43

дядомраз

преди 8 години

Краят на войната се вижда.Голяма сила се устремява към ИД.Не мисля обаче,че САЩ ще се откажат от деструктивната си роля в този свят.Каква ли поразия мислят да сторят след Сирия и Украйна?

42

Анонимен

преди 8 години

54.Обама каза на Общото събрание на ООН , че Русия и Иран се включват !Не се притеснявай !!

41

Анонимен

преди 8 години

А така, като свършат в Сирия, направо да се прехвърлят отвъд Атлантика и да запукват тия които предизвикаха хаоса в целия свят.

40

Анонимен

преди 8 години

Дано тая война да свърши и хората да се върнат по родните си места

39

Анонимен

преди 8 години

гледайте тези колко са прости , с какви спретнати униформи и истинска армия са направо за смях пред нас , ние , които можем с един самолет да свалим всички на путин :) а бяхме велик народ от велико племе , сега тиквите ги слагаме в парламента а хората ги гоним да слугуват на слугите

38

Анонимен

преди 8 години

БОЙ ПО АМЕРИКАНСКИТЕ ПРОТЕЖЕТА ИРАН СИРИЯ РУСИЯ ХИЗБУЛА ОЧАКВАНО ВКЛЮЧВАНЕ И НА КИТАЙ ПОНЕ И МАЛКО ВЪЗДУХ ЗА ЕВРОПА

37

миг

преди 8 години

изтребителите су-34 са добро лекарство

36

Анонимен

преди 8 години

Ало, Порошенко! Сега разбираш ли какво означава "война" на руски?

35

Анонимен

преди 8 години

А химическото оръжие използвано в Сирия беше вкарано от ЦРУи използвано по погрешка от бунтовницитепоради некадърност да боравят с него.Има клипчета как се гърмят сами и с РПГ.Просто са некадърни НЯКОИ от наемниците.Има и професионалисти от армията на Садам, останали без работа и безполезнивоюват за ИД за пари.Наистина са Ви изпилени мозъците от пропагандата и живеете във виртуален святпаралелен на тозикакто Плевнев и Митов

34

Анонимен

преди 8 години

Много си глупав момче.Атентаторите така и заметоха и ги скриха. Не си прочел защо.Защото са евреи вкарани от МОСАД в Хизбула.Целта беше да обявят Хизбула за терористична организация и да могат да я преследват с оръжие.Момчето, което загина с раницата на гърба, не беше самоубиец,а другите двама дистанционно взриваха бомбата в раницата.Като са такива велики МИСАД и ЦРУ защо не разкриха кои са?Защото са техни хора.

33

Анонимен

преди 8 години

Един от най-верните съюзници на путлеристите Хизбула, отговорни за атентата в БУргас.......

32

Анонимен

преди 8 години

Седерастията кръв пикае. Сън не я хваща. Дрогата намалява ефекта върху мозъците им. Пред очите им пада мъгла. Скоро ще ги мракът и ще се пренесат в светът на сенките. Амин.

31

до 35 от славянин

преди 8 години

Питай Рамзан Кадиров, той знае !

30

istinata

преди 8 години

По конфесионален състав населението на Руската федерация може да се раздели на: - християни - 88.7% (от тях православни - 93.2 %, старообрядци - 4.7 %, протестанти - 0.7 %, католици - 0.3 %, униати - 0.5 %, арменогригорианци - 0.4 %, други - 0.2 %), - мюсюлмани - 9.2 % (от тях сунити - 97.7 % и шиити - 2.3 %), - юдеи - 0.4 %, - будисти /ламаисти/ - 0.5 %, - други -1.2 %.

29

славянин

преди 8 години

Местните (а и чуждите) ''демократични'' гейчета са в шок и ужас, всичките им планове се срутват като картонени кули, скоро да очакват и Китай да се включи активно в разрушаването на световните им ''демократични'' планове! Единствената им утеха остава провеждането на спешен гейпарад!

28

bosnak

преди 8 години

след властта на ботоксовото джудже Велика Русия ще се разпадне

27

Анонимен

преди 8 години

I 35 te miliona musulmani v samata Rusia sa suniti,neznam Putin kvo e namislil

26

Анонимен

преди 8 години

Мини по границите и да се избиват арабите

25

bosnak

преди 8 години

Май ботуксовото джудже въвлече света в трета световна

24

boc

преди 8 години

Този път Хамериканците настъпиха мотиката.И ще ги удари не само дръжката на мотиката, а и целия тъпкан, окраден и унижаван, досега от тях свят.