30

Анонимен

преди 8 години

Това е просто леко приятелско предупреждение до Ердоган: "Бъдете внимателни, приятелю, ние сме много близки! "

29

Анонимен

преди 8 години

Никакъв Турски поток.Да си доставят газ от САЩ и ЕС.

28

Анонимен

преди 8 години

Боже опази да падне в Сирия някой руски самолет! О, тогава ще не трябва да плаче и се оплакват- вие, мръсни главорези, или САЩ, или ЕС... Няма разлика!

27

крокодила Гена

преди 8 години

ами тогава нека Ахмед Давитоглу нападне Русия ...ето това е един добър повод да се даде нов шанс на планетата Земя...както искате така ме разбирайте!

26

атакист

преди 8 години

турция се налага да уважава руските деиствия в сирия сухопътната операция вече започна жест на уважение ще бъде турският аскер да се изтегли на 90 км от анкара и стамбул в операцията ще се включат ирански и китаиски съединения

25

Анонимен

преди 8 години

Изяш си топките от яд. С ислямските ти протежета е свършено. Умерени, неумерени, всички под ножа.

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 29По някаква странна логика, Дамаск разрешава руски самолети да влизат в турска територия ?! А стига ве ! :)))

23

Анонимен

преди 8 години

Какъв наглец е само! А колко от турските удари са били по ИД? Само бомбят Кюрдите - които за момента са основната ударна сухоземна сила срещу ИД!Крадеца вика - 'дръжте крадеца'!

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 26Да приемем, че турски изтребители влизат в БГ територия по 10 пъти на ден, всеки ден.Това оправдава ли руските набези над чужди територии ?

21

Анонимен

преди 8 години

До оглу душкоМечка пиянде

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21 Два пъти преди 4 дни. А колко пъти турските летци нарушават българското въздушно пространство? Или това не е важно за теб . Егати продажниците. Даже за теб ще е хубаво турските ВВС да ни пазят небето, а пък може би и да се настанят в България щото са от НАТО?

19

оглу душко

преди 8 години

Как ги преброи бе?Да нямаш директна връзка с ИД.А как иначе,като точиш лиги за сирийска територия.Гледай и теб радар да не те освети,то е като зайчето от снайпер на ревера.Да слушкаш НАТО,та да не ти спретне една цветна революцийка.Хайде малко толерантност-бил съм на радарна станция и ваши самолети влизаха у нас.Изтребители Су-30 и бомбардировачи Су-24,базирани в Крим,на 3 март проведоха имитация на атака над американския крайцер USS Vicksburg и турската фрегата Turgut Reis.Не дразни мечката!

18

Анонимен

преди 8 години

До cengiz han 18 "Русия много скоро може да стане мюсюлманска държава"Вие няма да доживея да видя този ден! Не чакайте напразно!

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20Що пропаганда бре ? Не е ли вярно ? Три пъти поне руски самолети нахлуват в Турция.

16

Анонимен

преди 8 години

Тази новина че руски самолети са нарушили въздушното пространство на Турция брадяса вече. Четири дни я повтаряте. Не подценявайте толкова българите. Изключая платените тролчета на които по този начин осигурявате прехрана,като плюят срещу руснаците. То толкова *** пропаганда и по времето на Тато не правиха.

15

Спартак

преди 8 години

На еврейски турчин или турски евреин - никакво доверие. Особено ако е с перука и боядисан мустак тип Калайджи Милков.

14

cengiz han

преди 8 години

Rusiq mnogo skoro moje da stane musulmanska darjava..

13

Анонимен

преди 8 години

Турция да внимава. Днес е рожденния ден на Путин и може да реши да си направи фойеверки над турция

12

Анонимен

преди 8 години

"САЩ и НАТО отправиха остри критики към Русия за навлизането в събота,а Турция заплаши, че ще отговори, ако бъде провокирана отново,"ей туй НАТО и САЩ много са се загрижили бе.В същото време турски военни самолети са нарушили понеделник четири пъти въздушното пространство на Гърция.Според генералния щаб на гръцките ВВС от началото на годината са били регистрирани 1306 нарушения на въздушното пространство на страната.Ама на САЩ и на нашите сайтове не им прави впечатление. Щом е Турция значи може

11

Анонимен

преди 8 години

Когато Турция е тиха, тя изглежда много по-умни.