 8 години

тоя л ь о л ь о не млъкна

51

Анонимен

преди 8 години

Отвращаваща абоминация не само за България, но и за човешкия род. Какви ли са държавата и народът, на които този клептопаразит е... държавен глава?!!!

50

Даскал Кольо

преди 8 години

От мен само една дума относно този човек ... "СРАМ"

49

Анонимен

преди 8 години

Извини се бе! Извини се! Нямам думи за изявлението на един президент който тачи Левски. Срам и позор!

48

Анонимен

преди 8 години

Всеки един допуснат емигрант и всяка помощ, оказана му е плесница в лицето на българина и е срещу неговата сигурност, грижата за него като гражданин и суверенитета му! Това, Роска, как ти звучи. Ти президент на България ли си или на ЕС и Анадола???

47

ККК

преди 8 години

А ти на къщата си защо имаш ограда ? Не е ли за да предпазва от неканени гости г-н Президент ? Махни си оградата на къщата , нали това казваш !

46

Анонимен

преди 8 години

росе, росе ! вземи си хапчето !пак си забравил! и ръсиш отново глупости !

45

<><>

преди 8 години

Във времена на войни човека вика да хвърлим оръжието че е против ценностите ни !? Чек да си ударя главата в стената !