35

Анонимен

преди 8 години

Не дай си боже, старо руско желязо да те изпраска - светът ще те се види тесен! Една година ИГИЛ се кефи на 30 000 умни бомби, но ...Свърши хубавото време!

34

доган

преди 8 години

До като не видя обама са отдава чест на путин няма да се успокоя

33

доган

преди 8 години

САЩ обичат да бъркат в чужда папица нека си уплавят отношенията с куба мексико колумбия ..др къде са дошли чак в азия европа.....

32

анонимен

преди 8 години

Вече се обърках,Ал кайда какви бяха терористи или приятели на САЩ.Защо американците *** на умряло ,че Путин ги бомбардирал.Или сега вече те са добрите защото искат да свалят Асад от власт.Днес са ни врагове,утре приятели които снабдяваме с оръжие за да играят по нашата *** -объркана американска политика.

31

Анонимен

преди 8 години

Айде пак масова мужишка еякулация след постване на една снимка с ръждясал руски самолет, мятащ бомби над цивилно население през нощта! Безценно!

30

Ангел

преди 8 години

Браво на Русия.Ако САЩ атакуваха всички щяхте да пишете тези Агресори ,Империя на злото и какво ли още не

29

Анонимен

преди 8 години

ДО 50 ВЧЕРА ЛОШО ПЯЛ А ДНЕСКА УМРЯЛ....ДА .МНОГО ЕКСПЕДИТИВНО

28

доган

преди 8 години

Малко остана да разберем кой ще коленичи пред ПУТИН

27

Боби

преди 8 години

До Анонимен 46Умнико Су-30 и Су-34 освен бомби носят една хубава ракета наречена Р-27ЕА - Р-27 семейството са модулни ракети(първите такива въздух въздух) ЕА варианта е Е-EXTENDED(УВЕЛИЧЕН) и А-ACTIV(Активен радар) Обсег 130 км стреляй и забрави (AIM-120AMRAAM има обсег 100км) Така че хАмерикански самолети два пъти ще помислят преди да летят и бомбят цели в Сирия. За Рашките и АСАД те са неканени нарушители

26

доган

преди 8 години

Има и друг вариант за спиране на операцията сащ турция и франция да си приберан утрепките

25

Анонимен

преди 8 години

Е ТОВА Е СУПЕР НОВИНА"ЛИДЕРЪТ НА ДЖЕЙШ АЛ ИСЛЯМ (ИЗВЕСТНА КАТО АРМИЯ НА ИСЛАМА) ЗАХРАН АЙЛУШ Е ЛИКВИДИРАН ЗАЕДНО С НЯКОЛКО ГЛАВАТАРИ НА ИД В БУНКЕРА В РАЙОНА МААРРЕТ ЕН НУУМАН. ПРОВИНЦИЯ ИДЛИБ. СЪЩИЯТ ВЧЕРА Е ОБЯВИЛ ВОЙНА НА РУСИЯ" Е ТАКА СЕ РАБОТИ. Е ТОВА Е РАЗУЗНАВАНЕ. ТАКА ЧЕ ДА НЕ НИ ПОДНАСЯТ ПРОВОКАЦИОННИТЕ СИ РЕЧИ ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ ЗНАЯТ КОГО БОМБАРДИРАТ

24

Анонимен

преди 8 години

Вова,пусни и чеченците....те са корави,страховити....не признават никакви права на оон и разни други...

23

ме

преди 8 години

Да бе, като се знае къде са им административните центрове, защо не са удряни досега, при положение, че САЩ, Турция и Франция се скъсаха да бомбардират? Чудна работа, ей! Надявам се Русия да ги смаже преди да я убедят да спре. Айде да ги видим като нямат евтин нефт от ИД, дали ще продължават да я изолират и унижават публично. А и беше крайно време някой да ги удари тия *** от ИД здраво. А не само да четем за изродщините им и да цъкаме с език.

22

Анонимен

преди 8 години

Мачкайте братя Руси!!!!Слава Россия!!!!!Слава!!!!!

21

123

преди 8 години

Ударите трябва да продължат до Парада на победата на Пенсилвания авеню.

20

Отврат...

преди 8 години

*** материал и много *** коментари.това е истината

19

миг-29

преди 8 години

рака са я ударили със су-34-повече ракети,по малко терористи

18

Генерал Гадорян

преди 8 години

Путин! Пращай чеченците. Само джихадисти могат да се справят с колегите си такива. Знаят как да режат глави и православни и мюсюлмански. Така че действай. Без пехота няма победа.

17

Генерал Гадорян

преди 8 години

Ей сега ще видите едни *** и ***. Тъпия Запад е смешен и жалък. Едни бежанци ги правят мати маскара. За нищо не стават. Северна Корея си прави кото си ще, ИДИЛ и те. Обаче на бай Иван не му минават тия. ИДИЛ ще гинат като мухи. И ако почне сухопътна офанзива с руско участие дори и само под формата на залпови системи, не ми се мисли. Ще докарат ада върху *** идилски тикви.

16

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До МартинВярно е Мартине, пранетата ни щеше да бъде райско кътче, ако не беше голямото противопоставяне на "империята на злото" срещу демократичния, цивилизован свят... - започнало още след Великая Актябърская Ревалюция през 1917 година... - но няма оправия... - още целуват краката на мумията в мавзалея...