8

Анонимен

преди 8 години

na minkolina v zagoralata tochka

7

Жена

преди 8 години

Коментарчето в другата страница:"*** ( преди 8 часа )Защото си много УМНА!"Точно така драги идиоте. В момента, в който някой от мъжкото съсловие осъзнае, че можеш да мислиш и не стоиш наточила лиги и кълки в очакване за великия секс, който се вихри в главата му и естествено когато не те възприема като предизвикателство женско за завладяване, просто защото не е мъж, а мъжкоподобие, а те възприема като обикновена ваг?на, приятелчето му отпред се обажда и казва: "Беш Стръхльо да бягаме!"

6

знайко

преди 8 години

Минкууу!!! Къде си ве пич?! Да кажеш истината!!!

5

Жена

преди 8 години

Ако на първа среща го видя, че е зверски ***, да тръпна ли да ми се обади, за да си организираме втора среща и да му го кажа в очите или съвсем по мъжки, ама както го правят ИСТИНСКИТЕ мъже, а не страхливите мишундри, част от които са писали по-долу, та мога ли съвсем по мъжки да му кажа още тогава, че втора среща няма да има или да избера поведението на мишундИте: не вдигам телефон, покривам се, не отговарям на съобщения? Да се правя ли на мъж или да го играя к?рва?

4

Жена

преди 8 години

Ако не ми хареса секса с него, трябва ли да тръпна в очакване на втората среща с въпросния? По чия точно изключително *** презумция някой прецени, че жените тръпнат да се срещат втори път с мъже, с които не си пасват в леглото, ВЪПРЕКИ мнението на великите мъжаги, че те са невероятни любовници и ОТ ТЯХ ЗАВИСИ дали ще има втора среща или не?Мисля, че е време мъжете да достигнат най-накрая до извода, че са изключително лесно заменими за секс и трябват други качества за втора среща, драги мъже!!!

3

Анонимен

преди 8 години

11. Нямате достатъчно голяма зестра или пък близките ви не заемат достатъчно авторитетни и силни служебни позиции.

2

Анонимен

преди 8 години

ВЕЛИЧКИ ПРОСТОТИИ!

1

Пфу

преди 8 години

По-големи глупости отдавна не бях чела!