11

Новината

преди 8 години

Време е да започнете да се ориентирате в марките руски самолети и въртолети. Показаният на снимката Ту-22М3 няма никакво отношение към зоната на бойните действия. По-добре кажете за РЕБ-комплекса "Красуха-4", който вчера беше разположен от руснаците край Латакия. Фактът е от особен интерес, тъй като тази нямаща аналог в света електронна система много лесно може да изключи Ауакс-а и да предизвика абсолютен хаос в бойните редици и на най-прехваления и "изключителен" враг.

10

до 18

преди 8 години

А вие кого подкрепяте?. "Демократични терористи от ал кайда".

9

Анонимен

преди 8 години

Скоро Сирия ще бъде прочистена от цялата умерена и не умерена терористична ***.

8

от Сандански

преди 8 години

позицията на запада е жалка работа. ... Добре, че е Русия!

7

Анонимен

преди 8 години

Цялата стаийка е копирана до запетайката от същата такава в ДНЕС + от преди час.Викам си ще прочета нещо ново .... Иначе съм за руснаците естествено . Кефят ме как пръскат лиги и *** и турци и араби , че и нашите ***.

6

Румбо

преди 8 години

"Умерени",радикални-всички в коша!Време е за мир в Сирия,който е против-Аллах ще го приеме!(с руска помощ)

5

Кой му тури знака?

преди 8 години

Да разбираме ли, че местният клон на Ал Кайда, Джебхат ан Нусра се е превърнал в умерена демократична опозиция?

4

Анонимен

преди 8 години

ИД нямала присъствие ... ама имало Ал Кайда ... и да ги оставят мирно и кротко ..... Тези не се чуват какво говорят а уж трябва да им са сърдити за 11.09(освен ако не са си го спретнали самите те)...Значи какво викат на руснаците бийте по тези терористи другите не ги бийте ........... Не е лесно когато създаваш много деца да избереш от тях ..... кое да изяде боя

3

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Не стъпи ли крака на...кашика там,победа няма.Покрай сирийските сили ще има и доста руски тюлени;пленници едва ли ще има.

2

Анонимен

преди 8 години

Без сухопътни операции срещу "Ислямска държава" няма да стане! Това е ясно на всички. С безпилотни самолетчета и всякакви такива подобни това ще продължи завинаги. Трябва една мощна сухоземна офанзива и да им се слага край на тея ***.

1

Елемаг

преди 8 години

То е ясно,кой какво подкрепя.Има ли смисъл от коментар?Запада е аут от световната политика.Последни вопли пред Дракона и Мечката.Скимтят като наритани кутрета!!