13

Анонимен

преди 8 години

Абе *** пияни, вие сте още в 13 век!За какво да ви идват на крака, вие сте пияни.Днес използваме телефони и интернет, но вие още не сте чували за тях ;)И да знаете - можем да се чуваме и виждаме с други по света, няма защо да ходим на място за всяка приказка ;)

12

до 14

преди 8 години

Сутрешното приемане на "дрога" е признак на лабилна психика. Здравето ви е в опастност. С уважение: д-р Чукачев

11

до17

преди 8 години

Това "джуджи" много така нежно, мазно , изтънчено. Да не си от "другият бряг" или няма нужда да питам. Убеден съм.

10

zeus

преди 8 години

Никой нищо няма да координира, американците са отказали да предоставят разузнаватели данни за ИД на руснаците. Остава Русия да затвори въздушното пространство над Сирия за самолети на НАТО и да си пуца терористите както си знае, разбира се умерените с умерени бомби ;)

9

координатите

преди 8 години

Сащ трябва да предоставят на руснаците координатите на всички бази на ИД в Сирия, в Турция, в Израел, в Ирак, в Катар, в Грузия, във вече бивша Украйна и в Саудитска арабия. За бомбардировки.

8

Анонимен

преди 8 години

Със зъби и нокти, чучолото, днешния рожденик, иска да защити единствената си смешна база в Средиземно море, че иначе няма къде да зарежда ръзждясалите си легени.

7

Анонимен

преди 8 години

Не само да се нарушава въздушното пространство на Турция, ами да се нападне директно Ангора и Константинопол, защото това е основната държава виновна за войната и жертвите в Сирия!

6

Анонимен

преди 8 години

Сирия никой няма да раздели след каро Русия е там.

5

*/*

преди 8 години

Основен източник на средства за ИД е продажбата на иракски петрол, идващ от находищата на нефт в Мосул. Синът на Ердоган изглежда е човека, който прави продажбите за износ на петрол от ИД възможни.Билал Ердоган притежава няколко морски компании. Той е подписал договори с европейски компании за пренос на краден иракски петрол и продажба на различни азиатски държави. Турското правителство купува петрола, а корабните компании на Билал, притежаващи няколко пристана в пристанищата в Бейрут и Чейха.

4

*/*

преди 8 години

Според френския геополитически анализатор Тиери Мейсан, Реджеп Ердоган организира плячкосването на Сирия, унищожи фабриките в Алепо, икономическия капитал и открадна машините. Подобно на това, той организира кражбата на археологическите находки и направи международен пазар в Антиохия.Прочети цялата статия тук: Мръсните игри на Ердоган с Ислямска държава - Поглед Инфо

3

додо

преди 8 години

Сащ искат да си защитът по някакъв начин отрочето . Колко са жалки бок да ги заличи

2

додо

преди 8 години

Сащ искат да си защитът по някакъв начин отрочето . Колко са жалки бок да ги заличи

1

Членска карта №7

преди 8 години

Пропаганда!Нарушения на въздушното пространство на съседна страна, след излизане от атака, е нещо нормално! Особено, когато целта е близо до границата. Това натовци го знаят, но няма за какво друго да се хванат и заливат медиите с тази истерия. Така ще е докато не се намерят детски трупчета, за да се развихрят още повече.