39

Анонимен

преди 8 години

Като го гледате и слушате този, сега разбирате ли защо по 160 души напускат България всеки ден?

38

аишк

преди 8 години

Докато Бойко ви дава акъл и му вервате е така ще живееете а честито

37

Анонимен

преди 8 години

И какво ще пазим?!

36

@@@@@@

преди 8 години

Ще похарчим милиони, а можеби милиарди, за изтребители, които да пазят лозето на дядо Иван, домата на баба Пена, читалището в село Ясен...Бедна държава сме и нямаме нужда от скъпи играчки, пък и с най-големият ни враг - Турция, Гърция сме в съюз НАТО!Ако те все още са заплаха, значи съюза не струва и час по скоро да го напуснем!И не ми говорете за руска заплаха, щото е смешно!

35

ббг

преди 8 години

Вдигат шум нарочно, за да оправдаят 1 млд. лв. ( и да откраднат половината) за закупуване на 16 стари F-16. И как по-точно ще н и пазят те?

34

КуКлКл

преди 8 години

Бойко , аз съм човек със средно ....акъл ли да ти наливам ? И децата знаят че една държава без армия не е никаква държава ! Русия имали армия ама народа им гладувал ? Ами ние хем нямаме армия хем гладуваме !

33

с една дума

преди 8 години

Длъжни сме да спонсорираме най-терористичната организация НАТО за да ни пази от Господ, та нали сме цъфнали и вързали с тия "грижовни" управници.

32

Anonimen

преди 8 години

Golqm zor ot zor sa stanali nad 100 kila

31

цецо летецо

преди 8 години

Вчера видях , че имаме 700 милиона излишък в бюджета. Това са 35 броя чисто нови Еврофайтери, които са достатъчни да покрият целия Балкански полуостров. Войска и въоръжение до зъби! В новия стар свят оцелява който е подготвен ! Всяка стотинка спестена от отбраната на страната е един лев във полза на унищожението на България! Униформи, обувки, абсолютно всичко трябва да се произвежда в БЪЛГАРИЯ и то веднага! Не от догодина или през новата петилетка в ЕС. ВЕДНАГА!

30

ХХХ

преди 8 години

Бойо , нали не си забравил че преди ти пак беше на власт ? Не говори за миналото защото и ти си част от него пич !

29

Анонимен

преди 8 години

Ще му се на някого да се оправдава с бежанци, но и бежанците разбраха, че в България не става за живеене. И всичко това е в резултат на 25 годишното некадърно, граничещо с престъпно, управление на България.

28

Анонимен

преди 8 години

А осемте милиарда които му остави Съсела, къде са бе бате? Откраднахте ги и си ги разделихте. Малко ли бяха и 4.5 милиарда от КТБ? А заема от 16 милиарда, какво стана? На БиБитко все някой му е виновен но този някой все му е оставал по няколко милиарда. И този някой е виновен?!? Логика на умен човек, нали? Кой ли му се връзва???

27

Луцифер

преди 8 години

От птродактили ли трябва да ни пазят ? Нали сме заобиколни от натовски държави.Те ни окупираха на земята,ние се пулим към небето.

26

Ред арми

преди 8 години

А за да има бюджет не трябва да я има шайката на Борисов

25

анонимен

преди 8 години

турските медии лъснаха дирника на ТИКВАТА като наркотрафикант търговец на оръжие за ИДИЛ и цигари за турция нас ни баламосва с ленторязане изтребители бля бля верваитему ша ва упраи убаво

24

ПВО

преди 8 години

Реално погледнато изстребители не са ни нужни. Небето се защитава много надеждно от ситеми ПВО -противовъздъшна отбранаПример Пейтриът-3, С-300, С-400 и други. Тези системи се купуват веднъж разполагат се по границите и ресурса име е почти вечен. Не харчат скъп керосин при всеки полет, не искат ежедневна и ежегодна поддръжка както на системите на един съвременен самолет, не им трябва писта за излитане и кацане ремонтите им са на порядъци по евтини от ремонтите на изстребителите и мног други

23

Анонимен

преди 8 години

"защо не подмениха самолетите, защо не ги ремонтираха, защо не купиха нова ескадрила"Защото Боцко периодът на експлоатация на един изтребител е няколко десетилетия, не се подменят през петилетка. ;)И между другото изтребителите бяха модернизирани през 2007-***, недей да лъжеш.

22

Анонимен

преди 8 години

Голяма переспектива има България като гледам, тоя Умчо се е окопал във властта така, че докато е жив ще ни пие кръвта и облъчва с невероятна простотия. Народе, мисли като гладуващ за да не виеш после от яд и глад. Това недоразумение живее в някакъв свой свят, не го интересува освен да краде и се окопава. Лъжи, лъжи и заблуди. С какво ни се подобри живота за тези години в които експериментира с нас, едни кажете? Както каза един, получава по милион на ден.Ще плаща на бежанци но напенсионерите нищо

21

Анонимен

преди 8 години

Не му разбирам, но нито Серго, нито Обещарски ремонтираха или купиха от Русия. Очевидно няма причина и Бойко да харчи ари при руснаците. Щом трябва, нека купи от НАТО вска държава.

20

Анонимен

преди 8 години

Изтребители са ни нужни, ако не искате някоя съседна страна да ни пази въздушното пространство. Спорът може да е единствено от кой да ги купим, но не и ДАЛИ да купим.