268

Баба Василка

преди 8 години

Вестник буднаера. Срещу путин се е готвело покушение (от Нато).********Буднаера: Коцето Калки: Бежанските тълпи са организирани от СОРОС!*********************Буднаера: Генщабът на Русия: Поразихме 50 цели на ИДИЛ. Терористите са в паника и бягат.

267

Баба Василка

преди 8 години

Ел.вестник Буднаера. Статия - Ирак също иска помощ от руснаците.

266

Баба Василка

преди 8 години

Платените американски драскачи започнаха работа. Знаем колко хиляди са дали американците за вас. За справка - ел.вестник "Будна ера". Търси - колко милиона вложи Америка в българи.

265

Ани

преди 8 години

Всичките терористи ще дойдат в Европа, тежко ни. Ние без тях не се оправяме а сега и те ще вилнеят.

264

Анонимен

преди 8 години

Голяма издънка на Путин. Този път няма спасение. Сунитите са мнозинство в Близкия изток. Те са около 1 млрд. !!! Ал- Джазира и Ал - Арабия работят под пълна пара - вижте как руснаците убиват жени и деца. Турция и Саудитска Арабия имаха затопляне на отношенията с Русия. Сега стават врагове.И всичко заради един кървав диктатор, който никой не го иска. Само Иран, Хизбула и Русия.Сирийската Освободителна Армия не е религиозна групировка.

263

АнаЛиз

преди 8 години

Това е реалната политика Дедо Миро. Ще се прочисти всичко което се противопоставя на Асад. Тази твоя опозиция е същата като ненормалната ислямска държава с комулсивно разстройство за рязане на глави, само дето не са ексхибиционисти като ИС. Да се прочисти всичко, да се закрепи правителството, да е стабилна държавата, да могат обикновените хора да живеят там и ДА НЯМА БЕЖАНЦИ. Гледам от моята си камбанария. България. Да няма бежанци. Само това ме интересува.

262

Дедо Миро

преди 8 години

Каква ирония на съдбата.В 21 век да имо нация кояго изпитва радост,затова,че избиват хора е меко казано кощунство. Бъъъъългари, Българи,това се правихуманно и с акъл. Не Ви ли научи историята,че Руснака е безжалостен.За него не е важно колко ще са убитите,важното е да постигнат целта и да спечелят. А затова,че покрай избитите терористи ще загинат и голяма част от опозицията на Асад, нкай помисли ли???

261

Баба Василка

преди 8 години

Мили Боже, закриляй руската армия! Пази всяко войниче! Мили Боже, дай победа на Русия! Тези хора са прекрасни! Бог и Свети Александър Невски да са с тях!!!!!

260

АнаЛиз

преди 8 години

Всичко опира до пари. Войната струва доста. И дано наземните сирийски сили си свършат работата след като прочистването на районите от авиацията. FSA, Ал-нусра, Ал-кайда и Ал-другите по малки майни ще могат да се прочистят лесно. Ислямска държава обаче е по-трудна. Започнали се да се окопават в градовете, където по-трудно могат да бъдат унищожени от авиацията. А и винаги могат да се изтеглят в Ирак.

259

Спас

преди 8 години

Браво на Русия. УДАР СЛЕД УДАР МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО, докато ги размажат!!!!!!!!

258

Chavez

преди 8 години

Играта свърши за IDIL!!!

257

Chavez

преди 8 години

САЩ влошиха отношенията си не само с Русия, но и с целия свят

256

Chávez

преди 8 години

Целият свят е вече с Русия

255

Анонимен

преди 8 години

Засега има 36 цивилни убити. Акцията продължава !

254

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 399Чугун, ти виждал ли си на картата къде е Сащ и къде е Сирия ?P.S.Дреме му на оня на някой за чеченците на кадиров

253

Анонимен

преди 8 години

Сега Путин като пусне и чеченците на Кадиров да се поразкършат в Сирия, на САЩ хептен ще им се издуят гащите.

252

Ggg

преди 8 години

Da nalagash sankcii na Russia pri polozenie ,4e fabrikata na sveta e Kitay e bezumie.

251

Анонимен

преди 8 години

Терористи да биеш с авиация е все едно *** да избиваш с парен чук ! Това го разбра США, ще го разбере и РАСША !

250

биров

преди 8 години

ние в европа си имаме по големи проблеми имаме си бежанци,трябваше да договорим и газа с руснаците и гръцката криза да не забравяме..а америка и русия да се правят на велики в сирия,да умират хора но това не е европейски проблем

249

Анонимен

преди 8 години

Мечтата на Путин: РаСША бомби Сирия както США !