7

Божо

преди 8 години

Всички, които блеят в прослава на *** или на Обама , всъщност изразяват чужда за България позиция !!!

6

Анонимен

преди 8 години

До Да бе!Единствено привържениците на господина с наполеонов комплекс в Кремъл се радват от пристигането на бежанците. Между Русия и САЩ не вторите мразят Европа повече. Но няма да постигнем съгласие с човк, който вярва, че световните преселения се контролират от ЦРУ. Може би в близкия пенсионерски клуб ще намерите повече разбиране.

5

$$$

преди 8 години

Долара се стабилизира , а бяхме пред фалит. Аз би трябвало да се радвам за $.$

4

селчо

преди 8 години

Хак да са ви ,нали сте много либерални!

3

някой

преди 8 години

Защо се въздържа да назове поименно кои са тия някои политици?Защо не си кажат направо - Русия се опитва да дестабилизира Европа чрез бежанците?Явно Русия гледа на нас като на враг, а не като на партньор. Трябва ли това да продължава и ние да се опитваме с цената на всичко да замазваме нещата за да не ядосаме оня кръволок Путин в Москва?До сега не бях се замислял, но вече започвам да подозирам че Ислямска Държава е създадена именно от Путин. Защо не ги напада със самолетите?

2

Да бе!

преди 8 години

Мисълта му тръгва добре в началото и след това идват опорните точки. Туск, напъни се още малко и ще се сетиш кой има полза от отслабването на Европа! Мисли, мисли! За каква пръчка са те сложили там?

1

Анонимен

преди 8 години

Има оптимизъм , че бежанците идват в Европа , за по- добър живот, заключи лидерът на ЕС.Много е умен Европейския лидер , но не спомена САЩ ? Кой отслабва ЕС , и еврото разбирасе . Или $ се спаси !