53

Анонимен

преди 8 години

Муахахаххаха...снимката кърти мивки " К'во каза???"

52

Анонимен

преди 8 години

МНОГО СЕ ПРАВИ ТОЗИ НА СНИМКАТА НА ГЛАМАВ...НИТО ЧУВА ,НИТО ВИЖДА.....САМО БЛЯНОВЕ ЗА ЦАР СА МУ В ГЛАВАТА.....

51

Обама ?

преди 8 години

Днес на Обама му задаваха 2 важни въпроси : 1.Вътрешния терор в Америка ( превъоръжени личности стрелят и масово избиват хора ? Този местен терор убива повече хора от външни терористи ? 2. Обама не изглежда ли смешен , спрямо Путин , така го критикуват наоколо.Обама отговори , че когато е дошъл , Америка е почти фалирала финансово и не може да си позволи сухопътни войски в Либия и Сирия ! Това което е направил е санкции срещу Русия , въпреки че иска Русия да е добре .Каза и какъв беше въпрос

50

Анонимен

преди 8 години

Този път Путин стъпа на бананова ***.

49

Анонимен

преди 8 години

Путин на снимката - чувам ли нещо? Франция 9 - та глуха, Америка - последна дупка на кавала! Десетилетия наред съюзниците на Америка сътвориха хаос и бъркотия, милиони жертви и гладуващи по света. Нищо добро не постигнаха никъде! Инициативата е в ръцете на Русия,дали ви харесва или не, свърши полицейщината на САЩ. За това има заслуга Обама - най слабия президент на САЩ, и Путин - най-здравомислещият политик в света.

48

Анонимен

преди 8 години

Оланд се подмазва , Меркел да не му върне бежанци , че хич не ги иска !Обаче Путин ако не изчисти всички терористични групи , ще стане като Авганистан ! Талибани се връщат , завладяват град , чакайте бе лидери на света , от къде се появяват тия Талибанци , АлКайди, И.Д ? Кой от къде идва ? Как се въоръжават и изхранват ?

47

Анонимен

преди 8 години

,,Оланд към Путин: Удряйте, но само Ислямска държава!" оланд вече го хваща склерозата - преди няколко месеца и Турция започна с въздушни удари по ид но ... стигна само до кюрдите на своя територия .

46

Анонимен

преди 8 години

A , РУСКИЯТ ЛЪЖЕЦ ДА НЕ ОБЕЩАВА НЕЩО ,КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ИЗПЪЛНИ !

45

НФБ

преди 8 години

До konДаеш издържа на санкции. ..та Русия ли няма да издържи...цялата и икономика и селско стопанство минават на други обороти..ще се самозадоволяват. .с Китай. ..Африка. .

44

епилог

преди 8 години

Белите хора пак набиха канчето на ченгето и си го пратиха в ***....за неразбралите нови анексии на украинска територия няма да има.След тоз провал Путин няма избор, освен започването на нова война ,която ще крепи имиджа му на силен човек, поне в русия....

43

Анонимен

преди 8 години

Тоя,кой го чува изобщо?

42

ХХХ

преди 8 години

България е с теб Владимир ! Русия ни е майка !

41

istinata

преди 8 години

Ot kudia chitete aktualna informazia za tazi voina???niakoi da kaje

40

kon

преди 8 години

русия си строи сериозна база в сирия и то с официална покана..нещо като крим,а видяхме че от там не можеш ги изгони..каква е тактиката на запада не е ясно..освен да влязат в директен сблъсък което ще е края за всички..ако чакат руснаците да рухнат финансово е несъстоятелно,това все пак е посткомунистическа държава,на всичко се издържа

39

Де

преди 8 години

Смешно беше как Оланд бутна по гърба Меркел защото била закъсняла. Порошенко му бяха клюмнали ушите нещо

38

Анонимен

преди 8 години

и като му е казал да удря сами ИД,Путин сигурно му е казал -Слушам господин Олан както разпоредите.

37

а

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSДа и аз виждам, че пак са плъзнали, както навремето, дето ме псуваха задето ги напсувах аз за репликата "България трябваше да стане съветска република навремето". Ясно. Айде чао засега и да им оставим терена да се развихрят помежду си за няколко часа момчетата.

36

Анонимен

преди 8 години

БАБА МЕРКЕЛ Е ЗА ПАНДИЗА.ТЯ СТАНА ЗА ПОСМЕШИЩЕ С ИСКОФЕЛИЯ И МОЗЪК.ТРЯБВА ДА СЕ ГРЪМНЕ ,КАКТО СЕ ГРЪМНА ХИТЛЕР.

35

ИСТИНАТА

преди 8 години

мара не пише истината. След срещата на норманската четворка Господаря на Кремъл казал само благодаря на журналистите и напуснал Енисейския дворец. А на бабето на френския и украински им каза ......... и те излезнаха като полети с вряла вода.

34

Марк Тулий Цицерон

преди 8 години

КГБ са издали заповед главата на лидера на терористите да бъде доставена в Москва за разпознаване от екипа на Клиниката по Пато-анатомия на Московския Медицински университет! В момента рота на СпецНаз изпълнява заповедта. Останките на терориста ще бъдат съхранявани в мазето на Лубянка во-веки веков, в оловен сандък, точно до сандъка с останките на Адолф Хитлер.Sic Semper Tyrannis - от латински - "Това заслужават тираните"!