32

Анонимен

преди 8 години

Аз гледам фактите не прогнозите преди 10 години масово се даваха 350-400 лв заплата сега отново е така, нещо за 10 години почти никаква промяна. Единствената промяна е при бизнеса който печели все повече и повече без никой да му държи сметка колко плаща на служителите си. Дори в Бюрото по труда има такава програма те търсят на работодателите служители ест. за минимална заплата ако работодателя одобри служителя държавата поема половината заплата на служителя през първата година мисля.

31

Анонимен

преди 8 години

Малко смешно звучи как доходите ще се увеличат с по-висок темп, а икономиката ще отбележи слаб растеж. Няма ли икономически растеж, няма как да има потребление, а от там и ръст на доходите. Те нещата са вързани.

30

а скочи де!

преди 8 години

До HomerПоне 500 годинки...робския народ *** не скача,защото са му втълпили грешна поговорка,която няма никъде:''Преклонена глава сабя не я сече!''После са си стояли кротко докато обесят непреклонената глава Левски и са му вдигнали паметник.Да се знае,че който скача ще го бесят!

29

кк

преди 8 години

Абе, как така "властта" се сеща за работа и заплати точно преди избори????Дявол да го вземе, тези наши политици, уж са учили все на Запад, а маниера им Източен, сякаш всички са завършили една и съща прогимназия...А, ако от ведомството на Горанов, могат да ми обяснят как при ръст на икономиката от 2,3% през 2016г, заплатите ще скочат с 4,6%, ще бъда много доволен, защото скоро ще имам такъв изпит.ДЕМАГОЗИ!!!!!!

28

vesko02

преди 8 години

И през следващата година ще продължи тенденцията да има все повече инвалиди и хора на държавна работа за малка заплата или временна заетост

27

Я ВИЖ ТИ.

преди 8 години

АЗ ПЪК ПРОГНОЗИРАМ, ЧЕ ТОВА Е ПРЕДИЗБОРЕН Т...К.И КАК ПО-ТОЧНО ИКОНОМИКАТА ЩЕ РАСТЕ, КАТО НЯМАМЕ ПРОИЗВОДСТВО?????КАК БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕ НАМАЛЯВА, КАТО НЯМА ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗАВОДИ??????А ПЪК ЗА ЗАПЛАТАТА ИЗОБЩО ДА НЕ ГОВОРИМ!!АБЕ, ВИЕ С КОЙ СЕ Е....ТЕ???

26

доган

преди 8 години

До 23 много си прав колега

25

Анонимен

преди 8 години

В държавата на глобите и умножените по 3 чиновници,приход може да има само от глоби и актове.Всеки ден чиновника мисли какво да забрани или върху какво да сложи нов данък,за да може да се пълни бюджета,та да му е кеф на тиквата да го ''надува''.

24

доган

преди 8 години

Кой ше го виде и кой ше пипне еъ така казано то при герб само ръст спад няма пък всяко лято се прибирам в БГ и виждам че потъво кво ми говорят глупости хайде не на мен

23

Homer

преди 8 години

Роби, не мислите ли, че е време за кардинални промени в България????? Докога ще търпим????

22

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ стимулират частен монопол по схемата ''Лафка''.Ако не може с наредба цял закон се прави и се изместват конкурентите от пазара.Ха да видим какво ще стане в аптечния бизнес?!Във всички бизнеси ГЕРБ иска да има монопол подобен на обръчите на Доган.Свободното предприемачество е невъзможно вече в България!ГЕРБ съсипаха дребния и средния бизнес!

21

Анонимен

преди 8 години

Великият Френсис Бейкън....е казал някога, човек може толкова колкота са познанията му. Кой има познания даващи му основание да прогнозира растеж, кой от правителството? Батко от Б, Цецко, Радан, Цецка Комунистката, ***, кой? Така, че чакайте да падне тавана тогава. Или се обединете и изритайте тези предатели.

20

АЗ

преди 8 години

А АЗ ПРОГНОЗИРАМ ЧЕ СОЦИОЛОЖКАТА Е ИЗДУХАЛА НА СОБСТВЕНИКА НА АГЕНЦИЯТА ЗА ДА ПИШЕ ГЛУПОСТИ...ЗАПЛАТАТА ЩЕ СЕ ПОВИШИ С 3.5 ЛВ А ДАНЪЦИТЕ ТАКСИТЕ И ДР С 200%...БЕЗРАБОТНИТЕ ЩЕ НАМАЛЕЯТ ВЯРНО Е ,,,ЗАЩОТО ДО ТОГАВА ЩЕ СА УМРЕЛИ ОТ ГЛАД 15 % ОТ РАБОТОСПОСОБНОТО НАСЕЛЕНИЕ...НЕ СА БЕЗРАБОТНИ ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ ЗАЩОТО СЕ ПЛОДЯТ КАТО ЗАЙЦИ...НЯКОЙ ДА МЕ ОБОРИ АКО НОЖЕ

19

Анонимен

преди 8 години

Така е ама само за фирми на ГЕРБ!На другите се пращат данъчни,полиция,агенции,инспектори и всичко дето е чиновник и може да пише АКТ!

18

Горски

преди 8 години

До ЕлемагАми няма как да има държава в провинцията, след като там живеят хора с манталитет от Каменната ера. Виж себе си, например.

17

Елемаг

преди 8 години

17 в провинцията държава,НЯМА!!

16

Анонимен

преди 8 години

Да се правят по-обективни проучвания, в това число и в ПРОВИНЦИЯТА.

15

Анонимен

преди 8 години

Доходите ще се вдигнат САМО в СТОЛИЦА , при това повишението засяга мързеливите ИТ-подобиена специалисти, програмисчета, и други офис трътлювци и трътли.Ами за провинцията? Ами за другите отрасли?

14

Така е

преди 8 години

Ама са пропуснали да кажат, че тая статия е само за гербави мекерета. Всичките "ще" са за тях. Народът да прави като вятъра!

13

Aman

преди 8 години

Тия прогнози ги слушам от доста години.... Ръст на мизерията е най-сигурния показател, който е реалистично да очакваме